ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

hellas-evgomonousa-660ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΔΥΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ…

-Άστα τι να σου λέω ! Ήρθε χθες ένας και μου ‘φερε κάτι εφημερίδες “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” γράφει ! Κάθησα και διάβασα που λες, και έχω χάσει τον ύπνο μου… ! Αυτοί πάνε πολύ σοβαρά και το πιο ωραίο είναι ότι όλα είναι με το νόμο !!!

-Τι μου λες; ! Μήπως είναι αυτοί που τρέχουν με τον Σώρρα ; !!!

-Ναι κι απ’ ότι διάβασα πάνε για εθνοσυνέλευση !!! Ξέρεις τι πάει να πει αυτό ε; !!! 

-Ε ;;;;;; !!!! αμάν αλιλουγιάχ και γίνει κάτ τέτοιο ….!!!! Τη βάψαμε .. και το χειρότερο … δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα !!! 

-Κι ακόμα χειρότερα… πάνε με το νόμο ! Είναι όλα με το νόμο και μάλιστα τον νόμο των αυτοχθόνων !!!! Και τώρα τι κάνουμε;;;

-Μάλλον να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε βαλίτσες…

… ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ !!! Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ !!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ … ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΗΣ !!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ… ΠΕΤΟΥΣΕ … ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ … ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ… ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!! … ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !!! ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΜΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ !!!…

… ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ , ΑΙΘΕΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ. 
ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ.
ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΒΟΗ ΘΕΙΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ) ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.
ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ.

… ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΝΑ ΡΙΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ…

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!   

Αφήστε μια απάντηση