Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ. (ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΛΓΑΡΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 1

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ“ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΗΞΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ.  ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 11-2-2999 (2016), ΑΠΟ ΤΗΣ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 5 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ…, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ, (ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO) ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, (ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ). ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ VIDEOS, ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ , (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ), ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ… ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-2-2016, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, (ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, (ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.), ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

( αποστολή του ρεπορτάζ με e-mail στον Αλφειό ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση