ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ !!!! Άρθρο της Αθανασίας Γεωργοσοπούλου

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

EBRAIOI

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ !!!!

Από το 1981 και εντεύθεν (τυχαιό άραγε???) την ευθύνη για την συλλογή , την επεξεργασία και την αναμετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Ελλάδα ,τόσο κατά τις Αυτοδιοικητικές , όσο και κατά τις Βουλευτικές εκλογές την έχει η εταιρεία SINGULAR LOGIC .
Singular Logic: Το εκλογικό μονοπώλιο που κρατάει 34 χρόνια
Την εταιρεία αυτή συνεπικουρούσαν μέχρι πρότινος οι Δήμοι και οι Περιφέρειες με τα δικά τους λογισμικά συστήματα, κάτι που κατάργησε ο Υπερ Υπουργός Βούτσης στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κι έτσι σήμερα την αποκλειστική ευθύνη για την συλλογή, την επεξεργασία , την ποσοστική ανάλυση ανά εκλογική Περιφέρεια και κόμμα την έχει η Singular Logic…..
H SINGULAR LOGIC όμως είναι μια ιδιωτική εταιρεία που το ιδιοκτησιακό της καθεστώς απαρτίζεται από μετόχους -στην πλειοψηφία τους αλλοδαπών συμφερόντων- επικυριαρχους του τραπεζικού κατεστημένου .
Ήδη από το τέλος του 2014 η μέχρι τότε κύρια μέτοχος ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ”πέρασε” το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εν λόγω εταιρείας στην KKR , για την οποία υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία , ότι με την σειρά της ανήκει στον όμιλο Rothchild
Τι σημαίνει η συμφωνία Πειραιώς-KKR για τις επιχειρήσεις
-)(- -)(- -)(-
Το καθεστώς της αδιαφάνειας όμως που καλύπτει καταρχήν την μετοχική σύνθεση της SINGULAR LOGIC αφορά επίσης και την αδιαφάνεια σε σχέση με τις συμβάσεις ανάθεσης έργων , που υπογράφει με το Ελληνικό Δημόσιο , τα κόστη αυτών των συμβάσεων ,καθώς και τον έλεγχό της εν τελεί απ το Ελληνικό Δημόσιο , ο οποίος είναι ανύπαρκτος.

Το καθεστώς της αδιαφάνεις όμως που καλύπτει καταρχήν την μετοχική σύνθεση της SINGULAR LOGIC αφορά επίσης και την αδιαφάνεια σε σχέση με τις συμβάσεις ανάθεσεις έργων , που υπογράφει με το Ελληνικό Δημόσιο , τα κόστη αυτών των συμβάσεων ,καθώς και τον έλεγχό της εν πολλοί απ το Ελληνικό Δημόσιο , ο οποίος είναι ανύπαρκτος.
Singular Logic: Ο “εθνικός εργολάβος” της πληροφορικής αναλαμβάνει έργα χωρίς διαγωνισμούς και ελέγχους
-)(- -)(- -)(-
H ανάθεση λοιπόν έργων προς την SINGULAR LOGIC γίνεται σχεδόν πάντα χωρίς προκήρυξη διαγωνισμών ,πολλές φορές οι συμβάσεις που υπογράφονται με την εν λόγω εταιρεία δεν αναρτώνται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ , ενώ παράλληλα τα κόστη αυτών των συμβάσεων ουδέποτε ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η SINGULAR LOGIC αυτή την στιγμή διαχειρίζεται -σχεδόν κατ’αποκλειστικότητα- τα λογιστικά συστήματα τόσο του Δημοσίου Τομέα , όσο και του Ιδιωτικού .. Έτσι Υπουργεία , Δήμοι , Περιφέρειες, Νοσοκομεία , Πανεπιστήμια , ΔΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, Τράπεζες , Πολυεθνικές Εταιρείες έχουν λογισμικό που υποστηρίζεται από την SINGULAR LOGIC
-)(- -)(- -)(-
Το ιδιαιτέρως βέβαια σημαντικό στοιχείο ,αναφορικά με την αδιαφάνεια γύρω απ την SINGULAR LOGIC ,κάτι που άπτεται άμεσα με την λειτουεγία της Δημοκρατίας , έχει να κάνει με το ότι ουδείς έχει πρόσβαση , ή ασκεί οιονδήποτε έλεγχο στο λογισμικό της εν λόγω εταιρείας. Ουδείς δηλαδή μπορεί να ανατάξει λογισμικά τον τρόπο με τον οποίο η SINGULAR LOGIC μεταφράζει ποσοστικά τα αποτελέσματα, ανά εκλογική περιφέρεια και ανά κόμμα .
Συμπερασματικά , αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι ένα Κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τον θεσμικό του ρόλο δεν είναι δυνατόν να εκχωρεί καταρχήν την κορυφαία εκδήλωση της δημοκρατικής διαδικασίας , που είναι οι εκλογές ,σε μια ιδιωτική εταιρεία. Πολύ περισσότερο όταν η ιδιωτική αυτή εταιρεία ανήκει αποδεδειγμένα σε τραπεζικά συμφέροντα, τα οποία με την σειρά τους ανήκουν στον έλεγχο της γνωστής οικογένειας των Rothchild.
-)(- -)(- -)(-
Αγαπητοί μου φίλοι , τώρα είναι η ώρα να αντιληφθούμε ότι εδώ και καιρό τα ΜΜΕ , οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ελέγχονται από τα ίδια συμφέροντα.
Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν εκχωρηθεί στην αποκλειστική διαχείριση των ιδίων συμφερόντων .
Το ίδιο το Κράτος ( Κυβέρνηση , Βουλή , Δικαιοσύνη ) έχει παραδωθεί στον έλεγχο και την διαχείριση ιδιωτικών συμφερόντων .
Το ίδιο και οι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί είσπραξης του Κράτου μας (Δημόσιο , Ασφαλιστικά Ταμεία κ.λ.π.)
Έλληνες άνθρωποι , πόσο ακόμη να αφήνουμε τα εβραιοσιωνιστικά λόμπυ να ελέγχουν το Κράτος ,τις ζωές μας , να προσδιορίζουν το μέλλον μας ??????
Ως πότε από Κυρίαρχοι , θα δεχόμαστε να γινόμαστε σκλάβοι ????
Ως πότε από ελεύθεροι Πολίτες μιας δημοκρατικής κοινωνίας θα είμαστε υπήκοοι ενός Κράτους , που έχει παραδωθεί και μας έχει παραδώσει αμετάκλητα και άνευ όρων στους ιδιώτες δανειστές , ήτοι στους διεθνείς τραπεζίτες ??????
-)(- -)(- -)(-
ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ , ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ .
ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!

……………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση