ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΗ ΝΚ1 ΑΗΝΙΚ2

Γιώργος Αλέξης ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Ε.ΣΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ .

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αγ. Νικόλαος 24-3-2016

Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες δημοτικοί σύμβουλοι!
Μέχρι χθες, ΠΙΘΑΝΟΝ να τελούσα σε κάποιους από εσάς σε κατάσταση , συμπάθειας, σεβασμού, αδιαφορίας, φιλίας, συγγένειας, επαγγελματικής συνεργασίας και όποιας δήποτε άλλης ταμπέλας ήθελε δημιουργήσει η πραγματικότητα ή η φαντασία κάποιου .
Μετά από την αχαρακτήριστη και σαφώς αντιδημοκρατική αντιμετώπιση που δέχτηκα , όταν εκπροσωπώντας την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με νόμιμη υπόσταση και έδρα τον δήμο του Αγ. Νικολάου, διαβάζοντας μια επιστολή μεγάλης μερίδας πολιτών του Αγ. Νικολάου δηλώνω τα παρακάτω.

Εγώ ο Γιώργος Αλέξης , κάτοικος, ψηφοφόρος και φορολογούμενος Αγ. Νικολάου, με μεγάλη δραστηριότητα στα επιχειρηματικά δρώμενα, αθλητικά δρώμενα , και επί 33ετίαν καθηγητής φυσικής αγωγής, με ανεξάρτητη και ελεύθερη πολιτική βούληση, χωρίς κομματικούς μανδίες, δεν είμαι Φασίστας, αγαπάω την Ελλάδα και ό,τι Ελληνικό, σέβομαι τον συνέλληνά μου μέχρι το σημείο που αρχίζει να καταπατάει την ελευθερία μου. Δεν έχω ποτέ εγγραφεί σε κανένα κόμμα συμπεριλαμβανομένων και αυτών των ακραίων , όπως Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Λόγω των γεγονότων , των τελευταίων ειδικά ετών, με τις προδοσίες όλων των κυβερνήσεων, μέσα από τα κατάπτυστα μνημόνια, αποφάσισα ότι, τα κόμματα και τα δόγματα μας διαιρούν από την μετά Καποδίστρια εποχή , για να μας ελέγχουν και συμμετέχω στην ένωση των κομματιασμένων από τα κόμματα Ελλήνων, σε μια ισχυρή οντότητα το Εθνος που αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται.
Η λέξη και μόνον Εθνος δημιουργεί σε κάποιους κομματικούς δικτατορίσκους αναφυλαξία , επειδή το κράτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. με έδρα το Βερολίνο , με εφαρμοσταίο δίκαιο, το Αγγλικό και με την δικαιοδοσία εφαρμογής αυτού, από το μεγάλο δουκάτο του Λουξεμβούργου. Επιθυμούν πιθανόν κατάργηση , της θρησκείας, της γλώσσας μας , των συνόρων μας , των ηθών και των εθίμων μας παραδίδοντας την πατρίδα μας στην σχεδιασμένη παγκόσμια διακυβέρνηση των διεθνών τοκογλύφων.

Την Τετάρτη 23-3-2016 , γνωρίζοντας ότι στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο, ήταν και το θέμα της επιστολής του υπουργού για την υπόδειξη , χώρων-ακινήτων για την *προσωρινή* φιλοξενία προσφύγων και παράνομων μεταναστών, οι πολίτες που είμαστε μέλη στην (Ε.ΣΥ.) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ συντάξαμε μια ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ τεκμηριωμένη με νόμους και στοιχεία, την οποία και θα καταθέταμε στην διοίκηση του δήμου μας, κατά την συζήτηση του θέματος στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.
Μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτηση ο Κος Δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός πάνω στο συγκεκριμένο θέμα , ζήτησε τον λόγο ο πρόεδρος της Ε.ΣΥ. Κος Κουνδουράκης Μάριος, ο οποίος δήλωσε ποιοι είμαστε και ότι θα διαβαστεί μια επιστολή από εμένα προσωπικά. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. μου παραχώρησε την άδεια , ως όφειλε άλλωστε και άρχισα να διαβάζω την επιστολή.
Η επιστολή αυτή, είχε σαν στόχο, να υπενθυμίσει στους δημοτικούς συμβούλους, τον ρόλο που επιτελούν (γιατί τελευταία έχουμε πάψει να εμπιστευόμαστε κάθε κομματική οντότητα και για τον λόγο ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , ανήκουν σε κάποιο κόμμα φανερά ή κρυφά) , να τους φέρει πρό των ευθυνών τους απέναντι στο έθνος , για την σχεδιαζόμενη αλλοίωση του πληθυσμού , πατώντας πάνω στα συναισθήματα του ευκολόπιστου Έλληνα με την μικρή μνήμη, και σε συνδιασμό με τον νόμο 185 και 186 που αναφέρει για το θέμα της παραχώρησης δωρεάν στέγης στους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες ότι ( κατά τ’ Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006, η οποία από δικαίωμα δωρεάν χρήσης, μετατρέπεται μονομερώς και αυτοτελώς, σε απόκτηση Κυριότητας, Νομής και Κατοχής, του Δικαιώματος τούτου, νομίμως μεταγραφησομένου, στα οικεία Υποθηκοφυλάκεια της Χώρας.).

Επειδή παρατηρούμε μια σχεδιασμένη τακτική με την μέθοδο της ήπιας αποδοχής, σε πολλά θέματα , από τις τελευταίες κυβερνήσεις, στο τέλος της επιστολής αναφέραμε , ότι επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματός μας , σε περίπτωση παράβασης καθήκοντος και θα στραφούμε σε κάθε υπεύθυνο, που θα διαπράξει πράξη αντίθετη με το σύνταγμα και τους νόμους. Αυτά τα τελευταία κάποιοι που θέλουν να λέγονται μονοπωλιακά δημοκράτες, τα θεώρησαν φασιστικά και εμένα προσωπικά με κατονόμασαν φασίστα, με ταυτόχρονη αφαίρεση του λόγου από τον πρόεδρο της Ε.ΣΥ. , που ήθελε να διευκρινίσει κάτι που κατά την γνώμη του δεν είχαν καταλάβει. Κάποιος δε σύμβουλος με έβρισε και γενικά , χαλάσαμε τη σούπα , δεν ξέρω.

Ειδικά όταν ανέφερα ότι σαν πολίτης αυτής της πόλης και ψηφοφόρος , έχω δώσει εντολή στην Δημοτική αρχή , για την διαχείριση των κοινών και σαν μέτοχος του δήμου είναι υπάλληλοι του κάθε δημότη ( με την έννοια της εκτέλεσης των εντολών που εμείς τους δίνουμε ) όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και θα πρέπει να μην αφαιρούν τον λόγο βιαίως. Ακόμα απειλήθηκα από τον πρόεδρο , με την δυνατότητα που έχει για κλήση της αστυνομίας στην προσπάθειά μου να τους αναφέρω ότι δεν είμαι φασίστας αλλά ένας έντονα προβληματισμένος ενεργός πολίτης που σηκώθηκε από τον καναπέ του . Ποιος λοιπόν μπορεί να κατηγορηθεί για φασιστική συμπεριφορά , εκείνος που απλά διαβάζει ένα κείμενο , που υπενθυμίζει στην δημοτική αρχή την κατάσταση που ζούμε και τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον , και χρησιμοποιεί μια νόμιμη υπόσταση (Ε.ΣΥ.) , με σαφή αναφορά στα δικαιώματα που απορέουν , από την ιδιότητα των πολιτών αυτού του τόπου ή εκείνος που σε βρίζει , σου αφαιρεί τον λόγο ( έχουμε βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί για όσους θέλουν να βεβαιωθούν , στο blog της Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ καθώς και στο YOUTUBE ) , σε κατονομάζει φασίστα ( βρήκαμε τώρα την καραμέλα –όποιος δεν είναι σε κάποιο κόμμα είναι φασίστας ) , σου λέει ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας ( σαφώς, επειδή τα δικά μου είναι καθαρά και παρθένα από κομματικές ίντριγκες ).

Ο όρος φασίστας και όλες οι απρεπείς βρισιές γυρνάνε πίσω νομοτελειακά, γιατί ούτε με αγγίζουν, καθώς είμαι ένας απλός πατριώτης, που πιστεύει ότι εκφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων, που έχουν αηδιάσει από τις τακτικές των κομματικών μηχανισμών και προδοσιών. Όσοι τέλος ανήκουν σε κάποιο φασιστικό μαγαζάκι το λένε ευθαρσώς και χαιρετούν , όπως χαιρετούν και οι επιθετικές τους ενέργειες είναι καταγεγραμμένες και αξιοκατακριτέες.

Προσωπικά κοιτάζω τις δουλειές μου , την οικογένειά μου , τις δημιουργίες μου , δεν κτυπάω οκτάωρα στα καφενεία και απλά είπα, φτάνει πια δεν πάει άλλο , αποφασίζοντας να εκτεθώ και χρησιμοποιώντας τον νόμο και τα δικαιώματά μου που απορρέουν από το σύνταγμα , να μπω στον αγώνα για την ένωση των Ελλήνων.

Καλώ τον δήμαρχο και τον πρόεδρο, να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς που θεωρούνται αξιόποινες πράξεις και να μελετήσουν όλοι τους νόμους 185 και 186 σχετικά με την παραχώρηση ακινήτων στους πρόσφυγες και στους λαθρομετανάστες καθώς και την άμεση ισχύ της απόφασης του Δήμου για παραχώρηση ακινήτων σαν συμβόλαιο-τίτλο ( βλέπε νόμο 3463/206 το άρθρο 185-186 ) με δυνατότητα μεταβίβασης στους χρήστες.

Με εκτίμηση

Γιώργος Αλέξης

………………………………….

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ 1111

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Αφήστε μια απάντηση