ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ… “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ” “ΞΙΦΟΥΛΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΗΣΕ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!! ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ !!!   

Το Μνημείο Θυμάτων Ολοκαυτώματος στο εβραϊκό Νεκροταφείο Καβάλας
Το Μνημείο Θυμάτων Ολοκαυτώματος
στο εβραϊκό Νεκροταφείο Καβάλας

[ Η κοινότητα διαλύθηκε επίσημα το 1980. Πριν λίγα χρόνια, με την κατεδάφιση αυτού του προσευχητηρίου, γράφτηκε και ο επίλογος του εβραϊσμού της Καβάλας. ΚΙΣ ]

ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ !!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. 

Κ.Ι.Σ. ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ». ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ»…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, Κ.Ι.Σ.Ε. & ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

[ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Αυτοί κάνουν ρατσισμό και θα σας δώσουμε στοιχεία στις επόμενες μέρες. Δημιούργησαν το 1890 το Κ.Ι.Σ. δηλαδή το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Δηλαδή συγνώμη, γιατί το είπατε Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο;; αφού το Ισραήλ έγινε το 1947 !!! Που το ξέρατε ότι θα φτιαχτεί Ισραήλ; Φτιάχνετε πρώτα το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο στην Ελλάδα όπου είναι κράτος εν κράτει; Αυτό είναι ρατσισμός! Κατά τον νόμο τον Ελληνικό. Και τις επόμενες μέρες θεωρώ και θα ζητήσω από το λαό μας και μέσα από το διαδίκτυο να έρθουν δικηγόροι να καταθέσουν μήνυση στο Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο που είναι αφορολόγητο μέσα στην Ελλάδα μου, δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία και κάνει ρατσισμό στους Έλληνες. Αυτός είναι ρατσισμός! Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, εγώ είμαι Έλληνας!!! ]

Οι Ρότσιλντ και η εν Αθήναις σύσταση Ισραηλιτικής Αδελφότητος το 1890…

rottschild

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

10409667_428823820629105_781220129032883097_n

ΚΑΒΑΛΑ ~ 16/5/2015
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ !! 
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ !! ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

«ΜΑΧΕΣΘΑΙ ΧΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΚΩΣΠΕΡ ΤΕΙΧΕΟΣ» Ηράκλειτος Εφέσιος

………………………………………………………………………………………

ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η Οντέτ Βαρών Βασάρ , ιστορικός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου !! 

Ο Ραββίνος Θεσσαλονίκης κατέδωσε τους Εβραίους! 

………………………………………………………………………………………

Οι Παλαιστίνιοι της Αθήνας Κάνουν Έκκληση για Ελευθερία…

ΓΑΖΑ… NOΡΒΗΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: “ΚΥΡΙΕ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑ;”

……………………………………………………………………………………..

Mothers of all Palestinians must be killed: Israeli MP !!! ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ…

Βίοι Παράλληλοι: Ρατσισμός Η.Π.Α και Ισραήλ

ISIS using weapons made in Israel… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Η ντροπή της Ευρώπης/ΠΥΡΗΝΙΚΑ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

[ ΚΙΣ H ΕΒΡΑΪΚΗ KΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

… Οι ελάχιστοι που επέζησαν από την καταστροφή, προσπάθησαν, το 1945, να ανασυστήσουν την εβραϊκή κοινότητα. Μάταια όμως. Η παλιά Συναγωγή είχε καταστραφεί από τους Βουλγάρους και έτσι χρησιμοποιήθηκε σαν χώρος προσευχής η ανώγεια αίθουσα ενός σπιτιού, κοινοτικής ιδιοκτησίας, στην οδό Παύλου Μελά. Η κοινότητα διαλύθηκε επίσημα το 1980.
Πριν λίγα χρόνια, με την κατεδάφιση αυτού του προσευχητηρίου, γράφτηκε και ο επίλογος του εβραϊσμού της Καβάλας.
Στην οδό Κολοκοτρώνη, βρίσκεται το αρχοντικό του Σαμπετάι Τσίμινο, απόγονου πλούσιας καπνεμπορικής οικογένειας.
Μόνος αυτός, τελευταίο μέλος της εβραϊκής κοινότητας Καβάλας, σώθηκε από τους κατακτητές, επειδή είχε συλληφθεί με μερικούς άλλους Εβραίους και είχε οδηγηθεί αιχμάλωτος εργάτης στην Βουλγαρία.
Μόνος αυτός, τελευταίο μέλος της εβραϊκής κοινότητας Καβάλας, φροντίζει σήμερα τα ξεχασμένα μνήματα του νεκροταφείου… ]

http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=288&Itemid=111

ΚΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

mineiko3

ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ;

Untitled-1

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ «Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος» ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΝΕΜΕΣΙΣ» ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ…

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

………………………………………….

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ… “ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ” ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ  Elie Borowski Του αρχαιοκάπηλου που έφτιαξε μουσείο ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ… Η μινωική συλλογή του Elie Borowski.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ; …

Αφήστε μια απάντηση