ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΗΕ.

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

geneva

Vicky Kanta
ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΟΝΕΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΞΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ !

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

……

Second Symposium of the First Indigenous Delegates at the UN

Γενεύη 19 Ιουνίου 2015 
Προοίμιο
1.Μετά την ηγεσία των Deskaheh και Ratani, οι αντιπροσωπείες των αυτοχθόνων του 1977 και του 1981 ήρθαν στη διεθνή αρένα με σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της συνθήκης, την έλλειψη αναγνώρισης, τη στρατιωτικοποίηση, την αποστέρηση των εδαφών, τους αφανισμούς και την εξορία των Αυτοχθόνων Λαών κατά τη διάρκεια της δικτατορίας αλλά και του σεβασμού από τα κράτη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Ήρθαμε εδώ όλοι μαζί ζητώντας την απονομή δικαιοσύνης.
2. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Αυστραλίας συμφώνησαν να έρθουν στα Ηνωμένα Έθνη αναζητώντας δικαιοσύνη. Πρωταρχικός στόχος τους ήταν να ανατρέψουν τις συνέπειες της αποικιοκρατίας και να αποκτήσουν τα δικαιώματα γης και την αναγνώριση πως προϋπήρχαν εκεί συνεχίζοντας την κυριαρχία τους . Στην δεκαετία του ’70 και του ’80, οι αυτόχθονες λαοί της Αυστραλίας πάλεψαν ενάντια σ τα συμφέροντα των πολυεθνικών για φυσικούς πόρους τους και τη διαπραγμάτευση για την δημιουργία ενός Αμερικανικού στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος στη γη και τα νερά τους, στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας.

………………………………………………

Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.

…………………………………………………………

DC Capitol Overtaken by Patriots, Police and Military (vid). The United States of America, στασίασαν απέναντι στο UNITED STATES CORPORATION

Το Συμβούλιο των Αυτοχθόνων Αμερικανών προσφέρει αμνηστία στα 240 εκατομμύρια λευκών μεταναστών χωρίς χαρτιά

«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ «ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος α” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος β” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ! Πωλούνται νησιά, λένε, αλλά η Εθνική Περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Bretton Woods. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. (NEW RADIO 15/6/2899 απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΜΑΘΕ ΚΡΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ; ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ !

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ.

………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση