ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ!

ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιάννης Καλογερόπουλος 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ [ 1934-5-6] ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟ 1936 !!!!!!!!!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΝΙΒΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!

Artemis Sorras: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΟΗΤΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ DNA ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΥΜΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΣΟΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΓΥΜΝΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ [ Η ΛΟΓΙΚΗ ] Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΕΧΩΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………………………………………………………..

Ο Ευάγγελος. Αρτέμης Και οι Πύραυλοι!

Ευάγγελος Αρτέμης ποιος τον ξέρει ? Ανέκδοτα θα λέμε τώρα? Αφού έχουμε κρίση οικονομική και ΔΝΤ, τι μας ενδιαφέρει αν κάποιοι μας έκλεψαν ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους ? Ο Αρτέμης λοιπόν ήταν ένας μηχανικός που δούλευε σαν πολίτης στο Πολεμικό Ναυτικό προπολεμικά και ανέπτυξε τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους κάθε είδους. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στην Γαλλία και την Αυστρία και εργάστηκε στην Γαλλία, την Αγγλία και την Γερμανία. Σύμφωνα με τον Αρτέμη η ιδέα του ήρθε όταν μελετούσε τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αφού ανέπτυξε συστήματα τηλεχειρισμού άρχισε το 1933 να εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό με κρατική υποστήριξη.

Τα πρωτότυπα δοκιμάσθηκαν με επιτυχία στην Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 1938. Έκτοτε αγνοείτε η τύχη τους. Ο ίδιος έλεγε ότι δοθήκανε σε “ξένη δύναμη” και αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών του. Στην φωτογραφία 7 βλέπεται την άδεια του Αρτέμη για την είσοδο του στο Α.Ζ.Φλεβών, όπου επέβλεπε και κατηύθυνε τα πειράματα. Αργότερα τον δίκασαν για “κατασκοπεία” επειδή . έμπαινε στην απαγορευμένη ζώνη !!!

Μεταπολεμικά το 1950 έφτιαξε μια βιοτεχνία στην Χαλκίδα και έφτιαχνε ένα χρώμα-primer για καράβια. Αυτό μπορούσε να κατασκευασθεί με υλικά που υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Ήταν το τέλειο χρώμα-primer γιατί το περνούσες μόνο μια φορά και για την διάρκεια της ζωής του πλοίου δεν χρειαζόταν άλλο βάψιμο και το κυριότερο δεν έπιανε φύκια και στρείδια που μειώνουν την ταχύτητα και είναι το μόνιμο πρόβλημα των πλοίων. Φυσικά δεν θα τον αφήνανε, έτσι τον κατέστρεψε κάποια εθνική μας τράπεζα. Φήμες μην ακούτε, δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι τράπεζες μας, πα πα πα !

Το Αντιαεροπορικό Άρτεμις το θυμάστε ? Αν είχε προωθηθεί όπως έπρεπε με μερικά τέτοια σκόρπια στον Ελληνικό χώρο δεν θα περνούσε ούτε κουνούπι εναέρια. Που κατέληξε ? Στο Ισραήλ λένε οι γνωρίζοντες, περίεργο, πα πα πα κουτσομπόληδες !

Το 1968 φτιάχνει το σκάφος Hannibal με το τελειότερο υδροδυναμικό σχήμα στον πλανήτη. Φτιάχνονται κάπου 5 δοκιμαστικές τορπιλάκατοι με κόντρα πλακέ θαλάσσης μήκους 25 μέτρων. Είχαν Γερμανική μηχανή που ήταν τοποθετημένη κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Επίσης δεν είχαν τορπίλες, αλλά 4 ΠΑΟ (πυροβόλα άνευ οπισθοδρομήσεως) των 105 mm, προσέξτε Ελληνικής κατασκευής, με την βοήθεια της ΧΡΩΠΕΙ. Το σκάφος ήταν STEALTH δηλαδή αόρατο στα ραντάρ. Έπλεε με 60 μίλια σε φουρτούνα και έβαλε με τα ΠΑΟ με ηλεκτρομηχανικό σύστημα σταθεροποιήσεως.

Επειδή κατάλαβε ότι θα το πουλούσαν και αυτό δεν έδωσε τα σχέδια. Υπολόγιζε ότι με 25 -50 τέτοια σκάφη (κωμικού κόστους για το δημόσιο), αν τολμούσε να περάσει ο Τουρκικός στόλος σε λίγη ώρα ολόκληρος θα ήταν στον βυθό, η και όποιος άλλος στόλος ! Θυμηθείτε stealth, 60 μίλια με φουρτούνα και αρκετές βολές ΠΑΟ το λεπτό, σε λίγα λεπτά οι επίδοξοι εισβολείς, θα κάνανε παρέα στα σφουγγάρια. Σας κάνει εντύπωση ότι και αυτό θάφτηκε ? Γιατί ? Αφού ασχολείστε με την πολιτική και ψηφίζετε πολιτικούς που σας πουλάνε στεγνά και προσπαθείτε να “περνάτε καλά”, βλέπετε mundial κλπ, ε μην έχετε παράπονο για αυτά που έρχονται. Το ΔΝΤ είναι το λιγότερο.

Μπορούσα να σας γράψω και άλλα, ποιο το όφελος ? Θα καταλάβετε ? Η θα φλυαρείτε μόνο ?

Τέλος πάντων ο Αρτέμης πέθανε στις 12 Μαΐου 1980 από μαρασμό, από τις συνεχείς διαρρήξεις του σπιτιού του, από … Ας είναι αιώνια η μνήμη του.


http://miastala.com/s/archives/3612

http://dionios.blogspot.gr/2010/11/blog-post_1064.html

Αφήστε μια απάντηση