ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ (!)

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ ~Killing us softly

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

***

Ελλάδα: Μια σιωπηλή γενοκτονία…

Οι δημογραφικοί δείκτες αποτυπώνουν τις πλέον αρνητικές προοπτικές  και τον δρόμο «προς την κόλαση» ανάμεσα  σε άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα. Και φανερώνουν παράλληλα, πως αποψιλώνονται οι μελλοντικές γενιές  των Ελλήνων….

Τα μηνύματα έρχονται από τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο την περίοδο του μνημονίου έγιναν περισσότερο απειλητικά από ποτέ… Η Ελλάδα που διανύει όπως όλος ο κόσμος τις πρώτες μέρες του 2014 βρίσκεται μπροστά  σε μια «δημογραφική βόμβα» και καταρρέει πληθυσμιακά σε κάθε έτος  που την ξεπερνά!

Η οικονομική κρίση και η καταστρεπτική πολιτική που ακολουθείται σε νευραλγικούς τομείς για τον τόπο, έχουν ενεργοποιήσει  περαιτέρω τον μηχανισμό συρρίκνωσης των κατοίκων ο αριθμός των οποίων θα είναι σημαντικά μικρότερος την επόμενη δεκαετία.

Σύμφωνα με τους σημερινούς και μόνο υπολογισμούς  των στατιστικολόγων μόλις το 2020 (χρονιά που υποτίθεται θα βγαίνουμε από την κρίση κατά την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη) στην Ελλάδα θα  καταγράφονται 1.000.000 λιγότεροι άνθρωποι, απώλεια διπλάσια από τους νεκρούς της χώρας στα πέντε χρόνια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου

Οι δημογραφικοί δείκτες αποτυπώνουν τις πλέον αρνητικές προοπτικές και τον… δρόμο «προς την κόλαση» που αποψιλώνει όλο και περισσότερο τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.

Οι γεννήσεις μειώνονται, η θνησιμότητα αυξάνει, η γήρανση το ίδιο, ενώ ανοδική (όπως και παλιά) εμφανίζεται η εκροή μεταναστών. Στην επιδείνωση των στοιχείων συμβάλλουν τα ποσοστά  των αυτοκτονιών (από οικονομικά κατεστραμμένους συνανθρώπους μας), της κατάθλιψης και των εξαρτήσεων, των μολυσματικών ασθενειών, της αύξησης των αμβλώσεων και αντιστοίχως της μείωσης του προσδόκιμου ζωής.

Το κράτος – Πρόνοιας ασκεί ελάχιστη έως μηδαμινή παρέμβαση, έχει χάσει τώρα πια τον κοινωνικό του χαρακτήρα και «εγκλωβίστηκε» στα γρανάζια των μνημονίων που δεν του επιτρέπουν  να λειτουργήσει  ουσιαστικά στη στήριξη  ευπαθών ομάδων και οικογενειών…

Και όμως τα πράγματα ήταν καλύτερα λίγα χρόνια πιο πριν. Από το 2004 και μετά, υπήρχε στη χώρα υπεροχή των γεννήσεων (βοήθησαν σε αυτό και οι μετανάστες). Το 2008 ειδικότερα ήταν 118.302 (δηλ. 1,51  παιδιά ανά γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας). Οι θάνατοι ήταν 107.979 άρα σημειωνόταν θετικό πρόσημο ( +10.323).

Τρία χρόνια μετά, το 2011, οι γεννήσεις ήταν 106.428 και οι θάνατοι 111.099, φυσική μείωση δηλαδή της τάξεως των -4.671. Το 2012 οι γεννήσεις ήταν ακόμη λιγότερες  100.371 ενώ οι θάνατοι ξεπέρασαν  τους 115.000  με αποτέλεσμα νέα μείωση (-16.300 άνθρωποι).

Το 2013 οι στατιστικές  δείχνουν την ίδια και χειρότερη ακόμη πορεία η οποία γίνεται τραγική, αν αναλογιστούμε την διογκούμενη μετανάστευση πολιτών στο εξωτερικό…

Με τέτοια εικόνα και μέχρι το 2050 η Ελλάδα θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο «Γηροκομείο» με πληθυσμό όχι απλώς μειωμένο, αλλά κατά πολύ γερασμένο!

Οι άνω  των  60 ετών θα είναι διπλάσιοι από τους νέους κάτω  των 20 ετών, θα εργάζονται και θα φορολογούνται λιγότεροι, που θα είναι υποχρεωμένοι να συντηρούν και τους περισσότερους. Ανάμεσα σε … άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα. Αυτή θα είναι η Ελλάδα… 

πηγή

genocide

 

Αφήστε μια απάντηση