ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μια ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά δυστυχώς είναι πραγματική…

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

viewer.png

10968380_390143851163769_7826468300850560100_n1Viky Charalambous Ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο..
Μια ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά δυστυχώς είναι πραγματική…

1861 – Αμερική:

7 Πολιτείες αποχώρησαν από το Κογκρέσο και έτσι έμεινε χωρίς απαρτία και όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονταν ήταν στην ουσία παράνομες..

Τότε χάθηκε η ύπαρξη της Δημοκρατικής μορφής διακυβέρνησης και το πολίτευμα που εγγυήθηκαν προς τους πολίτες έπαψε να υφίσταται.
Στη συνέχεια γίνεται ο Πόλεμος μεταξύ των Πολιτειών της Αμερικής.

Ο πρόεδρος Λίκολν, έθεσε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και έτσι άρχισε να λειτουργεί κάτω από το «νόμο της αναγκαιότητας».

Το κογκρέσο και όλα λειτουργούν κάτω από το «Χρώμα του Νόμου» μέσω εκτελεστικών διαταγμάτων- έκτακτης ανάγκης – «το δίκαιο της αναγκαιότητας – ανάγκης».

Η Αναγκαιότητα δεν γνωρίζει κανόνες.

Η Κυβέρνηση κάτω από την πίεση των τραπεζιτών, λόγω του ότι καλείτο η Κυβέρνηση να ξεπληρώσει αβάσταχτα χρέη προς τους τοκογλύφους τραπεζίτες, στην προσπάθεια να δημιουργηθούν εταιρικές οντότητες που να διέπονται από τους νόμους στις περιοχής ίδρυσής τους και να δημιουργήσουν τη σωστή δικαιοδοσία, παρόλο που κερδήθηκε το δικαίωμα ψηφοφορίας από τους μαύρους μέσω αυτής, η γνωστή παράνομη, δόλια και καταχρηστική «14η τροποποίηση» (14th Amendment) ανακηρύχθηκε και πέρασε ως νόμος το 1868, η οποία εντάχθηκε κάτω από Στρατιωτική, Ιδιωτική, Διεθνής, Εμπορική De facto δικαιοδοσία που ανήκει στους δανειστές.

Δια μέσου της «14ης τροπολογίας», δημιουργήθηκε η έννοια του “Πολίτης” ο οποίος έγινε ο ες αεί αποκλειστικός εγγυητής και υπόχρεος πληρωμής του δημοσίου χρέους.

Στην 14η Τροπολογία ο «πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών” δεσμεύτηκε ως ένα περιουσιακό στοιχείο για τη αποπληρωμή των οφειλών και των δαπανών που αφορούσαν το κεφάλαιο , για την αναδιοργάνωση και την κάλυψη των τόκων όπου ήταν δεσμευμένος να καταβάλλει το οφειλούμενο ποσό στο διηνεκές στους πιστωτές (τους τραπεζίτες της Federal Reserve) και για την κάλυψη του «εθνικού χρέους», (και που καταχωρήθηκε ότι «το οποίο δεν πρέπει να τεθεί ποτέ υπό αμφισβήτηση »).

Ετσι, δημιουργήθηκε μια άλλη τεχνική οντότητα- άτομο- εταιρεία που πήρε τον τίτλο του «US Citizen – Πολίτης της Αμερικής», που είναι μια οντότητα Περιορισμένης Ευθύνης (άρθρο 4 της 14ης τροποποίησης) και ένας άϋλος τίτλος χρέους, στο χρηματιστήριο, ιδιοκτησίας των δανειστών.

Οι “Πολίτες της Αμερικής- Εταιρεία ΕΠΕ”, δεν διατηρούν από τότε, κανένα δικαίωμα ούτε κυριαρχία σε οτιδήποτε στην ουσία.

1866
Το Τέλος του Εμφυλίου πολέμου στην Αμερική-
Θάνατος του Λίκολν- και η καθολική πτώχευση της Αμερικής με παράλληλη απορρόφηση όλων των πολιτειών από τους δανειστές.

Οι Δανειστές κερδίζουν τη σφραγίδα και τα δικαιώματα του κράτους των ΗΠΑ, στα παγκόσμια κληρονομικά κεφάλαια.

1868
Επί προεδρίας του Johnson, ακυρώθηκε η έκδοση κρατικού – δημοσίου νομίσματος, όπως αυτό είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα από τον Κένεντυ και επικυρώθηκε εκ νέου το μονοπώλιο έκδοσης του δολαρίου από τους τοκογλύφους Δανειστές.

1933
η Αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση Πτωχεύει και όλη η χώρα περνάει δια παντός στα χέρια των δανειστών.
Αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα.

Το 1933, όταν το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής δεν μπορούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και το χρέος ήταν μεγαλύτερο από ποτέ (μια οικονομική κατάσταση που είναι γνωστή ως η «αφερεγγυότητα» «Insolvency»), ο Πρόεδρος Ρούσβελτ κήρυξε την πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 9 Μαρτίου 1933, το Κογκρέσο ψήφισε την τροποιητική νομολογία (επίσης γνωστή ως η πράξη έκτακτης ανάγκης Banking Relief Act) των συναλλαγών με το νόμο «Enemy Act» (που αρχικά είχε περάσει στις 6 Οκτωβρίου 1917) σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν σε πόλεμο με οποιοδήποτε ξένο εχθρό και περιελάμβανε τον Λαό των Ηνωμένων Πολιτειών ως τον εχθρό!!!

Στο συνέδριο των Διοικητών, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 1933, οι διοικητές των 48 μελών της Ένωσης, προχωράνε στην Ομοσπονδιακή Πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών Corporation, με ενέχυρο την πίστη και πίστωση των κρατιδίων, ενεχυριάζοντας το λαό και με τη βοήθεια της δοιήκησης .

Αργότερα, η Γερουσία αποδέχθηκε ότι η ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων περιέρχεται – κατάσχεται από το κράτος- πλέον εταιρεία και η ατομική λεγόμενη ιδιοκτησία, παραμένει μόνο δυνάμει της διοίκησης- εταιρείας, δηλαδή του νόμου που ανέχεται την “απλή χρήση” και μόνο.

Κα η χρήση όλων των ακινήτων των ιδιωτών, είναι υποδεέστερη σε σχέση με τις ανάγκες της κυβέρνησης- εταιρείας – διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών .

Λίγο αργότερα το Κογκρέσο και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ, κήρυξαν επισήμως την πτώχευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
Έκτοτε, η Αμερική βρίσκεται υπό πτώχευση.

Και έτσι, η Αμερική, παρέδωσε, μέσω αυτής της αδιανόητη σύμβασης, τ’ ατομικά δικαιώματα των εν ζωή ανθρώπων – πολιτών της, καθώς και την κρατική της επικυριαρχία, ες αεί στους δανειστές.

Με αυτή την πτώχευση οι άνθρωποι είχαν δεσμευθεί ες αεί προς αποπληρωμή του απεχθούς και επαχθούς χρέους.

Λόγω της πτώχευσης, κάθε «πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών», έχει δεσμευθεί ως ένα περιουσιακό στοιχείο, ως εγγύηση – αντασφάλεια της πτώχευσης, όπου οι ίδιοι θα πρέπει να εργαστούν για να πληρώσουν τα ασφάλιστρα για την αναδοχή και που είναι απαραίτητα, για να διατηρηθεί η λειτουργία της διοίκησης (πρώην κυβέρνησης), σύμφωνα με το κεφάλαιο II Πτώχευση ( Αναδιοργάνωση ).

Από τότε, κάθε λειτουργία πολίτη ή εταιρείας, λειτουργούν μόνο κάτω από το καθεστώς πτώχευσης. Όλοι λαμβάνουν από τη γέννησή τους ένα Α.Φ.Μ. και αυτό είναι ενεχυριασμένος τίτλος στα χρηματιστήρια προς όφελος των δανειστών.

Λόγω του Συντάγματος της χώρας, δεν μπορούσε να νομιμοποιηθεί η φορολόγηση της εργασίας- παράγωγο της ανθρώπινης ύπαρξης και έτσι έφτιαξαν ένα άϋλο τίτλο, ως καθρέφτη του ανθρώπου, που είναι το παράγωγό του από την εργασία του.
Αυτό είναι το νέο του πιστοποιητικό γεννήσεως, που περιέχει τον κωδικό φορολόγηγης και είναι εγγεγραμμένο με κεφαλαία γράμματα.
Η φορολογική δήλωση του κάθε ενός, ζητείται να γίνεται με κεφαλαία γράμματα και με αυτό τεκμέρεται ότι ο τίτλος είναι σε ισχύ και αποδεχτός, εν εγνοία του, εν ζωή ανθρώπου..

Για να επισφραγιστεί αυτό, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε, επίσης, το «γενικό ( Universal) εθιμικό δίκαιο ” ότι δεν είναι πλέον προσβάσιμο και σε λειτουργία στα ομοσπονδιακά δικαστήρια με βάση την πτώχευση του 1933, η οποία τοποθετείται πάντα στη σφαίρα του ιδιωτικού, απατηλού εμπορικού δικαίου των πιστωτών Federal Reserve.

Έτσι μπορείτε να καταλάβετε ότι όλοι οι Αμερικάνοι πολίτες, δεν διατηρούν καμία ουσιαστική ιδιοκτησία, παραμόνο διατηρούν, το δικαίωμα χρήσης στο σπίτι όπου ζούνε, το αυτοκίνητο που οδηγούν, ή ο,τιδήποτε άλλο νομίζουν ότι έχουν αγοράσει και έχουν πληρώσει κλπ.

__________________________________________________

Όλα αυτά μπορούν να φαίνονται σαν παραμύθια, αλλά όποιος επιθυμεί, ας ανατρέξει στις συμβάσεις και στις αποδείξεις.
Και αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα, ήδη βρίσκεται από το 2010 σε καθεστώς πτώχευσης, όλα έχουν παραδοθεί – εκχωρηθεί ανεπιστρεπτί στο παράνομο ΤΑΙΠΕΔ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η εγκληματική συμμορία που συστάθηκε δεκαετίες τώρα στην Ελλάδα, αποτελείται από αδίστακτους λωποδύτες, βιαστές της ανθρώπινης ύπαρξης, οι οποίοι δημιουργούν και τροφοδοτούν την παθογένεια και την ασυδοσία.

Έλληνες, ξυπνήστε,

Γρηγορείτε

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός βιάζεται παντοιοτρόπως.
Εμείς πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα παραμείνουμε να τους παρακολουθούμε να βιάζουν τα παιδιά μας και τη μάνα μας και να εκτονώνουν τις παρά φύσει ορέξεις τους, με τον πιο προσβλητικό και επαίσχυντο τρόπο.

ΕΣΥ θα αποφασίσεις.

Συναινείς με αυτά που βλέπεις;
Πέραν των αλλογενών, στα δίκτυά τους έχουν ενορχηστρώσει δούρειους ίππους μέσα στη χώρα σου. πολιτικούς, τραπεζίτες, τον κλήρο.

‘Όλοι ΚΛΕΒΟΥΝ από σένα, όλοι σε ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Όλοι σου λένε ΨΕΜΑΤΑ!

Δέχεσαι να ονομαστείς και εσύ ως ο Προδότης, όπως τόσοι άλλοι που καταγράφηκαν στην μαύρη ιστορία;

‘Η θα αποφασίσεις να πάρεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου και να καυστηριάσεις στη βάση του, κάθε τι που δεν συμφωνεί με τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, που βασίζονται ΜΟΝΟΝ σε ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΣΗΚΩ ΈΛΛΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ.

ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΘΕ ΠΕΠΛΟ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.
ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

………………………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΝΟΜΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ 1933 ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΗΡΘΕ !!! ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΧΣ !!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση