ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ… ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ( ομιλία του Βασίλη Θεοδωρόπουλου Καβάλα 16/5/2899 )

ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑ 16 5 2899

Vasilis Theodoropoulos : ” … Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση, γιατί έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, στον Δήμο εδώ της Καβάλας, σχετικά με ένα μνημείο που θέλει να επιβάλει το ΚΙΣ. Ένα μνημείο για τους πεσόντες Εβραίους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί.

Άραγε υπάρχει ισοπολιτεία και ισονομία; Στα στρατόπεδα των Γερμανών έχουνε θανατωθεί και πολλοί Έλληνες… και ξέρετε ο φόρος αίματος των Ελλήνων κατά των Ναζιστών ήταν τεράστιος. Πάνω από 700.000 Έλληνες έχουνε δολοφονηθεί από τους Ναζί… Βλέπουμε κανένα μνημείο για τους Έλληνες πεσόντες επί των Ναζί ;

Και να πάμε λίγο πιο πίσω… 4.000.000 Έλληνες σφαγμένοι στη Μικρά Ασία και 1.500.000 εκπατρισμένοι πρόσφυγες… Που είναι το μνημείο ; Και να πάμε λίγο πιο πίσω ; Που είναι η Γενοκτονία των Ποντίων ; Τόσες Γενοκτονίες και να μην πάω πιο πίσω ακόμα, για να αναφέρω όλες τις Γενοκτονίες που έχουνε γίνει κατά του Ελληνικού Έθνους. Εδώ, εμείς, δεν μπορούμε να στήσουμε ένα μνημείο ; Και γιατί σώνει και καλά να βλέπουμε το εβραϊκό μνημείο ;

Κι επειδή έχω την πρόσκληση που έχουνε δώσει, στα χέρια μου, αναφέρεται στο Δευτερονόμιο στο 25 κεφάλαιο και 17 & 19 εδάφιο. Ε, τότε προκαλούμαι κι εγώ να πάω πάλι στο Δευτερονόμιο, για να αναφέρω ποιό είναι το αξιακό σύστημα στο οποίο λειτουργούνε. Εγώ προηγουμένως ανέφερα το αξιακό σύστημα το Ελληνικό. Ας δούμε λοιπόν στο Δευτερονόμιο, στο έβδομο κεφάλαιο και 16 εδάφιο, ξέρετε τι λέει ; Ότι θα απολαύσουνε οι ισραηλίτες τα λάφυρα των εθνών, δεν είναι δικά τους θα τα απολαύσουνε όμως, γιατί πρέπει να τα αρπάξουν…

Και πάλι στο Δευτερονόμιο, στο 15 κεφάλαιο & 6 εδάφιο, λέει, “θα δανείζεις και θα είσαι άρχων” , δηλαδή, αφού λεηλατήσεις τον πλούτο των άλλων, των εθνών, θα τους δανείζεις από τα χρήματα που λεηλάτησες και θα είσαι εσύ άρχων και δεν θα χρειάζεσαι να δανείζεσαι… Αυτό είναι το αξιακό !

Και στο Δευτερονόμιο πάλι, στο έκτο κεφάλαιο, 14 & 16 εδάφιο, λέει, “θα κληρονομήσεις οικίες τις οποίες ποτέ δεν έκτισες και θα έχεις αγαθά για τα οποία ποτέ δεν κοπίασες και θα έχεις αμπελώνες και ελαιώνες τους οποίους ποτέ δεν φύτεψες”… ! Ποιοί τους φυτέψανε ; Και πως θα τους πάρεις εσύ ; Βλέπετε τίποτα τέτοιο να γίνεται σήμερα ; Βλέπετε ποιοί δανείζουνε στα έθνη και ποιοί επικυριαρχούνε στα έθνη ; Γιατί είναι ιερατική εντολή !

Οι δικές μας αξίες είναι τεράστιες και ξέρετε, έχει βρεθεί εφτάφωτη λυχνία σε απεικόνιση μαρμάρου, η οποία χρονολογείται το 800 π.χ. στη Βοιωτία που σημαίνει ότι οι Έλληνες ήτανε πάντα φιλόξενοι και πάντα δίνανε την ευκαιρία να συγκατοικούνε μαζί με οποιονδήποτε κι είμαστε τόσο φιλόξενοι που τους αφήνουμε να μας κυβερνούνε, αλλά έρχεται ένα όριο και λέμε, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ.

Γιατί… γιατί όταν βλέπουμε το εβραϊκό μνημείο μας έρχονται στις μνήμες μας κι άλλα πράγματα. Ξέρετε, οι εβραίοι έχουνε μια γιορτή που λέγεται “Χανούκα” , η οποία γιορτάζεται κι είναι η πιο μεγάλη τους εορτή. Ξέρετε τι γιορτάζουνε στη γιορτή της “Χανούκα” ; Την σφαγή των Ελλήνων που ζούσανε στην Ιερουσαλήμ, τους Σελευκιδείς, τους απόγονους του Σέλευκου, του μεγάλου στρατηγού του Αλεξάνδρου. Αυτή την σφαγή των Ελλήνων την γιορτάζουνε με την “Χανούκα” !

Δεν προκαλούμε κανέναν, αλλά δεν θέλουμε να μας προκαλούνε κιόλας ! Αυτή είναι η θέση μας σχετικά με αυτό.

Ήρθε η ώρα αγαπητοί μου γιατί είμαστε έτοιμοι. Έχουμε τα πάντα δικά μας. Το μόνο που μας μένει είναι να ενωθούμε. Αυτό προσπάθησε κι ο Καποδίστριας να κάνει, αλλά ήτανε μόνος του και δεν μπόρεσε, γιατί οι ίδιοι ήταν αντίπαλοί του, όπως είναι και σήμερα εναντίον μας. Εμείς όμως είμαστε πολλοί, το ποτάμι έχει ξεκινήσει κι έχει τεράστια ορμή και δεν πρόκειται να ξαναπάει πίσω. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα κι όσο πιο γρήγορα ενεργοποιηθούμε και το καταλάβουμε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα τ’ αλλάξουμε, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, γιατί η Ελλάδα είναι δικιά μας κι ό,τι αυτό σημαίνει με ό,τι κληρονομικό δικαίωμα υπάρχει…” 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη

………………………………………………………

Το μυστικό της Χανουκα. Κάθε χρόνο εορτάζεται η σφαγή των Ελλήνων…

Ο Ιουδαίος ιερέας μεταμφιεσμένος σε Έλληνα φύλακα του ναού εκτελεί τις διαταγές του Ιερατείου.
Ο Ιουδαίος ιερέας μεταμφιεσμένος σε Έλληνα φύλακα του ναού εκτελεί τις διαταγές του Ιερατείου.

………………………………………………………

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

Αλλά ποιός ήταν ο Χίτλερ;

………………………………………………………

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/5/2899 (βίντεο)

ΚΑΒΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ! ΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ;;;

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΙΛΑΝΕ, Ο ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ, Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΧ !

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 16/5/2899

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/5/2899

………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση