ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ….
==========================================================

 

ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ.

ΥΨΙΣΤΕ ΜΥΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ- ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΙΜΗΣΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ-ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΨΥΧΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ.

ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Η ΜΥΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΝΟΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ .

ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ .

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ , ΝΑ ΣΦΑΓΙΣΤΕΙ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ…..

ΓΕΝΟΙΤΟ.!!!!!!!12239917_425765017629668_8661520658854703313_n

12279208_425765067629663_3565669491219095831_n

…………………………..

Ο ηρωϊκός δείπνος των Ελλήνων

11.5.08+071

ΛΕΩΝΙΔΑΣ-Ο-ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ-ΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση