ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣ GAP: “Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…” ΤΥΦΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ… ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ !!! … ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ !!! ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!! ΔΗΛΑΔΗ , ΕΦ’ ΟΣΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ , ΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ GAP Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!! 

……………………………………………………………………………………….

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: Ο Μπέος έκραξε τον Παπανδρέου – Κομματικά στελέχη προπηλάκισαν τον Δήμαρχο

1723286

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Μπέος: “Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…”

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο πρώτος πολίτης του Βόλου, Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

“Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…”, είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου και ξαφνικά, συγκεκριμένα κομματικά στελέχη τα οποία διακρίνονται στα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα του e-Volos.gr, επιτέθηκαν στον Δήμαρχο, προπηλακίζοντάς τον. Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους, όπως επίσης διακρίνεται στο βίντεο, να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την λύση να έρχεται από την επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο Δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν τον τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

http://www.e-volos.gr/el/topika_1/xamos_sto_bolo_o_mpeos_ekraxe_ton_papandreou__kommatika_stelexi_propilakisan_ton_dimarxo.html

………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση