ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 360€ ΣΕ 30.000 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ 67 , ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΑ 60 , ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://www.facebook.com/groups/1503257103321480/
https://www.facebook.com/groups/1503257103321480/

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ

[ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

  • Για την τρίτη ηλικία. Σήμερα το καθεστώς σκοτώνει την τρίτη ηλικία.
  • Η τρίτη ηλικία θα περάσει σε ένα άλλο στάδιο γιατί είναι αυτή η οποία έχει παράξει και είναι αυτή που έχει αποκτήσει σοφία και αυτή η σοφία πρέπει να αποδοθεί στις επόμενες γενιές.
  • Και πρέπει να τιμάται και να τιμηθεί η τρίτη ηλικία.
  • Πραγματικά η Ελλήνων πολιτεία έχει προβλέψειδεν χρειάζεται να πω που είναι στοχοποιημένα ορισμένα μέρη που είναι χτισμένανα φιλοξενούνται σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι ιδανικό, θα μπορούν να δραστηριοποιούνται σε ό,τι θέλουν και θα μπορούνε να έχουν ο,τιδήποτε στη διάθεσή τους για να μεταφέρουνε την γνώση και την σοφία στις επόμενες γενιές.
  • Η τιμή που θα παράσχει η πολιτεία στην τρίτη ηλικία είναι αυτό που ουσιαστικά είναι νομοτέλεια να γίνει. ]

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ  ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ! ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ! 

………………………….

Τα πάνω-κάτω στις συντάξεις: Καταργείται η κατώτατη – Στα 67 η αποχώρηση και στο Δημόσιο http://www.protothema.gr/economy/article/517436/katatethike-to-neo-asfalistiko-nomoshedio-katargeitai-i-katotati-sudaxi/ImageHandler

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο εξισώνονται με αυτούς του ιδιωτικού τομέα – Πώς θα υπολογίζεται εφεξής το ύψος της σύνταξης – Δεν θα παίρνουν σύνταξη οι ανασφάλιστοι υπερήλικες του ΟΓΑ

Νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου, «μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», το οποίο κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί στο τέλος της εβδομάδας. Οι νέες διατάξεις προκαλούν αντιδράσεις στον κλάδο των μηχανικών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των υπαλλήλων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Με τις νέες διατάξεις, αλλάζει ο τρόπος καταβολής των κατώτατων ορίων στο Δημόσιο, ώστε αυτά να δίδονται μόνο στα 67 για όσους αποχωρούν από 1/7/2015 και εξής. Οι υπόλοιποι θα λαμβάνουν συντάξεις με βάση τις εισφορές τους. Εξαιρούνται οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας (67% και άνω κ.ά.), καθώς και συντάξεις χηρείας.

Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης και για τους δημοσίους υπαλλήλους, με βάση τον νόμο «Λοβέρδου – Κουτρουμάνη» του 2010. Οι αλλαγές αφορούν όσους δημοσίους υπαλλήλους αποχωρούν από 1/9/2015 και μετά (και όχι για όσους αποχωρούν από 1/1/2015).

Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμα την επέκταση από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και στο συνταξιοδοτικό των δημοσίων υπαλλήλων των αλλαγών που ισχύουν για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τους ελεύθερους επαγγελματίες για τα κατώτατα όρια, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και την επιβολή του αυξημένου «πέναλτι»10% σε όσους αποχωρούν πρόωρα. Ο νέος τρόπος υπολογισμού προβλέπει: τμήμα σύνταξης για τα χρόνια ασφάλισης μέχρι το 2010 (με βάση τις παλιές διατάξεις), τμήμα σύνταξης για τα χρόνια από το 2011 (με αναλογικούς συντελεστές) και τμήμα από τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ.

Όσοι εργαζόμενοι του Δημοσίου συνταξιοδοτούνται με μειωμένη σύνταξη, θα υποστούν επιπλέον μείωση 10% έως ότου συμπληρώσουν το προβλεπόμενο όριο ηλικίας για συνταξιοδότηση.

