ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

10956398_10205621536211302_988488213863833839_n

Ευχαριστούμε την καθεστωτική κυβέρνηση που με το νομοσχέδιο περί ”ιθαγένειας”  μας δίδει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσουμε  με ακόμη  ένα προδοτικό νομοσχέδιο και να  μπορέσουμε να γίνουμε πιο κατανοητοί στους υπόλοιπους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς που δεν πίστευαν αυτό που τους λέγαμε .

Ευχαριστούμε που με τις  πράξεις πανικού  που πράττεται μας βοηθάτε να ενωθούμε με τα αδέλφια μας.

Ευχαριστούμε που επιβεβαιώνετε, με τις  λάθος κινήσεις  σας , όλα αυτά που λέμε εδώ και καιρό  και πλέον είναι πιο εύκολο για  μας τους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς, να ενημερώσουμε και να φέρουμε δίπλα μας  όλα τα  αδέλφια μας, όλους τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς που έχουν πραγματικά την Ελληνική ιθαγένεια εξ αίματος και όχι  στα ”χαρτιά’ και τους παράνομους αντισυνταγματικούς νόμους του κράτους  σας.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε που δείξατε επιτέλους ποιος είναι ο σκοπός  σας και πως προσπαθείτε να αλλοιώσετε τον πραγματικό πληθυσμό των Ελλήνων εντός της Ελλάδος δίδοντας παρανόμως Ελληνική ιθαγένεια, ενώ ο σωστός όρος είναι υπηκοότητα , και δίδοντας  τους το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Ευχαριστούμε που αποδεικνύετε πόσο προδότες είστε για άλλη μια φορά, βάζοντας πάνω απ όλα το κομματικό σας  συμφέρον , το πελατειακό σας ψηφοθηρικό συμφέρον δίδοντας παρανόμως δικαίωμα ψήφου στους επήλυδες αλλοιώνοντας το εκλογικό σώμα  εις βάρος του έθνους των Ελλήνων .

Ευχαριστούμε που μας δώσατε με αυτή σας την πράξη αυτό το πολύ δυνατό επιχείρημα για να μαζευτούμε μια ώρα αρχύτερα  και να δημιουργήσουμε τον Φορέα των Ελλήνων  και  να δημιουργήσουμε γρηγορότερα τον Ελληνικό μας Θεσμό , μέσω της εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων , και να διοικήσουμε μόνοι μας το έθνος  μας.

Να είστε καλά και να λειτουργείτε πάντοτε με πανικό, μας βοηθάτε ”αφάνταστα”.

Βασιλειάδης Δημήτριος

Έλλην αυτόχθων ιθαγενής  εξ’ αίματος  και καταγωγής !!!

…………………………………………………..

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!

Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΜΑΘΕ ΚΡΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ; ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ !

 

Αφήστε μια απάντηση