EI-END ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΙΟΥΝΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΣΥΝΕΣΗ, ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10371439_1490697401164452_2494991285723276536_nEI-END ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: 
ΙΟΥΝΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΣΥΝΕΣΗ, ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Αντώνης Βαλσαμάκης : Τους δυο προσεχείς μήνες θα νοιώσουμε και πάλι αξιοπρεπείς και πάλι κυρίαρχοι. Αυτό όμως δεν θα γίνει όπως πιθανόν να το εννοούνε μερικοί. Το επαναλαμβάνω θα γίνει πάντα με την προσωπική μας συμβολή. Εκείνο λοιπόν το διάστημα των δύο μηνών πρέπει να είμαστε συνενωμένοι ψύχραιμοι, νηφάλιοι και αποφασιστικοί. Μακριά από οποιεσδήποτε κινήσεις θα τους δώσουν την ευκαιρία να κάνουν αυτό που θέλουνε στην πατρίδα μας. Δηλαδή η υπερηφάνεια η δικιά μας, το ανέβασμα της συνείδησής μας μη μας κάνει να κάνουμε κινήσεις, μη μας οδηγήσει στο να κάνουμε κινήσεις που θα τους δώσουνε τροφή και μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα. Τροφή γι’ αυτούς είναι να δούμε μια μερίδα ανθρώπων σας εχθρούς μας και αν προσπαθήσουμε να εκδικηθούμε, να προσπαθήσουμε να τιμωρήσουμε. Αυτό το περιμένουν. Αυτό το έχουν στα σχέδιά τους. Αυτό έχουν βγάλει και plan B, έχουν κάνει και δεύτερο σχέδιο τόσο πολύ το έχουν μελετήσει. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ

Περιμένουν λοιπόν την ώρα που εμείς αισθανόμενοι ξανά Έλληνες αληθινοί, ξανά υπερήφανοι, όπως θα βράζει το αίμα μας, πιστεύουν ότι θα ζητήσουμε εκδίκηση ή τιμωρία κάποιων είτε αυτοί είναι πολιτικοί είτε παραπολιτικοί, είτε παρατρεχάμενοι, είτε απλώς ρουφιάνοι του καθεστώτος. 
Εμείς πρέπει να τα προσέξουμε αυτά. Εμείς πρέπει να μείνουμε μακριά από οποιεσδήποτε αντιπαλότητες. Άλλωστε ο Ελληνισμός δεν αποβλέπει ούτε στην τιμωρία ούτε και στην εκδίκηση κανενός ακόμα και των ίδιων των εχθρών μας. Αποβλέπει στην δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί λοιπόν ήδη έχουν αρχίσει και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και που να κρυφτούνε, θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης. Δεν χρειάζεται εμείς να προβούμε σε καμία απολύτως ενέργεια, σε καμία ενέργεια τιμωρίας εκδίκησης, σε καμία τέτοια κατάσταση που θα επιτρέψει και θα σας το πω ευθέως , δεν μπορώ προσπαθώ να το κρατήσω τόσην ώρα αλλά δεν μπορώ, 
προσπαθούνε να βγάλουν την Black Rock στους δρόμους !!!!!! 
και αυτό θέλουν να το κάνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, συγνώμη προσπάθησα να το κρατήσω αλλά δεν μπορώ. Σας κοιτώ στα μάτια και δεν μπορώ να σας λέω αυτά πρέπει, θέλω να σας λέω αυτά που πιστεύω και αυτές που είναι οι αλήθειες. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Έχουνε χάσει το παιχνίδι παντελώς και προσπαθούν επειδή ξέρουν τι θα συμβεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο. Το ξέρουν, ξέρουν ότι όλοι οι Έλληνες θα αναπτερωθούν, θα αναγεννηθούν, το ξέρουν, ποντάρουν λοιπόν στο θερμόαιμο του Έλληνα ότι κάποιος θα κάνει την αρχή. Κάποιος θα επιτεθεί σε κάποιο παρατρεχάμενο πολιτικό !!!!
Κάποιος θα επιτεθεί στον ανάποδο το δήμαρχό του !!!
Στον ανάποδο τον Νομάρχη !!
Κάποιος θα δημιουργήσει κατάσταση !!
35.000 χιλιάδες μαυροφόροι, μισθοφόροι είναι στον Ελληνικό χώρο. Λοιπόν να είμαστε επιφυλακτικοί, να είμαστε νηφάλιοι, να είμαστε ψύχραιμοι. Εμείς θα έχουμε την χαρά μας ως Έλληνες, ως Ελληνίδες, εμείς θα ζούμε την αναγέννηση της Ελλάδος. Μακριά λοιπόν από ότι θα εξυπηρετήσει Τα δικά τους συμφέροντα, μακριά, τα δικά τους σχέδια, τα υποχθόνια, μακριά από όλα αυτά, μακριά. Εμείς λοιπόν θα κοιτάξουμε πως θα αναγεννηθεί ο τόπος μας, πως θα αναγεννηθούν οι ψυχές όλων αυτών οι οποίοι έχουν υποστεί σήμερα το μεγαλύτερο πλήγμα και μιλάω για τους άνεργους, για τους φτωχότερους συν-Έλληνες, μιλάω γι’ αυτούς που έχασαν περιουσιακά στοιχεία, επιχειρήσεις, τα μαγαζιά τους, έχασαν τα παιδιά τους γιατί αναγκάστηκαν να μεταναστέψουν στο εξωτερικό, θα συμπαρασταθούμε λοιπόν σε αυτούς θα τους πιάσουμε από το χέρι να τους ανεβάσουμε μία σκάλα. Να τους ανεβάσουμε, να αισθανθούν και αυτοί υπερήφανοι ξανά ως Έλληνες.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δεν θα ασχοληθούμε με όλους αυτούς οι οποίοι έφεραν την χώρα μας στα χάλια που την έχουνε φέρει, αυτούς θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη ξέρει καλά τι να κάνει και ιδιαίτερα όταν η δικαιοσύνη θα διέπεται από Ελληνικά συναισθήματα και θα έχει ξανά στις αγκαλιές της πραγματικούς Έλληνες δικαστές και όχι αυτές τις κακέχτυπες εξαιρέσεις. Ευτυχώς εξαιρέσεις ευτυχώς που έχει σήμερα. Γιατί είπαμε ότι εμείς δεν βάζουμε ποτέ στο ίδιο τσουβάλι όλους, είτε είναι πολιτικοί, είτε είναι δικαστικοί, είτε είναι οποιαδήποτε άλλη αρχή. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν πράγματι και στους πολιτικούς και στους δικαστικούς και στους αστυνομικούς υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, υπάρχουν καλοί άνθρωποι. Άνθρωποι με Ελληνική ψυχή οι οποίοι βέβαια ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν το τι πιστεύουν και να πράξουν κάτι θετικό για την πατρίδα τους. Ήταν πάντα υποδεέστεροι, πάντα δεύτεροι, πάντα τρίτοι. Ποτέ δεν ήταν προβεβλημένοι, ποτέ δεν ήταν αυτοί που με μία υπογραφή τους θα μπορούσαν αν διορθώσουν κάτι από τα κακώς κείμενα, δεν παύουν όμως να υπάρχουν. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν είναι δικοί μας είναι συν-Έλληνες και θα πρέπει να είναι και αυτοί στο πλευρό μας όταν εμείς θα αισθανθούμε την αναγέννησή μας. Όταν εμείς θα ζούμε, ας το πω έτσι ποιητικά σε πελάγη ευτυχίας γιατί πράγματι θα έχουμε απελευθερωθεί. Πράγματι το προτεκτοράτο που μας δημιούργησαν θα ξαναγίνει η ανεξάρτητη και η κυρίαρχη Ελλάδα. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν θα τους έχουμε μαζί. Λέμε για τους δημοσιογράφους, για το δημοσιογραφικό κύκλο, για τα παπαγαλάκια, γι’ αυτούς τους ελεεινούς ρουφιάνους του καθεστώτος και όμως εκεί μέσα σε πολύ μικρό ποσοστό συμφωνώ υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πουν την αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όταν απείλησαν ότι θα βγω να πω την αλήθεια και την δουλειά τους έχασαν και απειλήθηκαν, κι αυτοί λοιπόν είναι μαζί μας. Δεν πρέπει λοιπόν αυτό θέλω να πω, εκεί θέλω να καταλήξω, δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι και να τα απορρίπτουμε. Οι Έλληνες είναι άνθρωποι φωτεινοί.

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Απομαγνητοφώνηση από 32.20 έως 39.10 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: Ei-End Μνημοσυνη

10371439_1490697401164452_2494991285723276536_n 

Αφήστε μια απάντηση