ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

10906267_740797556027379_4625525629319858685_n

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ( ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ) ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤ Η΄ΣΤΗΝ ΤΤΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 1% ΠΧ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ.
ΚΑΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ( ΔΕΝ ΑΝΑΛΎΩ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ).

ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΊΔΡΥΜΑ ΤΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΤΕ 1.000% – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ -0% ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΒΙΏΣΟΥΜΕ.
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΤΤΕ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ »ΕΛΛΑΔΟΣ» ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ…

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»…

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΑΡΑ ΚΑΙ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΚ… ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Πόσα πήραν από το κράτος από το 2008 έως το 2013 – Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Βουλή

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ )…

ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013) ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ Κ’ ΔΑΝΕΙΩΝ” ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ )…

ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ Κ” ΔΑΝΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ !

ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΖΗΤΗΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ! ΜΕΣΩ ΤΑΪΠΕΔ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… ( ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί να ακυρωθεί δικαστικώς. Συγκεκριμένα, ως εκτελεστική διοικητική πράξη μπορεί να προσβληθεί εντός εξήντα (60) ημερών από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είναι το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας. Εφόσον προσβληθεί παραδεκτώς και κριθεί ότι οι διατάξεις της έρχονται σε αντίθεση με υπερκείμενο κανόνα δικαίου, ακυρώνεται (εν όλω ή εν μέρει) από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Βεβαίως, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί να καταργηθεί από νεότερο νομοθέτημα. ]

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ…

………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

………………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση