ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ…»

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

τα μυστικα των μυστικων

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ  ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ…»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 28-2-2015

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες! Τιμή μου που είμαι μαζί σας στην Πελοπόννησο. Η Πελοπόννησος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος από τα πολύ αρχαία χρόνια. Ουσιαστικά είναι ένα νησί και μόνο ο ισθμός την ενώνει. Κάποια στιγμή την ένωσαν δηλαδή με τον ισθμό, αλλά είναι ένα μεγάλο νησί.

Αξιόλογοι συνεργάτες έχουν αναλύσει και υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία για την πραγματική ιστορία και αλήθεια σε όλα αυτά.

Αυτά τα τρία χρόνια που έχουμε εμφανιστεί, έχουν αποκαλυφθεί μυστικά των μυστικών. Όχι, επειδή τα είπαμε εμείς, αλλά επειδή το αποδείξαμε με στοιχεία, με ΦΕΚ, με εθνικές και παγκόσμιες συμφωνίες. Μην κολλάτε στο Bretton Woods. Υπάρχουν πολύ μεγάλες, παγκόσμιες συμφωνίες που πολλές τις έχουμε αποκαλύψει και άλλες τις αποκαλύπτουμε συνεχώς.

Το 1921 η Τριμερής Επιτροπή είχε μια άλλη μεγάλη συμφωνία με την Αγγλία. Η Παγκοσμιοποίηση σχεδιάστηκε πάρα πολύ καλά και τα ταμεία ήταν πάντα δικά μας. Αυτό θα σας πω μόνο! Αν θυμάστε πριν το Bretton Woods έχουμε δανεισμό της Γερμανίας. Από πού βρήκαν τα χρήματα οι Έλληνες και η Ελλάδα, το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. Ναι, τα είχαμε από τα ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

«Η CIA ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!»

Υπάρχει και μια άλλη συμφωνία που είναι νεώτερη. Το 1963 έχουμε την συμφωνία ΤΗΣ GREEN HILTON –για όσους ξέρουν-  να σκοτώσουν τον Κέννεντυ. Ποια ήταν αυτή η μεγάλη συμφωνία; Χιλιάδες τόνοι χρυσού από τεράστια καταπιστεύματα και εκεί κτίζονται μυστικά συστήματα σε μια παράλληλη λεωφόρο του πλανήτη, στην οποία, η εκτελεστική εξουσία ήταν πάντα η Federal. Κτίστηκαν μυστικές υπηρεσίες, γιατί μαζί με την συμφωνία του Bretton Woods, έγινε και η CIA. Αφήστε τα έργα των εβραίων στους κινηματογράφους να πάνε περίπατο, γιατί αυτό μας κυνηγάει.

Ένα τεράστιο ψεύδος στον πλανήτη κυνηγάει τις τεράστιες αλήθειες και δεν φοβόμαστε, γιατί θα είναι πάντα εκεί. Να τις διαστρεβλώσουν μπορούν, να τις σκοτώσουν δεν μπορούν.

Ναι, κύριοι. Η CIA είναι μια δική σας υπηρεσία. Πληρώνεται από εσάς και δεν έχει χρεωθεί σε κανένα κράτος, ούτε από την Αμερική. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι η Αμερική είναι πτωχευμένη κι έχει παραδοθεί στους δανειστές. Άλλωστε να μην ξεχνάτε, ότι τα αμερικάνικα ομόλογα που έχω καταθέσει στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι στο UCC1 ΣΤΟ PAYMENT OFFICE, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ και το σύστημα είναι αυτόματο.

Αυτές οι υπηρεσίες και άλλες υπηρεσίες που είναι πάντα ιδιωτικές, “εντελώς τυχαία”. Έχω πει ότι δεν υπάρχει τύχη, γιατί αν υπήρχε τύχη, θα κουτουλούσαν οι πλανήτες. Οι Υπηρεσίες είναι ιδιωτικές και ειδικά η CIA που πολλοί φοβούνται καν να την ονομάσουν, είναι δικιά σας και πληρώνεται από εσάς. Πληρώνεται από τα παγκόσμια ταμεία που είναι των ανθρώπων.

Δυστυχώς, θέλοντας και μη, όλοι οι νόμοι κτίστηκαν από τον άνθρωπο, για το καλό του πλανήτη, για την ειρήνη, για τα δικαιώματα του ανθρώπου και της φύσης. Ακόμα κι όλες οι  δήθεν «πράσινες» οργανώσεις, “εντελώς τυχαία” είναι ιδιωτικές κι αυτές δυναστεύουν και σκοτώνουν τον πλανήτη μας. Ακόμα και τις εταιρείες μεταλλάξεως προϊόντων έχουν ψηφιστεί από τον ΟΗΕ. Υπάρχει ένας αόρατος εχθρός, ένα τεράστιο κτήνος που το αποκαλύπτουμε σιγά-σιγά και θα πρέπει να μάθετε τα δικαιώματα σας. Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό, όπου τα παγκόσμια ταμεία είναι δικά σας, και υπάρχουν και χρόνια φόρων και διαχείρισης με τους οποίους κτίστηκαν με τα χρήματα των ανθρώπων της κάθε χώρας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ…»

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που θα είναι παρούσα, γιατί χωρίς αυτή δεν γίνεται τίποτα και όχι τυχαία, γιατί έχει Καταπιστεύματα από τον Ιάσονα κι  από τον Μέγα Αλέξανδρο και από τότε κτίζεται ο πλανήτης. Υπάρχει όλος αυτός πλούτος του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι όλος ο χρυσός που διαχειρίστηκε. Όταν δολοφόνησαν τον Μέγα Αλέξανδρο και ας αφήσουμε τους χαζάρους να αλλοιώνουν την ιστορία, γιατί θα την γράψουμε εμείς όπως είναι, έβαλαν λοιπόν τους στρατηγούς τους στα Έθνη και στα Κράτη κι έτσι διοίκησαν μεν Έλληνες όλον τον πλανήτη, αλλά αποστάτες Έλληνες. Έκτισαν τον πλανήτη, όπως αυτοί ήθελαν και γι’ αυτό έσβησαν την πραγματική Δημοκρατία 2.400 χρόνια πριν. Την πήραν οι ολιγάρχες και βλέπουμε στην Αρχαία Αθήνα να ψηφίζουν και την τυραννία ακόμα και να κάνουν πολέμους σε όλον τον πλανήτη, στο όνομα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, την οποία ποτέ δεν είχαμε. Έκαναν την Δημοκρατία, φασιστική, κομμουνιστική, αριστερά, δεξιά, κεντρώα, αν είναι δυνατόν, χριστιανική, αλλά πραγματική Δημοκρατία δεν είχε κανείς. Όλα τα καταπιστεύματα λοιπόν είναι των Ελλήνων κι οι αποδείξεις είναι τεράστιες και υπάρχουν πολλά άλλα έγγραφα.

«ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ..»

Πριν τρία χρόνια με την εμφάνιση που κάναμε, καταφέραμε και στυλώσαμε τα πόδια μας απέναντι στο καθεστώς κι όχι μόνο στο ελληνικό καθεστώς, γιατί γνωρίζετε καλά, ότι ο μπουφές στην Ελλάδα είναι δογματισμένος και πολύ δηλητηριασμένος, αλλά όλοι απέτυχαν. Απέτυχαν οι Δημοκρατίες, οι σοσιαλισμοί. Είχαμε τις πτωχεύσεις μας. Αποκαλύψαμε πόσα χρήματα έχετε κι αυτή την στιγμή, δεν είναι το τι λέω εγώ. Εγώ έβαλα ομόλογα αμερικάνικου ταμείου. Τίποτα παραπάνω και λιγότερο από αυτό. Το αμφισβήτησε κανείς; Και θα πω στον αγαπητό μου συμπολεμιστή τον κύριο Δάρα, ότι δεν ανέφερε ότι ο Υπουργός Οικονομικών μου μίλησε με πολύ σεβασμό γραπτώς. Είπε: «Βεβαίως κύριε Σώρρα, βλέπουμε τα ομόλογα σας…» Πώς να μη τα δεις, αφού είναι στην government screen της Αμερικής. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τους παπαγάλους. Οι θεσμοί μου μιλούν με σεβασμό και πολλοί υπάλληλοι των θεσμών μου, προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να λυδωρήσουν, να λασπώσουν, ακόμα και να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα της πραγματικής αλήθειας.

Ο Υπουργός των Οικονομικών λοιπόν, ο κύριος Στουρνάρας μου είπε ότι έχει βάλει τρεις υπηρεσίες, την Υπηρεσία του εξωτερικού χρέους, το Γενικό λογιστήριο του κράτους, αλλά και την Τράπεζα της Ελλάδος.

«ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΒΟΥΝ Η ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..»

Εδώ υπάρχει ένα κομμάτι που το έχω πει, αλλά δεν το έχω δώσει απλόχερα στην δημοσιότητα, κρατώντας πάντα κάποια κλειδιά. Αυτός ο τεράστιος αγώνας των Συνελλήνων που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από εμένα και την ομάδας των συνεργατών μου που δεν βλέπετε, τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα σε ένα καθεστώς και σε ένα πλανήτη που όλος συμφωνεί ότι το θέμα είναι οικονομικό, αλλά τελικά δεν είναι!

Ένας μεγάλος Ρώσος πράκτορας είπε: «Σώρρα, πάνω από 500 εκατομμύρια, δεν είναι λεφτά, είναι ενέργεια!». Ναι, είναι γεωστρατηγική, είναι πολιτική. Μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Ναι, είναι αλήθεια ότι ήρθαμε να κάνουμε μια τέλεια ανατροπή σε ένα ψεύτικο καθεστώς κι όχι σύστημα. Γιατί έχω πει, ότι το «σύστημα» είμαστε εμείς. Αν δεν υπήρχαμε εμείς, αυτοί. απλά δεν θα υπήρχαν!. Αυτοί υπάρχουν, γιατί υπάρχουμε εμείς που κάνουμε αυτό που αυτοί έχουν ψηφίσει. Αν εμείς σταματήσουμε, αν καταλάβουμε όλοι ότι αυτοί είναι ανύπαρκτοι, δεν υπάρχει ελίτ.

Πείτε μου έναν πλούσιο άντρα στον πλανήτη. Με όποια εμπειρία έχω, σας λέω ότι δεν υπάρχει πλούσιος. Τα κράτη φτιάχνουν τους πλούσιους. Είναι απλά θέμα ενός νόμου. Είδαμε, ότι με ένα ΦΕΚ φεύγουν θρησκείες και δημιουργούνται άλλες. Είδαμε το ΚΙΣ και με ψεύτικα ΦΕΚ είναι αφορολόγητο τόσα χρόνια, εναντίον μας που φορολογούμαστε με 23% ΦΠΑ,  35%-45% είναι η εφορία μας και τα λειτουργικά μας έξοδα. Έχουμε  πάντα φόρους, στις εισαγωγές μας, ενώ αυτοί δεν έχουν. Σκεφτείτε το λοιπόν, έχουμε δύο ταχύτητες σε μια χώρα. Δεν γίνεται! Βλέπετε τι κάνουν τα ΦΕΚ και πώς κόβουν ή δίνουν τα δικαιώματα; Δεν καταλαβαίνω, αφού αυτή η βουλή είναι δικιά μου γιατί να μην υπάρχουν ΦΕΚ για το συμφέρον του ελληνικού μας λαού; Και δηλώνω σήμερα σε αυτή την αίθουσα, όποιος είναι ενάντια στην Ελλάδα και στα συμφέροντα της Ελλάδας μου, έχω δικαίωμα να λέω ότι είναι προδότης, ειδικά όταν είναι σε θεσμικές θέσεις. Τι άλλο υπηρετούν λοιπόν εδώ πέρα; Έτσι αποκαλύπτονται όλα αυτά τα πράγματα.

«ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…»

Σήμερα μετά από τόσο αγώνα με τους κραταιούς, γιατί βαδίσαμε με όλους τους νόμους εθνικούς και διεθνείς, προσπαθούμε να βάλουμε το τρένο πάλι στις ράγες του. Αποδείχθηκε ότι όλοι είναι μονιασμένοι κάτω από ένα μεγάλο σχέδιο των επικυρίαρχων. Είδαμε τι γίνεται με τις εκκλησίες που χρηματοδοτήσαμε και κτίσαμε… Δεν ξέρατε ότι οι εκκλησίες παίρνουν από τα δικά σας λεφτά; Είδαμε ότι όλοι παλεύουν στον πλανήτη να βγάλουν την παγκόσμια θρησκεία και την παγκόσμια κυβέρνηση για να περάσουν ένα τσιπάκι μέσα στο οποίο θα καταγράψουν όσα έχεις, αν έχεις. Φτάσαμε σε σημείο να χρωστάμε όλοι, να χάσουμε τα σπίτια μας, να χάσουμε την γη μας από φόρους, όπως ο ΕΝΦΙΑ και πολλούς άλλους. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν! Δεν μας τους επέδειξαν ποτέ. Απέδειξα ότι οι εφορίες είναι ιδιωτικές. Από τότε που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος, οι εφορίες λέγονταν ΔΟΕ και πριν 10 χρόνια λέγεται Δ.Ο.Υ. δηλαδή, είναι ένα κατάστημα που μαζεύει τα χρήματα για τον δανειστή. Υπάρχουν ταμεία με υπανθρώπους που με κλέβουν συνέχεια για να μην ξεχρεώσω, γιατί δεν πρέπει.

«ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ…ΑΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…»

Βλέπουμε ότι η Ελλάδα είναι το πρωταρχικό μέλος σε ένα παγκόσμιο σύστημα και έχει κέρδη από αυτή την διαδικασία. Άρα, σήμερα έχουμε τρισεκατομμύρια λογαριασμούς και αυτά τα βιβλία των ισολογισμών είναι σφραγισμένα από τον ΟΗΕ και δεν μπορεί κανένας να πει ότι δεν είναι αληθινά. Ας το κάνει! Γιατί αυτά που είδατε, και τα ΦΕΚ, αλλά και τα παγκόσμια βιβλία των λογαριασμών είναι του ΟΗΕ, δεν είναι του Σώρρα, ούτε του Πέτρου. Είναι σφραγισμένα από τον ΟΗΕ. Έχω  τους ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ  2013, και του 2014 και θα βγει και το 2015.

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΕΣ… Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ… Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!»

Τώρα, βλέπετε πώς όλοι αυτοί αλλάζουν γραμμή. Τελικά, είδαμε ότι από τότε που έβαλα όρκο, η κυβέρνηση δεν ορκίστηκε, ενώ πριν όλοι ορκίζονταν; Τελικά, είδαμε να αλλάζει ολη η πολιτική και ότι μας αγάπησαν οι σιωνιστές αμερικάνοι; Ο αμερικάνικος λαός πραγματικά μας αγαπάει και είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια ουσία. Υπάρχουν δύο Αμερικές, η κλασική Αμερική και η σιωνιστική και εκεί υπάρχει ένα θέμα. Η Γερμανία δεν είναι αυτή που βλέπετε, αλλά είναι εταιρεία, το κράτος των Ασκενάζι. Βέβαια υπάρχουν και πραγματικοί άνθρωποι εκεί με ελληνικό DNA.

Κάποιος βλαχο-επιστήμονας είπε ότι θα μας διώξουν από την Ευρώπη. Εκεί έπρεπε να γελάσετε! Μα, η Ευρώπη είναι η κόρη του Δία, η αδερφή του Κάδμου και έχει αδερφή την Ασία. Αν δεν είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη, απλά δεν υπάρχει Ευρώπη! Δεν σαν κάνει εντύπωση που το ευρώ τους έχει και ελληνικά γράμματα επάνω και τελικά τα μίκρυναν; Είναι αναγκαίο κακό η Ελλάδα! Αν θέλουν να κάνουν παγκοσμιοποίηση, πρέπει να σκοτώσουν την Ελλάδα. Εκεί ήρθαμε εμείς! Και εκεί είσαστε εσείς και τώρα, έρχονται πολλοί! Είδατε όλες τις αποδείξεις και είναι πάντα εκεί, άσχετα αν έχετε όλοι ενημερωθεί ή όχι. Αυτά είναι μαχαίρια που κόβουν στην κυριολεξία το ψέμμα και θα κόψουν πολλά κεφάλια από τους επικυρίαρχους. Είδατε ότι δεν μιλάει κανένας, ούτε πρόεδροι από μεγάλα σωματεία. Είδατε όλα τα ελληνικά ιδρύματα να πηγαίνουν στο ΕΛΙΑΜΕΠ. Είδατε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα να είναι χωμένα μέσα και να κλέβουν τα πάντα. Δεν υπάρχουν τραπεζίτες, είναι απλά υπάλληλοι κι όλοι σκελετωμένοι και με το ένα πόδι μέσα. Θυμηθείτε ό,τι σας λέω! Αυτοκτονούν τους τραπεζίτες τους σε όλον τον πλανήτη. Τυχαία; Κάνουν ό,τι θέλουν.

«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…»

Βλέπουμε τελικά τον Τσίπρα που τώρα είναι κυβέρνηση και με σεβασμό τον θεσμό, όποιος κι αν είναι αυτός, αλλά ο Τσίπρας είναι μηνυόμενος από εμένα. Έχει ενημερωθεί κι ως αντιπολίτευση και  τότε είχε τεράστια δύναμη ως αντιπολίτευση και  έχει πιο μεγάλη δύναμη, φυσικά τώρα που είναι κυβέρνηση. Σε λίγες μέρες θα ενημερωθεί πάλι με εξώδικα μιας καλής θέλησης.

Θα ενημερωθούν όλα τα κυβερνητικά σχήματα και θα ζητήσουμε και την συνοχή του κόσμου να έρθει, να αντιπροσωπεύσει ένα λαϊκό σύνολο της αλήθειας. «Πρωθυπουργέ, ορίστε τα παγκόσμια ταμεία που δικά μας είναι. Υπάρχει κι η συνθήκη πώς τα παίρνουμε αυτά τα χρήματα. Γιατί πηγαίνετε λοιπόν στην κυρία Μέρκελ, γνωρίζοντας ότι αυτή είναι καγκελάριος; Ο Καγκελάριος δεν είναι καν ηγέτης. Είναι η εξόριστη κυβέρνηση της Γερμανίας, η οποία είναι στην Ανατολική Γερμανία και όπου βγαίνει πάντα καγκελάριος. Η παλιά Γερμανία είχε Κάιζερ και μετά τον πόλεμο, ο στρατός παραδόθηκε. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Αν θυμηθείτε, η Μέρκελ ήρθε με το αεροπλάνο της παλιάς εταιρείας στην Ελλάδα. Για φανταστείτε το! Μια εταιρεία κυβερνά στο ευρώ μου;

«ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !»

Είναι μεγάλο κλειδί να κατανοήσετε ότι οι μετοχές της Ανατολής δεν είναι μόνο στην Εθνικής τράπεζας. Είναι η Εθνική τράπεζα  μαζί με την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας που πτώχευσε και οι μετοχές είναι εγγυημένες από την κεντρική τράπεζα της Γαλλίας που είναι του κυρίου Ροθτσάιλντ. Άρα, μου χρωστάει η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας που είναι εγγυήτρια. Υπάρχει και κάτι άλλο. Το 1999 η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας μετονομάζεται Κεντρική τράπεζα της Ευρώπης. Άρα, για να γίνει η Ευρώπη, δεν έφτιαξαν καινούργιο μαγαζί, αλλά πήραμε το κεντρικό μαγαζί του Ροθτσάιλντ.

Ήρθε η ώρα να συναντηθούμε όλοι και είπα: Θα κάνουμε ταμείο! Γι’ αυτό είμαι εδώ! Τελικά, η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης έχει τα ομόλογα μου κι αυτή με πιέζει. Άρα, ποιος μου χρωστάει εμένα προσωπικά, που εγώ κάνω 8 μετοχές δωρεά; Η Κεντρική τράπεζα της Ευρώπης! Βλέπετε τι ωραία αλληλένδετα είναι τα πράγματα; Και δεν υπάρχει κεντρική σκηνή στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ένας υπουργός εξωτερικών;

«ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ….»

Εν τω μεταξύ, θέλω να καταλάβετε ότι έχει γίνει κοινοβουλευτικός έλεγχος κι έχει αποφανθεί η Βουλή που είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Όλοι οι συνέλληνες που ψηφίσατε και ψηφίζετε ακόμα, μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα κυβερνάει η Βουλή. Όχι η κυβέρνηση! Όλοι οι νόμοι είναι στο όνομα της Βουλής και πρέπει να μάθετε όλοι ότι το πιο μικρό κόμμα του 3% έχει δικαίωμα να ερευνήσει. Και επειδή εκπροσωπεί κοινωνία, είναι θεσμοθετημένο, ο αρχηγός μικρού ή μεγάλου κόμματος έχει δικαίωμα να πάει σε όποιο υπουργείο θέλει, να ζητήσει έλεγχο σε οποιαδήποτε τράπεζα, σε οποιονδήποτε οργανισμό και μηχανισμό και να κάνει έρευνες και  όποιες ενέργειες θέλει.

Είδατε μωρέ κανένα μικρό τέτοιο  κομματάκι να έχει ξεφύγει και να έχει ελληνικό χαρακτήρα και τελικά να κάνει ένα έλεγχο και να πει: «Τι λένε αυτοί οι παλαβοί; Αφού υπάρχει απόφαση δικαστηρίου, να  μην ελέγξουμε; Να μην κάνουμε μια υπερώτηση στην βουλή; Τι λένε αυτοί οι βλαμμένοι με τα παγκόσμια ταμεία; Είναι αλήθεια ή ψέμματα;». Δεν έχουμε τράπεζες; Οι τραπεζίτες δεν ψηφίζουν τίποτα; Δηλαδή, είναι όλα ψέμματα; Τα παγκόσμια ταμεία του ΟΗΕ, τα 600δις του Σώρρα, η Ανατολή, το ΤΧΣ που κάνω μήνυση και βάζω 100 δις; Και παραιτείται ο μισός πληθυσμός; Παραιτείται και ο Προβόπουλος, ο οποίος είναι μηνυόμενος; Και τελικά με κοιτάτε, λες και είμαι πουλί του Αμαζονίου; Δεν βλέπετε τι συμβαίνει; Και μέχρι που θα τραβήξει αυτή η αλητεία; Πόσο παρανόηση πια;

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ 302 ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

Ας σκεφτείτε βρε συνέλληνες, ότι αυτός ο Σώρρας κάνει μήνυση στους 302 δέκα μέρες αφού μπήκαμε στο μνημόνιο. Γιατί μετά από 10 μέρες; Γιατί μου απαντάει επίσημα ο Υπουργός των Οικονομικών ότι βλέπει τα ομόλογα μου και  έχει βάλει τις υπηρεσίες του να ερευνήσουν. Εντάξει, έχεις βάλει τις υπηρεσίες σου, αλλά σε 8 μέρες ψηφίζεις το τρίτο μνημόνιο!

Και αφού μου απαντάει έτσι, του δηλώνω με εξώδικο και του λέω: «Κύριε Υπουργέ, παρακαλώ όπως επιληφθείτε εντός 5 ημερών να με φωνάξετε σε όποιο γραφείο θέλετε και σε όποια υπηρεσία να έρθω με το επιτελείο μου να σας βοηθήσουμε στο κατέβασμα των ομολόγων για να μην μπει και το τρίτο μνημόνιο». Τι καλύτερο από τα 600 δισεκατομμύρια αμερικάνικων ομολόγων που ξέρουμε ότι έχουν πάρει αυτόματα τις διαπιστώσεις τους. Δεν φώναξαν!

Μετά το εξώδικο λοιπόν θα χαρακτηριστεί ως προδότης και δέκα μέρες μετά, του έκανα μήνυση. Έκανα μήνυση και στους 302, γιατί δεν πήραν τα 600 δις. Μετά, όμως μεσολαβεί η μήνυση που μου κάνει η κυβέρνηση για να αποδειχθεί ότι κάνω κατάργηση πολιτεύματος!. Φανταστείτε τις  κατηγορίες: Ψευδείς ειδήσεις και κατάργηση πολιτεύματος και ανησυχία λαού, ότι αυτοκτονεί ο λαός από μένα; Και με κατηγορούν για αλλαγή συντάγματος; Όλα αυτά μαζί;

Άρα, λοιπόν,  θα μιλήσω για να κλείσω και κάποια στόματα, τα οποία τα κλείνεις μόνο με νόηση και μόνο με λογική, γιατί εγώ σε αυτή πιστεύω και εκεί είναι η κατοικία των θεών και η κατοικία των θεών δεν είναι σε άνοους και άμυαλους ανθρώπους. Ο άλογος δεν είναι καν άνθρωπος.

Εκεί μπαίνει λοιπόν μια μεγάλη διαδικασία, αφού πρώτα έκανα την μήνυση στους 302 και μετά μεσολαβεί η δικιά μου, άρα ο Σώρρας δεν πρέπει να αθωωθεί σε καμία περίπτωση.

Έτσι λοιπόν από την ώρα που εγώ αθωώνομαι, αυτόματα “που δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να αθωωθώ”, οι άλλοι είναι ψεύτες. Αφού ο Σώρρας λέει αλήθεια οι άλλοι είναι οι ψεύτες.

Έτσι θα πρέπει να μπείτε στο μυαλό της λογικής γι’ αυτό και μέχρι τώρα το καθεστώς χτυπάει τους πάντες. Μετά από όλες αυτές τις διαδικασίες για να μην σας κουράζω σας λέω το εξής, φάγαμε πολλές προδοσίες, έχουμε πολλές τρικλοποδιές. Για ποιο λόγο ; μήπως ζητάω κανά δανεικό ; μήπως ζήτησα κάτι από τον κάθε έναν ; μήπως δέχτηκα να αγοράσω οποιαδήποτε επιχείρηση ; μήπως δέχτηκα να μπω σε κυβερνητικό σχήμα που είχα τεράστιες προκλήσεις ; ξέρετε ότι έχω τον πιο πολύ κόσμο ακόμα κι από τον ΣΥΡΙΖΑ και μπορώ να το αποδείξω ; Καταρχάς σας δηλώνω επίσημα ότι έχω πολύ μεγάλο αριθμό υπογραφών πραγματικών αυτήν την φορά.

ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Έχουμε πάνω από 2000 εκδηλώσεις, θα σας πω μερικά και ακόμα που ήμασταν και πιο άγουροι, δεν μας πτοεί τίποτα, ούτε οι προδοσίες ούτε τίποτα. Στην Θεσσαλονίκη έκλεισα 3 γήπεδα για να μιλήσω σε ένα. Ποιος είμαι εγώ για να μιλήσω ; Εγώ σας δηλώνω και σήμερα ότι δεν έχω κόμμα, δηλώνω Έλληνας, δηλώνω πολεμιστής, δηλώνω μαχητής και ότι θα φτάσω μέχρι το τέλος.

Το όνειρό μου είναι η εθνοσυνέλευση χωρίς κόμματα χωρίς δόγματα χωρίς χρώματα και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Για πρώτη φορά στην ιστορία, χωρίς κόμμα, χωρίς κίνημα, με μια οργάνωση πραγματικών ψυχών έχουμε φτάσει να έχουμε 2500 εκδηλώσεις. Σαν αυτή εδώ που γίνεται σήμερα έχουνε γίνει χιλιάδες με μένα ή χωρίς εμένα από άκρη σε άκρη και στο εξωτερικό, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία. Σήμερα μιλάει ο Βασίλης στην Γερμανία θα ορκιστούνε 30 Έλληνες θα ενώσω όλο τον Ελληνισμό. Φοβούνται στην ιδέα ότι οι Έλληνες θα είναι ενωμένοι. Ποιος και γιατί δεν μας θέλουν ενωμένους ; Μας διαιρέσαν τόσο πολύ, σας λέω ένα κοινό σημείο ας ενωθούμε μόνο ότι γεννηθήκαμε Έλληνες.

Ας αφήσουμε έξω όλα μας τα δογματικά, ας αφήσουμε έξω όλα μας τα χρωματικά, πόσο άσπρος, λίγο μαύρος, και εγώ μελαχρινός είμαι Μεσογειακός άλλωστε, δεν είμαι Σουηδός. Ας αφήσουμε τις ομάδες μας, ας τα αφήσουμε όλα. Θα τα κουβεντιάσουμε μια άλλη φορά, το μόνο και το πρώτο που μας ενώνει είναι η Ελληνικότητα, είναι ότι γεννηθήκαμε Έλληνες. Αυτό δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε, δεν γίνεται να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες γιατί δογματιστήκαμε μετά.

Ξεκινάω λοιπόν από αυτό το μεγάλο, στην Ένωση των Ελλήνων γιατί αυτό δεν είναι απειλή, αυτό είναι πραγματικότητα. Κάθε φορά που μαζεύεστε πιο πολλοί και ενώνεστε κάτω από την ιδέα της Ελλάδας, της ίδιας σημαίας, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα, χωρίς κόμμα, αυτοί κινδυνεύουν να πέσουν παγκοσμίως. Δεν σας κάνει εντύπωση που όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στην Ελλάδα ; Φαντάζεστε γι’ αυτό το παιδάκι το Εβραιάκο, τον ΣΥΡΙΖΑ ; και προχτές δεν ήτανε ; από τον Παπανδρέου και μετά τα φώτα της δημοσιότητας είναι στην Ελλάδα. Εάν η Ελλάδα πέσει έπεσε ο πλανήτης και η Ελλάδα δεν θα πέσει ποτέ. Η Ελλάδα έχει τα δικά της λεφτά στα δικά της ταμεία.

ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Όλος αυτός ο αγώνας είναι μόνο ψυχές και τώρα στην Ελλάδα μαζεύω ψυχές, μαζεύω τον στρατό μου, μαζεύω τις Ελληνικές ψυχές, έπειτα θα αγοράσω τους πάντες, έπειτα θα έρθουν όλοι αυτοί και θα βάλουνε όλο το ποσοστό που πρέπει αγορασμένο για να ζήσουμε όπως και να έχει όλοι μαζί, αλλά ο στρατός ο Ελληνικός μαζεύεται τώρα. Μαζεύεται τώρα στην Ελλάδα και μέσα σε τέσσερις μήνες θα πρέπει να έχει μαζευτεί, σε μια Ελλήνων συνέλευση. Ελλήνων Συνέλευση αγαπητοί μου είναι.

Διακήρυξη έγινε στο πανελλήνιο έχουμε 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σήμερα, μπορείς εσύ να διοικήσεις και να έχεις την δικιά σου Ε.ΣΥ., άρα δεν γίνεται να υπάρχει κάποια κεντρική γραμμή, ούτε γενικός γραμματέας, ούτε ψευτο-ιδεολογία, σε μια πραγματική δημοκρατία που έχουμε. Εμείς την γεννήσαμε, εμείς την δημιουργήσαμε και εμείς θα την ξανά φέρουμε εδώ. Αν Έλληνας δεν ξανά βάλει την δημοκρατία που οι νόμοι της ίδιας της δημοκρατίας είναι η ίδια σου η ζωή δεν μπορεί ο πλανήτης πια να ζήσει, έχει παντού πρόβλημα, όλα τα κράτη.

Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Προσπαθούνε με αυτό το τσιπάκι και μία τεράστια παγκοσμιοποίηση που τα ζώα δεν θα την κάνουνε ποτέ, μόνο οι Έλληνες ήταν παγκοσμιοποιητές, ο τελευταίος ήταν ο Αλέξανδρος. Να ξεχάσουν τι πλούτο έχεις να καταγράψουν ότι έχεις και η υγεία σου και τα λεφτά σου θα είναι μέσα σε ένα τσιπάκι. Σήμερα κινδυνεύει ο πλούτος των ανθρώπων που είναι καταγεγραμμένος και σε λογαριασμούς σε μία παράλληλη λεωφόρο που την έχουμε αποδείξει και είναι δικιά μας.

Είναι καθαρά θέμα συντάγματος και των αντιπροσώπων που τους λέτε, γιατί κακώς είναι αντιπρόσωποι, η δημοκρατία έχει εκπροσώπους και όχι αντιπροσώπους. Είναι μια άσχημη λέξη να υπογράφει αυτός την κυριαρχία μου. Δεν έχει δικαίωμα να το κάνει ενώ είναι εκπρόσωπος του λαού, ενώ κανονικά είναι αντιπρόσωπος. Με την Ελληνική δημοκρατία να είναι εταιρεία στο Βερολίνο, αν είναι δυνατόν συν-Έλληνες κοιτάχτε τι κάνουν; άρα είναι θέμα κυριαρχίας. Δεν είναι τυχαίο που σου βάζουν όλους τους Πακιστανούς και όλους αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους δεν θέλουν να έρθουν, τους πληρώνουν να έρθουν σώνει και καλά για μια καλύτερη ζωή. Για να έρθουν από εκεί μέχρι εδώ, τους πληρώνουν για να έρθουν και βλέπουμε λοιπόν ότι γεμίσαν την Ελλάδα μου και δίνουν ιθαγένεια.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Παιδιά, ξέρετε ότι σε κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχει ιθαγένεια ; Στην Αυστραλία κύριοι μου δεν υπάρχει ιθαγένεια, ιθαγένεια ξέρετε ποιοι έχουνε ; Μόνο οι Ινδιάνοι της Αυστραλίας. Όλοι οι Έλληνες που πάνε εκεί και όλοι οι άλλοι που είναι, γιατί αυτό είναι η Αυστραλία ένα κράμα ανθρώπων, έχουν υπηκοότητα. Στην Αμερική ιθαγένεια έχουν οι Ινδιάνοι δεν έχουν οι Αμερικάνοι που η Αμερική είναι κράτος, άλλο κράτος άλλο έθνος, άρα δεν μπορεί να έχει ιθαγένεια ο Αμερικάνος, γιατί ο Αμερικάνος είναι ο Δήμος, εγώ, εσύ , όλοι, οι μαύροι, οι κίτρινοι, πώς να έχει ; έχει και εθνικότητα. Έχουμε διαβατήρια, τα έχουμε βγάλει στον αέρα. Έχουμε διαβατήριο Αμερικάνικο που λέει εθνικότητα, δηλαδή ο Έλληνας εθνικότητα Ελληνική, Αμερικάνικο διαβατήριο εθνικότητα Ελληνική, ο Αφρικανός έχει Αφρικανική εθνικότητα, του κάθε κράτους.

Στην Ελλάδα μου όμως φτάσατε ρε Εβραιοχαζάροι να μου βγάζετε ιθαγένεια ; δηλαδή, αν θελήσω να γίνω Κινέζος πως θα το κάνω αυτό ; άντε και θέλω να γίνω Κινέζος, γίνεται ; δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας είναι και για τους άλλους, δηλαδή ό,τι ισχύει για μένα ισχύει και για τους άλλους. Πως κάποιος Κινέζος θα γίνει Έλληνας ; γίνεται ; δεν γίνεται, δηλαδή είναι θέμα DNA, άρα αν εγώ θα ήθελα πολύ ιθαγένεια Κινέζικη πώς να το κάνω ; δεν γίνεται. Θα πρέπει να είσαι ανόητος για να το κάνεις, μα πως θα το κάνεις ; κάντο !.

Άρα δεν γίνεται τις έννοιες τα ζώα να τις κάνουν τόσο άσχημες, δεν γίνεται το DNA να το αλλάξεις. Αν ποτέ ο Κινέζος έχει Ελληνικό DNA δεν είναι Κινέζος είναι Έλληνας. Αν το Έλληνας με χαρτιά, τέθηκε ένα θέμα σε μία Ε.ΣΥ. , υπάρχει ένας Έλληνας με DNA Ελληνικό ο οποίος έχει Αλβανικά χαρτιά, και μου λέει τι κάνουμε, να μπει στην Ε.ΣΥ. ; είναι άνθρωπος Έλληνας από την Βόρειο Ήπειρο, αλλά έχει, λέει, ιθαγένεια Αλβανική, μα υπάρχει ιθαγένεια Αλβανική ; να το δούμε κι αυτό, Πως υπάρχει ιθαγένεια Αλβανική ; έχουμε πολλά τέτοια θέματα που θα το ξεκαθαρίσει το DNA, γι’ αυτό την ιθαγένεια τώρα πάνε να σου σπάσουν.

Γιατί την ιθαγένεια, βάζοντας ξένους και δίνοντας ιθαγένεια μπαίνουνε στα κυριαρχικά σου δικαιώματα στα οικονομικά σου ταμεία στο κυριαρχικό σου δικαίωμα στις χώρες της γης και στην κάνουνε τρύπιο πανί, δεν μπορούμε να δώσουμε τέτοια δικαιώματα και πρέπει αυτήν τη στιγμή να το σταματήσουμε, όπως πολύ σημαντικό είναι τα αδέρφια μας στην Αμερική πληρώνουν εφορία εδώ, έχουν Ελληνικό διαβατήριο και Ελληνική ιθαγένεια αλλά δεν ψηφίζουν, αλλά μπορεί να ψηφίσει ο Πακιστανός που έχει ιθαγένεια Ελληνική ; που του την έδωσε ένα χαζάρικο κόμμα το οποίο είναι ιδιωτικού δικαίου, το οποίο είναι ήδη πτωχευμένο ; με 500 εκατομμύρια χρέη το κάθε κόμμα ; πως το καταλαβαίνετε ; με το άρθρο 20 το κάθε κόμματος που δεν μπορεί να το ελέγξει κανένας ; ούτε αυτό ξέρατε, ε ; απαγορεύεται κύριοι να ελέγξουν τα κόμματα, κανένα ΣΔΟΕ άρθρο 20 του καταστατικού. Τι λέτε ρε παιδιά ; απαγορεύεται να ελέγξουμε τα κόμματα, απαγορεύεται να ελεγχθεί βάση νόμου η τράπεζα της Ελλάδος, απαγορεύεται η Εθνική, τι λέτε ρε παιδιά ; τότε τι κάνουμε εδώ ; τότε τι παριστάνουμε εμείς ;

Όλα αυτά αφού αποκαλύφθηκαν και αφού οι κραταιοί δεν μας άκουσαν και αφού τους είδαμε ακριβώς πως φέρονται, αποφασίσαμε την Ελλήνων Συνέλευση την Ελλήνων πολιτεία και κάνω ένα άνοιγμα τεράστιο, σε εκκλησίες, σε κόμματα, σε κράτη, έχω παντού Έλληνες. Ο,τιδήποτε Ελληνικό προσκαλώ, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, έχω αποδείξει, είπα χωρίς δόγμα και σε μας έχουν ορκιστεί στον Ελληνικό όρκο αρχιεπίσκοποι, αρχιμανδρίτες, ιερωμένοι και στα Δερβενάκια θα ορκιστούνε άλλοι δύο ιερωμένοι δηλώνοντας ότι είναι Έλληνες πάνω από όλα και μετά δογματίστηκαν. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ την Ελληνική τους καταγωγή και που κινδυνεύει η Ελλάδα και είναι όλοι μαζί.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ

Σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν Ε.ΣΥ., όλες οι εταιρείες Ε.ΣΥ. , τις λέω εταιρείες ενώ είναι θεσμός, οι οποίες είναι δικές σας από δήμο σε δήμο, καιαπό δήμο σε δήμο όλοι σας μπορείτε να ασκήσετε δικαίωμα δημοκρατικό με ένα καταστατικό δημοκρατικό,να μάθουμε να λειτουργούμε μεταξύ μας,όλοι μαζί σε μία διαδημοτική, μία τεράστια οργάνωση σε όλη την Ελλάδα χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνδέσουμε όλη την Ελλάδα σε μία μορφή δημοκρατίας πραγματική, με άρωμα 2015 αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την βάση της δημοκρατίας και να μην ξανά υπάρξει ποτέ διαίρεση.

Ένας τέτοιος λαός θα πάρει τα κυριαρχικά του δικαιώματα και έτσι θα μπορέσει να πάρει τα παγκόσμια ταμεία του. Θα πάρει όλα τα οφέλη, θα μπορέσει να διοικήσει με δικούς του νόμους, να χαράξει το μέλλον του και την πορεία και να μην ξανά υπάρξει ποτέ παρέμβαση από κανέναν. Είναι ένα μεγάλο γεγονός σε μία μεγάλη εθνοσυνέλευση. Μπορούν οι Έλληνες να διοικήσουν την Ελλάδα τους, και να μην περιμένει ένα κομμάτι των ανθρώπων που είναι πάντα δηλητηριασμένο να σκοτώνει αυτήν την χώρα τόσα χρόνια επί τόσους αιώνες. Φτάνει μέχρι εδώ, μπορούμε να διοικήσουμε μόνοι μας την Ελλάδα ή δεν μπορούμε ;

Βλέπω πολλά ορκισμένα μου αδέρφια σε όρκο Ελληνικό. Είναι η πρώτη φορά που πρέπει να θεσπίσουμε τον όρκο που όλοι τον καταπατήσανε. Ενώ υπάρχει νόμος στο Ελληνικό σύνταγμα ότι όποιος πατήσει τον όρκο του δικάζεται και είναι επίορκος. Τελικά όλοι οι όρκοι που τους έβγαλα στο διαδίκτυο είναι τρύπιοι, είναι ανύπαρκτοι. Πραγματικός όρκος είναι αυτός που βάζουμε τόσες χιλιάδες χρόνια αυτός που βγαίνει και συμβαίνει. Είναι τελειωμένο το τι θα πάθει κάποιος αν δεν κάνει αυτό που θα ορκιστεί. Ναι κύριοι ας το θεσμοθετήσουμε. Πρωτόκολλο 1 είναι ο όρκος, κανένας στο πλανήτη, φοβούνται να ορκιστούνε. Για σκεφτείτε το γιατί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ

Ενώ όταν ξεκινάμε την Ελλάδα μας και δεν μου αρέσει καθόλου να την λέω αρχαία, δεν υπάρχει αρχαία Ελλάδα, υπάρχει μόνο Ελλάδα. Τι σημαίνει αρχαία ; Δεν υπάρχει πάνω Δερβένι και κάτω Δερβένι δεν είναι κάτι διαφορετικό. Οι ίδιοι είμαστε, δεν έχουμε διαφορά από τους προγόνους μας. Και εμείς ήμασταν τότε και οι ακτίδες τους είναι σήμερα και οι απόγονοί μας δεν θα έχουν διαφορά από εμάς.

Ας  το σκεφτούμε μωρέ, κοιτάχτε τι έχει γίνει, σκαλίστε για την ίδια σας την ύπαρξη, με χρήματα που είναι δικά σας, με μια δημοκρατία που είναι δικιά σας και μπορούμε να την ξανά βάλουμε σε λειτουργία. Στην πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει μόνο δημόσια διοίκηση. Μέσα από τους δήμους, που αυτό είναι δημοκρατία το κρατείν τον δήμο διοικείται όλος ο δήμος. Ξέρει ο αρχηγός τώρα, ξέρει ο Τσίπρας τι έχει ο κάθε τόπος ; υπάρχουνε μέρη που δεν έχει πάει, δεν έχει καν πατήσει εκεί, πώς θα την διοικήσει ; που είναι η αντιπροσώπευση του κάθε δήμου ; του κάθε διαφορετικού τόπου στην Ελλάδα που αντιπροσωπεύει χιλιάδες πράγματα.

Αν γυρίσετε την Ελλάδα θα δείτε έναν ολόκληρο πλανήτη με προβλήματα, με λαϊκά στοιχεία, με ατελείωτη κουλτούρα, με πολιτισμούς. Μα αποδείξαμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ο Μινωικός πολιτισμός, ο Μυκηναϊκός πολιτισμός, ο Αρχαϊκός πολιτισμός, ο Μακεδονικός πολιτισμός. Κοιτάξτε πόσους διαφορετικούς πολιτισμούς έχουμε μόνο εμείς και δεν υπάρχει κανένας άλλος. Έχουνε βρεθεί ποτέ παραπήγματα και καλύβες στην Ελλάδα ; μόνο παλάτια και ναοί που σήμερα, με την τεχνολογία του σήμερα δεν μπορούν να κόψουν ούτε ένα μάρμαρο, ούτε μια κολώνα να φτιάξουν. Τους προκαλώ να φτιάξουν μία κολώνα. Δεν μπορούν τα ζώα να φτιάξουν τίποτα. Αυτοί είστε κύριοι, είστε το αρχαιότερο έθνος στον πλανήτη και πρέπει να θυμηθείτε όλοι Έλληνες και φιλέλληνες και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 

Σήμερα λοιπόν εγώ δεν ζητάω τίποτα περισσότερο ούτε λιγότερο από ό,τι ακριβώς είναι. Και το κυρίαρχο σύνταγμα του Ο.Η.Ε έτσι όπως ανοίξαμε αλλά και το πανάρχαιο σύνταγμα για να δημιουργηθεί ο Ο.Η.Ε., υπάρχει βασίλειο στην Ελλάδα που είναι ανοιχτό δεν φαίνεται στο Google και υπακούει και έχει πάρει τα πρωτόκολλα για να δημιουργηθεί ο Ο.Η.Ε. και είναι μόνο στην Ελλάδα. Έχει σημασία να καταλάβετε ότι έχουμε μία τεράστια ιστορία και ευθύνη και για την Ελλάδα αλλά και για τον πλανήτη δεν θα κάνουμε τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Θα σφάξω όλες τις αυτοκρατορίες τις ψεύτικες, με τον πολιτισμό μας. Εκεί είναι το μεγάλο μαχαίρι που θα κοπούνε. Περιμένει όλος ο πλανήτης, τι θα κάνεις ; πως θα βγάλεις το πολιτικό πρόβλημα αυτό που πέσανε όλα ; πέσανε οι βασιλείες, και ποιες βασιλείες οι ψεύτικες ; να πούμε για αληθινές που είναι πάντα Ελληνικές ; Δεν είναι Ελληνικές οι βασιλείες που ξεκινήσανε την δημοκρατία με την βάση του λαού, γιατί αυτό σημαίνει βασιλιάς βάση λαού, αυτός δεν κράταγε τα πρωτόκολλα ; αλλά δεν διοικούσε η βασιλεία ;

Δηλαδή ο Λεωνίδας φύλαγε μόνο τα πρωτόκολλα, διοικούσε η Απέλλα και όταν πήρε και την εντολή την μεγάλη και λέει θα πάω στις Θερμοπύλες ζήτησε από την δημοκρατική διαδικασία της Απέλλας να του δώσει στρατό, του λέει σου κόβουμε δεν σου δίνουμε. Υπάκουσε όμως, βασιλιάς!. Δεν τους είπε ελάτε ρε τσακιστείτε και μαζευτείτε, εγώ είμαι ο βασιλιάς σας, όχι. Με μεγάλο σεβασμό, γιατί ο πραγματικός βασιλιάς κοιτάει τα πρωτόκολλα. Ο φύλακας της δημοκρατίας και πήρε τους φίλους του και δεν του έκοψε κανείς αυτό δικαίωμα να πάει και πήγε. Πήγε μόνο με τους φίλους του, δεν πήγε με στρατό Σπαρτιάτικο.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Όλο αυτόν τον σεβασμό μας διδάσκει, χιλιάδες πράγματα, γι’ αυτό και έμεινε αιώνιος, γι’ αυτό και δεν πάθανε ποτέ γιατί οι Έλληνες έχουνε νικήσει τον θάνατο σε όλες τις απόψεις, αυτοί φοβούνται. Είχανε μωρέ οι Έλληνες φόβο ποτέ ; να μην ξέρουνε ποιοι είναι και που πάνε ; Όταν ζητούσαν να πάνε 2 αγγελιοφόροι στον Ξέρξη σήκωναν όλοι τα χέρια αφού ξέρανε ότι θα πεθάνουν, όλοι όμως, το σηκώναν όλοι, λέγαν καλύτερα να πεθάνω παρά να πολεμήσω, πιο πολύ θα κουραζόσανε, δεν φοβόσανε τον θάνατο. Και πως ο Έλληνας θα φοβηθεί τον  θάνατο όταν ξέρει ότι έχουμε πεθάνει στην ζωή μας πολλές φορές εκτός από τα πιτσιρίκια που βλέπετε. Δεν πέθανες όταν ήσουν μωρό για αν γίνει νήπιο ; δεν πέθανες όταν ήσουν νήπιο για να γίνεις έφηβος ; αν δεν πέθαινες θα ήσουν μόνιμα νήπιο ; τότε θα ήσουνα άρρωστο και θα πήγαινες σε ίδρυμα. Άρα έπρεπε να πεθάνεις από νήπιο και να γίνεις έφηβος, έπρεπε να πεθάνεις από έφηβος για να γίνεις μεσήλικας, και πρέπει να πεθάνεις από μεσήλικας για να γίνεις γέρος. Τι πάθαμε μωρέ, που έχουν φοβίσει την κοινωνία ; με χιλιάδες θρησκείες, έχω λέει την ασφάλειά μου, τελικά αφού έχεις πληρώσει δεν έχεις ασφάλεια ; έχω το σπίτι μου λέει ο άλλος, έχω το εξοχικό μου, είμαι καλά εγώ δεν έχω ανάγκη, είδες τελικά που δεν έχεις τίποτα ; τελικά τι έχεις ; είδες τελικά ότι δεν έχεις τίποτα άμα δεν έχεις την Ελλάδα ;

 

ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Σε μια μεγάλη προσπάθεια από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και πραγματικά και έξω από την Ελλάδα έχουμε τεράστιες συμμετοχές και δημιουργούμε την Ελλήνων Συνέλευση. Όσο δημιουργείται, όλες οι κυβερνήσεις και οι παγκόσμιες αλλά και οι Ελληνικές, πιέζονται και θα έρθουν πολύ πιο κοντά στα θέλω. Δεν είναι τυχαίο που ο Βαρουφάκης μιλάει για  Bretton Woods, απλά προσπαθεί σιγά να φύγει από το αναπόφευκτο, γιατί θα ακουμπήσω στα παγκόσμια ταμεία. Θέλουν να μην χάσουν την κυριαρχία και τον έλεγχο πολλών πραγμάτων που έχουν στην Ελλάδα. Είδατε ότι παρουσιάζεται χωρίς γραβάτα, παρουσιάζονται το βράδυ σαν λόρδοι. Πάμε να τους δούμε στο Κολονάκι, τον Βαρουφάκη τον έχουμε φωτογραφία που πάέι με ιχ 80 χρονών ενώ το πρωί πάει με τα πόδια, τώρα πάει με τα πόδια, εντάξει και πίσω είναι 20 αστυνομικοί, εντάξει. Ας τα αφήσουνε αυτά, αυτά είναι επικοινωνιακά τα θέματα, μένει στην κάτω Κυψέλη και να κατεβάζει το πρωί τα σκουπίδια. Κατεβάζει τώρα ο Τσίπρας τα σκουπίδια δηλώνοντας τι δηλαδή ; λίγο Αμερικάνικο δεν είναι ; όχι ότι δεν έχει βάλει πλάτη η Αμερική για τον Τσίπρα, αλλά μην το παρά κάνετε βρε παιδιά, άντε τώρα. Εντάξει βγάλε την γραβάτα, βάλε το ζιβάγκο, εντάξει το φάγαμε και αυτό το είδαμε πάμε για καινούρια. Εκτελέστε κύριοι διαδικασία, τα παγκόσμια ταμεία είναι εκεί.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΟΙ Ε.ΣΥ. σε όλη την Ελλάδα και περιμένω πάρα πολλά από την πατρίδα μου, την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Και νιώθω την Πελοπόννησο την ιδιαίτερη πατρίδα μου, ειδικά το πάνω μέρος, γιατί και εγώ τον Πατραϊκό βλέπω και τον Κορινθιακό. Περιμένω πάρα πολλά. Είναι σκληροί οι άνθρωποι και δη οι Έλληνες ντρέπονται, ντρέπονται πραγματικά και έχω μιλήσει με τόσους ανθρώπους διανοητές και θα έλεγα την λέξη μορφοποιημένους και όχι μορφωμένους, γιατί για μένα δεν υπάρχει μόρφωση. Η μόρφωση, πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι είναι μορφή, άρα κάποιοι έχουν πάρει ήδη μορφή μας αρέσει δεν μας αρέσει και μας προβάλουν την δικιά τους ότι είναι η καλύτερη. Τους λέμε λοιπόν ότι η μόρφωση είναι η μορφή που χειραγωγήθηκαν, καλώς ή κακώς, από τα χαζαροπανεπιστήμια ή από τα Σαϊεντολογικά πανεπιστήμια. Η πραγματική μόρφωση είναι μια πραγματική μορφή που μπορεί να πάρει κάποιος μέσα από τα κοινωνικά δρώμενα, από την ίδια του την ζωή, με ό,τι καλά στοιχεία έχει η συνείδησή του και είναι μία πραγματική μόρφωση και κατά τον Σωκράτη και κατά τον Αριστοτέλη και κακώς μας την δίνουν σήμερα όλη αυτήν την μόρφωση.

Ζητάω λοιπόν από όλη την Πελοπόννησο να μεταλαμπαδεύσει όλα αυτά τα στοιχεία τα πραγματικά, να γίνει μια μεγάλη παληγγενεσία. Να κινηθούμε κάτω από μία ομπρέλα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε γραφεία δικά σας, συμπολιτών, στο Δερβένι, στο Κιάτο. Δημιουργούμε γραφεία και ενημερώνουμε όλο τον κόσμο, όλους τους πολίτες. Βγάζουμε άξια στελέχη και δημιουργούμε ένα θεσμό όπως ακριβώς δουλεύει η δημοκρατία. Μαθαίνουν να λειτουργούν τον ίδιο τους τον δήμο. Εκεί είναι η αρχή της δημοκρατίας, το κρατείν τον δήμο και όλα αυτά μαζί σε μία τεράστια διαδημοτική, όπου εκεί θα βγαίνει μία τεράστια εξουσία, που ηγέτες θα βγαίνουν και σήμερα μιλάω σε ένα έθνος ηγετών και περιμένω όλοι να ηγηθείτε σε όλη την Ελλάδα, μεταλαμπαδεύοντας την αλήθεια, την δημοκρατία και πραγματικά να γράψουμε με τα δικά μας χέρια την δικιά μας νόηση και διανόηση το μέλλον μας, την ανάπτυξή μας, των παιδιών μας και την δικιά μας σε μια ιερή χώρα που έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε.

Ο ΟΡΚΟΣ

Αγαπητοί, συμπολεμιστές σε λίγο ξεκινάει ο όρκος. Τι ώρα ξεκινάει ο όρκος Γιάννη ; 9:21 υπάρχουν πολλοί συνέλληνές μας που θέλουν να ορκιστούνε πραγματικά για έναν αγώνα, που δεν πρέπει να μείνουμε πίσω, έναν αγώνα που αυτός ο όρκος δεν είναι σε κανέναν, ούτε θρησκευτικός, ούτε τίποτα. Ο όρκος αυτός έχει να κάνει μόνο να μην προδώσετε ποτέ τον Ελληνισμό, την Ελληνικότητα και μία τεράστια προσπάθεια να φτάσει μέχρι το τέλος. Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που έχουν αντιρρήσεις για τον όρκο ; υπάρχει κανένας ο οποίος θέλει να κουβεντιάσει προτάσεις έννοιες του όρκου ; τον ξέρετε τον όρκο ; δεν ακούω τίποτα. Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια αντίρρηση ; υπάρχει κάποιος που θέλει κάτι να σχολιάσει γι’ αυτόν τον όρκο ; μου αρέσει πολύ να μην υπάρχουν αντιρρήσεις, είναι σαν να κατάλαβαν όλοι ή να μην καταλάβανε. Την έχετε καταλάβει την έννοια του όρκου αγαπητοί μου συν-Έλληνες ; συμφωνείτε με αυτό ; αν διαφωνείτε πέστε το και που. Τιμή μου μεγάλη.

Αγαπητοί μου συν-Έλληνες γινόμαστε αδέρφια από άκρη σε άκρη. Στην Αυστραλία έχουμε ορκισμένους, σε όλο τον πλανήτη. Ζητάω, γιατί ο Έλληνας πρέπει να ζητάει, αν δεν μου ζητήσεις την βοήθεια δεν στην δίνω, ζητάω να ενωθείτε όλοι οι Έλληνες κάτω από ένα σκοπό και επειδή έχουμε πολλές προδοσίες και ειδικά εγώ έχω τεράστιες προδοσίες, μ’ αυτόν τον όρκο κόβεις όλες τις προδοσίες.

Σας δηλώνω ότι είναι ισχυρός εμψυχωμένος λόγος. Έχω ζητήσει από κάποιους, αν το θέλετε δεν θα πω παπαγάλους θα πω αντίθετους που αποδοκιμάζουν τον όρκο, να βγάλουν έναν δικό τους όρκο. Ναι μωρέ γιατί αυτός του Σώρρα δεν είναι καλός, να βγάλουν έναν άλλο δικό τους, ακόμα και να μου τον διορθώσουν. Μιλάνε για τον όρκο αλλά δεν έχουν στείλει κανένα κείμενο και όλα τα κάνουμε δημόσια. Δεν έχουνε βγάλει όρκο δημόσια και να πούνε αυτός δεν είναι καλός θα σας δώσουμε έναν άλλο. Γιατί δεν το έχουνε κάνει μέχρι τώρα ; Περιμένω λοιπόν να το κάνουν, δεν το κάνει κανένας, γιατί ίσως δεν υπάρχει καλύτερος ; ίσως γιατί δεν μπορεί κανείς να βγάλει κανέναν άλλον ; κάποιοι δηλώνουν ότι έχουν συντακτικά λάθη για να τα δούμε, που είναι ; ποιος μπορεί να τον διορθώσει ; κανένας ε ;

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Βίκυ Δρόσου, Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση