ΚΕΝΤΡΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298ΚΕΝΤΡΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΣΥΝΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.Σ.Υ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΚΑΘΕ Ε.Σ.Υ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ.

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Ε.Σ.Υ . ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.Σ.Υ. ΕΤΣΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.Σ.Υ ΕΙΝΑΙ Μ Ι Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α Λ Λ Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΈΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΙΔΡΥΜΕΝΩΝ Ε.Σ.Υ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ Ε.Σ.Υ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΞΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Γ.Γ.  ΤΟΥ « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ.

………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση