Η ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Παρεμβολές στην Εξουσία” στο XANTHI TIMES

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΙΤΣΟΥ ΞΑΝΘΗ

 Ελένη Κίτσου Ποιός θα μου τόλεγε και θα τον πίστευα, πως όταν έτρωγα πίτσα και μακαρονάδα από την <<Πίτσα ΠΑΟΛΑ>> και από τα χεράκια του Βασίλη Χουλιάρα ( πριν κάτι χρόνια…) και πως όταν παρακολουθούσα όλο δέος τον μοναδικό Στέλιο Αρσενίου που τάραζε με τις καινοτόμες ιδέες του, είτε με την πρόταση του σαραγλί των 2.008 μέτρων στο Πεκίνο, είτε με την πρόταση του για να καταχωρηθεί ως προϊόν ΠΟΠ η καριόκα, θα βρισκόμουν στο πλατώ στην ίδια εκπομπή..
Τελικά αυτά τα μικρά, είναι και τα ωραία της μικρής μας πόλης.. Πως μεγαλώνουμε όλοι μαζί, πως έχουμε κοινές μνήμες και εμπειρίες και πως αγαπάμε με την ίδια ζεστασιά αυτή την Κυρά της Θράκης, την αρχόντισσα Ξάνθη μας…
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε Παυλικιάνε για την πρόσκλησή σου στην εκπομπή σου <<Παρεμβολές στην Εξουσία>>… διότι όσοι εξουσιάζουν, πλανώνται πλάνην οικτράν….. διότι ο Ελληνικός και Ξανθιώτικος λαός κρατά μολύβι και χαρτί και στα μεγάλα κιτάπια του μυαλού του, δεν ξεχνά ποιός είναι “άξιος και ικανός” για να φέρει την ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας….

ΞΑΝΘΗ ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ

XANTHI TIMES: ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟ

Αφήστε μια απάντηση