ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ “Πόρτο Καρράς” ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

10906267_740797556027379_4625525629319858685_nΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ! ΔΗΜΟΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…

ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ή ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ! Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ “ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ” ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ) Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΜΠΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΚΑΤΙΚΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ …  ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ – ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ… ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΗΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !!! ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ !!! 

ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΠΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΑΣ !!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!! ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 45 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” , ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 60 Α.Φ.Μ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΔΟΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΣ, Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ…

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” , ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ… ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!! ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ…

Αλφειός Ποταμός

…………………………………………. 

ΣΥΡΙΖΟΛΩΠΟΔΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΤΑΣΣΟΜΕΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Δημ. Παπαδημούλης: «Δεν υπάρχει σε άλλη χώρα η «ξεφτίλα» των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου»

…………………………………………

Η ΚΕΔΕ της πολυτέλειας στα χρόνια της κρίσης!

f6_20Συνωστισμός δημάρχων συν γυναιξί και τέκνοις στο «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής για το ετήσιο συνέδριο!

Εμοιαζε με «γαμήλια δεξίωση πάμπλουτου επιχειρηματία και όχι με ετήσιο συνέδριο δημάρχων σε εποχή κρίσης»! Το σχόλιο ανήκει σε παλιό στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, που δεν πίστευε στα μάτια του όταν έβλεπε όλα όσα συνέβαιναν γύρω του. Την Πέμπτη το απόγευμα καθόταν στο καφέ του ξενοδοχείου του «Πόρτο Καρράς», με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Εκεί όπου από το πρωί, δίπλα στα πολυτελή κότερα, είχε ξεκινήσει το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, με βασικό θέμα συζήτησης εάν πρέπει οι δήμοι να δώσουν τα αποθεματικά τους για να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία! Η αντίθεση ήταν προκλητική.

Το ρολόι έδειχνε 17.30 και στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Σιθωνίας μόλις είχε τελειώσει η ομιλία του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση. Ηταν το σύνθημα! Οι σύνεδροι κατευθύνθηκαν προς το «Μελίτων», το δεύτερο πολυτελές ξενοδοχείο του συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς», όπου στηνόταν μια μεγάλη όσο και εντυπωσιακή δεξίωση. Δίπλα στην πισίνα στρώθηκαν 80 (τις μετρήσαμε!) ροτόντες – καθεμία από τις οποίες φιλοξενούσε δέκα «προνομιούχους». Αλλοι ήταν δήμαρχοι, άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι δήμων, πολλοί από τους οποίους ήρθαν στο ξενοδοχείο συν γυναιξί και τέκνοις. Αυτό τουλάχιστον πρόδιδαν τα παιδικά καροτσάκια που υπήρχαν διάσπαρτα στον χώρο. Τελικό νούμερο; Περισσότερα από 1.000 άτομα!
Στο βάθος, ακριβώς δίπλα στην πισίνα, είχε στηθεί μια μεγάλη εξέδρα. Σε λίγη ώρα θα ξεκινούσε live πρόγραμμα με βαριά ονόματα, όπως αυτό του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος χάρισε με το μπουζούκι του γνωστές μελωδίες, τις οποίες ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης.

Οσο για το μενού, σε αυτό οι διοργανωτές της ΚΕΔΕ έκαναν μια υποτυπώδη προσπάθεια για οικονομία! Δεν υπήρξε πρώτο και δεύτερο πιάτο, αλλά μόνο κρασί και «καναπεδάκια». Προσφέρθηκε, λοιπόν, λευκό και κόκκινο κρασί «Μελισσάνθη» του «Πόρτο Καρράς», ενώ σε κάθε ροτόντα οι πιατέλες με τα αλλαντικά και τα τυριά διαδέχονταν η μια την άλλη. Η δεξίωση στήθηκε για να διασκεδάσουν οι αυτοδιοικητικοί, αλλά και να τιμηθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον οποίο βράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης άλλο κοστούμι φορούσε το πρωί και άλλο το απόγευμα, ενώ είχε πάντα δίπλα του τη σύζυγό του, Μαρίνα. Η εμφάνισή της ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Είχε επιλέξει ένα φόρεμα γεμάτο χρυσές παγιέτες στο χρώμα της άμμου και δωδεκάποντα τακούνια.

Φυσικά, το ξενοδοχείο ξεχείλιζε από κόσμο, που φιλοξενήθηκε από την ΚΕΔΕ αλλά και από τις επιμέρους ΠΕΔ, οι οποίες κάλυψαν και τα έξοδα. Στους χώρους του πάρκινγκ τα αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες σχημάτιζαν ουρές, ενώ, όπως πληροφορηθήκαμε από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, το τριήμερο του συνεδρίου δεν υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο ούτε για δείγμα.

Χλιδάτη και η εικόνα της συνεδριακής αίθουσας όπου γινόταν το συνέδριο. Οι εργασίες του γίνονταν στο «Olympic Hall», με τα πανάκριβα κότερα να αρμενίζουν δίπλα από τους συνέδρους, που έβγαιναν έξω για να καπνίσουν και να κάνουν τις απαραίτητες συζητήσεις. Εκεί πρωταγωνίστησαν τρία πρόσωπα: Ο Ηλίας Ψινάκης, που κάθε τρίωρο εμφανιζόταν με διαφορετική γραβάτα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αλλά και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που αποδείχτηκε ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συνέδρους. Εξω από το «Olympic Hall», τo κέτερινγκ είχε συνεχώς δουλειά, προσφέροντας χυμούς, ατομικές συσκευασίες με τοπικά γλυκίσματα και σάντουιτς, που εξαφανίζονταν σε χρόνο dt. Καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο της Αυτοδιοίκησης. Εν μέσω χρεοκοπίας, το έτος 2015.

Αποφασίζουν για τα αποθεματικά!

Με το θέμα της τελικής στάσης των δήμων για τα αποθεματικά τους να παραμένει μεγάλο ερωτηματικό, συνεχίστηκε χθες το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που ξεκίνησε την Πέμπτη στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα, αν και το θέμα ήταν κυρίαρχο σε πολλές από τις χθεσινές ομιλίες και παρεμβάσεις των δημάρχων.
Στα αποθεματικά αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι η ένωση δεν έχει αλλάξει θέση. «Δεν δώσαμε κανένα πράσινο φως για αλλαγή στάσης στο ζήτημα των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων και δεν αλλάξαμε καμία απόφαση της ΚΕΔΕ. Οι αποφάσεις μας θα ληφθούν συλλογικά από το συνέδριο» σημείωσε και απάντησε στις χθεσινές «βολές» του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση, ο οποίος μίλησε περί «φακέλων διαφθοράς».

«Καλούμε τον κ. Βούτση να δώσει σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα ονοματεπώνυμα, εφόσον τα γνωρίζει, και να αφήσει τις αόριστες αναφορές. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να πετά λάσπη και να αμαυρώνει συλλήβδην την Αυτοδιοίκηση. Θέση μας σταθερή είναι ”όλα στο φως, όλα με διαφάνεια και με ονοματεπώνυμα”» σημείωσε ο κ. Πατούλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης κατηγόρησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, επειδή πήρε απόφαση να ανοίξει λογαριασμό του δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Νίκος Οικονόμου

Δίπλα στα κότερα το συνέδριο της ΚΕΔΕ!

http://www.dimokratianews.gr/content/42925/i-kede-tis-polyteleias-sta-hronia-tis-krisis

……………………………………………….

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

Μυστική σύσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδος για την οικονομία… (ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜ/ΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ + ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ…

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com.

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

………………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση