Που πήγαν 9.000.000.000.000 “κυρία” … F.E.D. ????

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

FDRTolis Kritselis 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ F.E.D. ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΕΖΕΡΒ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

ΕΤΣΙ “ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ” ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ… ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ 6-ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Η F.E.D. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ή ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ -ΧΑΡΤΑΚΙΑ- ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ( ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΙΚΟ -ΧΡΥΣΟ )  & ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !

Η F.E.D ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ-ΛΟΜΠΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ 90 ΤΡΙΣ ! Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΕΣΕΡΒ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ… ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ !

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ F.E.D… & ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !.. ΤΟ 2008 H FED… δημιούργησε την Σημερινή Παγκόσμια.. Κρίση.. με το να μην στηρίξει με “τυπωμένο χρήμα” την Leeman Brothers…!!! Πράγμα που θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει για να μην δημιουργηθεί Παγκόσμιο Κράχ & οικονομικό χάος ! ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΧ (σημερ. κρίση) ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ & ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ! Η F.E.D. & τα παρακλάδια της βλέπε: Goldman Sachs.. άφησαν ελεύθερη & ανεξέλεγκτη την διατραπεζική αγορά ομολόγων & παραγώγων & δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό χρηματοδότησης ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ οικονομία 

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΤΗΝ LEEMAN BROTHERS ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ F.E.D. !… Αυτό είχε σαν

1) πρώτο αποτέλεσμα.. για να στηρίξει τις Ασφαλιστικές & άλλες Παραγωγικές βιομηχανίες ώστε να μην καταρρεύσουν, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ 900ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ! ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Κ/Λ/Π. ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ! & ΝΕΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ F.E.D. !

2)Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ & ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ( ΕΥΡΩΠΗ & ΑΣΙΑ ).. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η F.E.D. !!!! ΑΠΛΑ ΤΥΠΩΣΕ & ΔΑΝΕΙΣΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… 9 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ! ΝΑΙ 9 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !…. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ! =ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕ ! ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ… ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΗΝ. ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 9 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ… ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ….!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ… & Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ F.E.D. ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 9 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !

Αφήστε μια απάντηση