Ε.ΣΥ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ. ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ/Ω:19.00 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11219135_10206687259364126_6662765498743711418_n

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Σας προσκαλεί στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις που πραγματοποιεί κάθε Τετάρτη και ώρα 19:00 στα γραφεία μας Περιάνδρου 6 (έναντι Κ.Ε.Π.) στο Λουτράκι.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει ανάλυση των οικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα, με όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις, για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, παρουσίαση του καταστατικού της Ε.ΣΥ. , καθώς επίσης και της Διακήρυξης, του Καταστατικού, όπως και των Προγραμματικών Δηλώσεων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , που από τις 4 Σεπτεμβρίου είναι γεγονός.

Στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε εξ’ αιτίας της προδοτικής πολιτικής εναντίων τoυ Ελληνικού Λαού, όλων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ που μας κυβερνάνε, και αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη του λόγου μας , ζητάμε να σας ενημερώσουμε για τα ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, οικονομικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας οι Έλληνες και που όλοι αυτοί οι αλλογενείς που μας δυναστεύουν , λυσσαλέα μας κρύβουν ούτως ώστε να είναι σε θέση να καρπώνονται ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ και να κυριαρχούν στις ζωές μας.

Είναι, υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε για όλα αυτά καθώς και για την προοπτική που έχουμε μέσω, τόσο των κατά τόπων Ε.ΣΥ. (οι οποίες μόλις μέσα σε λίγους μήνες έχουν φτάσει τις 100 σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και το εξωτερικό) αλλά και μέσω του Εθνικού Φορέα ώστε να είστε ορθά ενημερωμένοι για όλα αυτά, πού τα συνυπεύθυνα για όλο αυτό το κακό στις μέρες μας Μ.Μ.Ε. όχι μόνο αποκρύπτουν, αλλά και λοιδορούν, ή παραπλανούν, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών και δανειστών τους.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που η ώρα, ή ο χώρος δεν σας εξυπηρετούν, επικοινωνήστε στα πιο κάτω τηλέφωνα.

6937130005 ΑΡΗΣ ΒΑΤΟΥΣΗΣ

6977006719 ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Email: esyloutrakiouperaxwras@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση