ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΙ Ε.ΣΥ. “EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

 

IERA SINODOS

Δημοσιεύθηκε στην Καστοριανή εφημερίδα ορίζοντες στις 14/4/2016

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ- , ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;;;
———– Σε ολόκληρο τον κόσμο κατοικοεδρέουν 6.500 χιλιάδες θρησκείες και αιρέσεις . πρόσφατα έχουμε και άγαλμα μνημείο του Σατανά , στην Αθήνα , καμιά δεν τους πείραξε -,μάλιστα με το ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟ όλα τα ισοπέδωσαν .

Γιατί ενοχλούνται , μόνον από τις Ελλήνων Συνελεύσεις , που δεν έχουν , ούτε κόμα ,ούτε δόγμα , ούτε χρώμα;
Η πίστη στην Ελλάδα πόσο κοστίζει ;

Γιατί άλλοι να ζουν ,μέσα στην χλιδή και στα πλούτη και άλλοι να μην έχουν ψωμί να φάνε ;
Τι είναι αυτό που χάνουν και δεν θέλουν , να κυβερνήσουν οι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς;
Εμείς απλά δεν θέλουμε τα κόμματα , διότι τα θεωρούμε υπεύθυνα , για την κατάντια μας , που μετά την δολοφονία του Ελληνα Ι, Καποδίστρια , μας τα έφεραν οι ξένοι , για να διχάζουν τους Έλληνες και να εξυπηρετούν , τα ξένα συμφέροντα .

Αυτό ο Ελληνικός λαός , το πλήρωσε με ποτάμια αίματος και έκανε χρόνια να το καταλάβει . Σήμερα που φτάσαμε να μας φτωχοποιήσουν και να μας ξεπουλήσουν , στους ξένους επικυρίαρχους τραπεζίτες , με ΦΕΚ. Ο λαός μας λέει, φτάνει πια.

Αποφασίζουμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας , ενώνοντας όλους τους Ελληνες και τους φιλέλληνες , για να επανιδρύσουμε Δημοκρατικά και δίκαια την χώρα μας .
Ο Ο.Η.Ε. το λέει καθαρά με το αναγκαστικό δικαιο .

Το Έθνος των Ελληνων ανήκει εξ ολόκληρου στους αυτόχθονες Έλληνες και δεν έχει δικαίωμα , κανένα κόμμα , καμιά βουλή και καμιά θρησκεία , με καμιά διαδικασία , να ξεπουλήσει νόμιμα την Ελλάδα . Αρα πιο είναι το κολάσιμο της όλης υπόθεσης, που ενοχλεί την ηγεσία της Εκκλησιας ; Και φυσικα δεν εννοώ τους απλούς παπάδες , που ειναι στρατιώτες – μεροκαματιαρηδες .

Η Ελλήνων Συνέλευσις, με γνώμονα το δίκαιο και το συμφέρον όλων των Ελλήνων , ενώνει τους Έλληνες , για να πάρουν αυτά που τους ανήκουν και μόνον αυτά, Που τυχαίνει βέβαια να είναι πολλά τρισεκατομμύρια και πολλοί τόνοι χρυσού .

ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡιΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ και βέβαια έχουμε , άπειρες φορές περισσότερα , στο υπέδαφός μας .

Η Εκκλησία θέλουμε να ξέρουμε , με ποιούς είναι; Με τους Έλληνες ; η με τους Επικυρίαρχους ; Γιατί τους ενοχλεί , που οι Έλληνες ενώνονται , για να πάρουν αυτά που τους ανήκουν ; Μήπως πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν την θέση τους; Για να ξέρει το ποίμνιο τους, [ όσους βέβαια επιρρεάζουν] .

Πρέπει να ξέρουν οι πιστοί , με ποιους θα πάνε και ποιούς θα αφήσουν . Αυτό βέβαια όχι μόνον με λόγια , που δεν κοστίζουν , ούτε με συσσίτια που τα πληρώνουν οι πιστοί με τις Δωρεές τους , αλλά με πράξεις .

Ξέρουμε ότι έχετε μέγα μερίδιο στην Εθνική Τράπεζα , πρόεδρος από το 1841 μέχρι σήμερα, είναι η Οικογένεια των Εβραίων –Ρότσιλντ– και αντιπρόεδρος ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Αφού λοιπόν έχετε τόσο πλούτο , διαθέστε 300 δισεκατομμύρια , για να σωθεί η Ελλάδα και το ποίμνιον σας που λέτε ότι αγαπάτε . Αν το κάνετε , σίγουρα θα σας αγαπήσουν όλοι οι Ελληνες . Αφού δεν το κάνετε , αφήστε να το ολοκληρώσει ο κύριος Αρτέμης Σώρρας που δεν ζητάει ανταλλάγματα , αφήστε τους Έλληνες , να ενωθούν και να το κάνουν μόνοι τους , με τα δικά τους χρήματα , που τα κόματά τους, τα κρύβουν .

Στο κάτω κάτω τα χρήματα που χρωστάνε οι Έλληνες πολίτες στις τράπεζες , τα εξοφλούνε , με τα επίσημα εξώδικα – και μη αντιμετωπίσημα – που καταθέτουν κατά χιλιάδες οι πολίτες στις τράπεζες , που ίσως σας ενδιαφέρει περισσότερο , αλλά και στις Εφορίες και στα Ασφαλιστικά ταμεία και στο κατά κεφαλήν χρέος των 47.000 χιλιάδων ευρώ .

Ψυχή αυτής της προσπάθειας είναι ο συνέλληνας από την Πάτρα , κύριος Αρτέμης Σώρρας με τα αναντικατάστατα και πανίσχυρα οικονομικά εργαλεια που μας έδωσε .

Οι Ελλήνων συνελεύσεις θα επικρατήσουν , διότι φέρνουν Ελευθερία , Δικαιοσύνη και Χαμόγελα , σε όλους τους Ελληνες. -ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ-.

Πρόεδρος Ε.ΣΥ. Καστοριάς

Δημήτριος Στούμπος

Αφήστε μια απάντηση