H υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, ο George Soros και το Iνστιτούτο Levi

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΑ;…..ranialarge-t-420-54453125

Την έσωσε ο σύζυγος

Την αποκάλυψη κάνει ο Βηματοδότης και είναι πολύ ενδιαφέρουσα μια και δείχνει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις τα πάνε περίφημα με τα λόμπι του πλανήτη-τόσο τα ανατολικά όσο και τα δυτικά. Για την ώρα λεφτά δεν βλέπουμε-αντίθετα πληρώνουμε κιόλας!!!

rania5medrania6ed1

Ποια είναι η νέα Υφυπουργός Εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου

H κυρία Ράνια Αντωνοπούλου βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγήτρια στο Bard College, διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των φύλων του Levy Economics Institute στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εργασίας είναι η νέα υφυπουργός Εργασίας με το χαρτοφυλάκιο της αντιμετώπισης της ανεργίας στην χώρας.

Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες της σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως το Journal of Income Distribution, Feminist Economics Journal, Eastern Economic Review και σε βιβλία, και έχει παρουσιάσει τις εργασίες της σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και επιτροπές των Ηνωμένων Εθνών.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια Οικονομικής Επιστήμης στο New York University, επισκέπτρια καθηγήτρια στο Barnard College, Columbia University και εμπειρογνώμων στα Ηνωμένα Έθνη και στο Διεθνή Οργανισμό Εργασίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος ΜΑ και PhD απο το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ. Η κυρία Ράνια Αντωνοπούλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το πολύ δύσκολο έργο της ανάσχεσης της ανεργίας στην χώρα http://kourdistoportocali.com/post/43118/rania

……………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014

ΟΤΑΝ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ(ΤΣΙΠΡΑΣ) ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΦΕΚ 376/18-3-2015(ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). €4.635.500.000 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» & «ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ»!…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEMORANDUM(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ EFSF ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ… «ΜΑΓΚΑ»!

ΤΟ… ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ «ΓΕΦΥΡΑ» (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦEUROGROUPΑΚΗ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

……………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση