ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. Η ΥΓΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

10906267_740797556027379_4625525629319858685_nΗ ΥΓΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΧΛΑΖΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1904 – 1922, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΝΟΜΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΕΣ, ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 678 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥMBΟΥΛΙΟΥ (ΚΙΣ), ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΟΥΤΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 750 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΤΙΜΗΣ, 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΤΧΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΡΕΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΚ;

ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 50 ΤΟΥ, ΣΤΑ 60 ΤΟΥ, ΣΤΑ 70 ΤΟΥ, ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ, Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ.

ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΚ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 
Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΑΖΙΚΑ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. 
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΚΟ, ΕΝΑΝ (1) ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ; ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΔΗ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΕΡΓΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. 

ΕΣΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ, (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ). ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΣΙΜΟΙ,ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΝΑΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! 
Ο ΛΑΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η 5Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. 
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΦΩΣ! ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΥΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΤΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΩΝ.

ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟΕΒΡΑΪΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΔΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Η ΝΕΜΕΣΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ. Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ 302 ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΔΗΣ, ΤΙΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ! ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

………………………

αρτεμης_σώρρας_n

Αφήστε μια απάντηση