Α. Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος): ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ. …από Τετάρτη κανονικά οι πλειστηριασμοί !!!! ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΤΕΛΏΣ… ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

13178874_1149950158358825_3709848224587164098_n

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος) Και μετά την ψήφιση του ασφα-ληστρικού νομοσχεδίου τι νόημα θα είχαν οι αποχές και των συμβολαιογράφων άραγε;;;
Επομένως από Τετάρτη κανονικά οι πλειστηριασμοί !!!!
Η παρούσα ανάρτηση μου να συνδυαστεί με την πρωινή τοιαύτη !!!
Προσοχή, Προσοχή!!
Ο εχθρός ειναι εντός !!!
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ Συνέλευσις τώρα !!!

…..

[ Ανακοίνωση Συντονιστικής – Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων http://enotariat.gr/?p=1790

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων του Κλάδου.

Από αύριο Τρίτη 10 Μαΐου 2016 εκτελούμε τα καθήκοντά μας κανονικά. Ευνόητο είναι ότι οι ορισθέντες την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 πλειστηριασμοί θα διενεργηθούν, εφόσον έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διατυπώσεις της προδικασίας.

Τις επόμενες ημέρες μετά και την επικείμενη δημοσίευση του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, θα ακολουθήσει λεπτομερής εγκύκλιος με πίνακες και συγκριτικά στοιχεία, καθώς και τις αλλαγές που θα ισχύσουν από 1 Ιουλίου 2016.

Mε τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας ]

…………………………………………

Η πρωινή ανάρτηση…

Έτσι , για να έχετε μια πρώτη ιδέα , του με ποιό τρόπο θα ανακοινώνεται ο εκπλειστηριασμός του σπιτιού , ή του ακινήτου σας:
Το ανθελληνικό καθεστώς , οι υπάλληλοι του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου , από 1ης/5/2016 καταργεί κάθε άλλη δημοσιότητα αναφορικά με τους πλειστηριασμούς (ήτοι κοινοποιήσεις της κατασχετήριας έκθεσης σε οφειλέτη , προσημειούχους δανειστές και δημόσιο , περιλήψεις στον τοπικό τύπο) και στην θέση τους , ως μόνη υποχρέωση του εκπλειστηριάζοντος δανειστή , θέτει την ανάρτηση του υπό πλειστηριασμό ακινήτου στην σελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης-Ταμείου Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ) ….
Παράλληλα δε με την δημοσίευση στην σελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ θα αποστέλλεται και μήνυμα δι’ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οφειλέτη -ιδιοκτήτη.
Και ερωτώ , οι οφειλέτες που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο , διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πως θα ενημερώνονται ότι κάποιος εκπλειστηριάζει το ακίνητό του ????????
Η γιαγιά απ’ την Κάτω Παναγιά , οι μη προνομιούχοι Έλληνες , οι αντιφρονούντες αναφορικά με την τεχνολογία , πως θα ενημερώνονται ????
Όταν ο δικαστικός επιμελητής , τη συνοδεία αστυνομικού έρθει στην πόρτα μας για να μας αποβάλλει απ την μη πλέον ιδιοκτησία μας ???????

Ποιός σκοτεινός νους δημιουργεί τέτοιες νομότυπες παρανομίες , τέτοιες ανισότητες μεταξύ των Ελλήνων Πολιτών , διαδικασίες που υπερβαίνουν κάθε λογική και καταστρατηγούν βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου , της Ισονομίας και της Δικαιοσύνης ?????
Η εν λόγω διαδικασία ενημερώσεως των οφειλετών είναι προδήλως αντισυνταγματική και παραβιάζει μια σειρά από Διεθνείς Συνθήκες , αναφορικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και ως τέτοια πρέπει να καταγγελθεί νομίμως και να στυλητευθεί από το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών.
http://www.odigostoupoliti.eu/category/odigos-tou-politi/

ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ.
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΤΕΛΏΣ…
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΈΛΛΗΝΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!
ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!

………………………….

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;; ΠΟΙΕΣ;;; ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; EΛΛΗΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ… ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

Αφήστε μια απάντηση