Διευκρινίζεται επίσης πως η αύξηση των ορίων ηλικίας και στο Δημόσιο ξεκινά από 19/8/2015, ώστε από 1/1/2022 να βγαίνουν όλοι στα 67 ή στα 62 με 40 χρόνια. Ειδικά για τους ένστολους, επανέρχεται το καθεστώς που επέβαλε ο νόμος του 2010 και καταργούνται οι διατάξεις που αφορούσαν τα σώματα ασφαλείας, τους στρατιωτικούς και τα στελέχη της πυροσβεστικής.

Οι ένστολοι που θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1.1.2015 και μετά, δικαιούνται σύνταξη εφόσον έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό 60ό έτος της ηλικίας τους ή 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας. Επίσης τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν θα υποχρεούνται σε αποχώρηση από την υπηρεσία πριν από τη συμπλήρωση του 58ου έτους της ηλικίας τους.

Με το νομοσχέδιο καταργούνται δεκάδες ευεργετικές διατάξεις (ρυθμίσεις Στρατούλη ν.4331/2015) που έδιναν ανάσα σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους. Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, καταργεί:

*Την χορήγηση και επαναχορήγηση των συντάξεων του ΟΓΑ ύψους 360 ευρώ σε 30.000 ανασφάλιστους υπερήλικες Έλληνες και ομογενείς.

*Την αποποινικοποίηση των οφειλών για ατομικές ασφαλιστικές εισφορές ελευθέρων επαγγελματιών στα ασφαλιστικά ταμεία τους.

*Την δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες να συμψηφίζουν με τμήμα των συντάξεών τους χρέη τους από ατομικές ασφαλιστικές εισφορές μέχρι 25.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ και στο ΕΤΑΑ. Το επιτρεπόμενο όριο οφειλής για συνταξιοδότηση, επανέρχεται για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ στις 20.000 ευρώ και για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ στις 15.000 ευρώ. Το ταμείο των μηχανικών ήδη έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Εργασίας .

*Την μείωση των υπέρμετρα αυξημένων το 2011 ασφαλιστικών εισφορών των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΑ. Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, και μάλιστα αναδρομικά από τον Ιούλιο του 2011, σε γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους θα οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες από αυτούς σε διαγραφή τους από το ΕΤΑΑ, με αποτέλεσμα την δραστική μείωση των εσόδων του.

*Την χορήγηση επικουρικής σύνταξης στους δικαιούχους κύριας σύνταξης του ΝΑΤ λόγω εργατικού ατυχήματος ή θανάτου εξαιτίας εργατικού ατυχήματος.

*Καταργείται ακόμη η διάταξη που παρείχε τη δυνατότητα, έως τις 30 Ιουνίου 2017, να αναστέλλεται η λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης για επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει οφειλές προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, αλλά συνέχιζαν να καταβάλλουν κανονικά τις τρέχουσες εισφορές τους.

*Καταργείται η διάταξη που προέβλεπε την ασφάλιση στο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, δημοσιογράφων που εργάζονται σε γραφεία τύπου αθλητικών ομοσπονδιών.

*Καταργείται επίσης η δυνατότητα του ΑΚΑΓΕ να χρηματοδοτεί ελλείμματα επικουρικών ταμείων. Η κατάργηση του υπολογαριασμού του ΑΚΑΓΕ που χρηματοδοτείται από κρατήσεις 3% – 10% στις επικουρικές συντάξεις αφήνει εκτεθειμένα τα επικουρικά τα οποία πλέον χωρίς αυτό το χρηματοδοτικό εργαλείο και χωρίς κρατική χρηματοδότηση θα οδηγηθούν στην εφαρμογή του «μηδενικοί ελλείμματος» και σε νέες συνεχείς μειώσεις των επικουρικών συντάξεων.

…………………………………..

Κατερίνα Νιόβη ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
ΚΤΗΝΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ 360 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ !

Marios Drosos Τέλεια! Βάλ’τε κι άλλα Μέτρα! Θέλουμε στενό φέρετρο, να ζοριστούμε, μπας και ξυπνήσουμε πριν πεθάνουμε…

Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟ;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ή ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ;

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

Αφήστε μια απάντηση