6.099,54 €. ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΒΟΛΕΥΤΕΣ)

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

kompina

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ… ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ !!!!

ΔΗΛΑΔΗ, 300 ΚΥΝΕΣ χ 6.099,54 € = 1.829.862 € 

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ;;; ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ – ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ !!! 

[…από τη Βουλή είχε επισημανθεί ότι η εντολή για την εκταμίευση των ποσών γίνεται στις 23 κάθε μήνα και πως δεν θα μπορούσαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα της τρίτης εκλογής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το οποίο τελικά προκάλεσε και το κλείσιμο της Βουλής…]

ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;;; ΤΙ ΩΡΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΒΔΕΛΕΣ ;;; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;; ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΤΑ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ;;;;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (Λογιστήριο του Κοινοβουλίου) , ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ;;; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΛΟΣ ;;; ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ;;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ – (ΒΟΛΕΥΤΕΣ), ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ… ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;;;

Υ.Γ. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΔΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ !!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 23-1-2015 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ (ΚΛΑΠΕΝΤΩΝ) !!! ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ… ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΕΣ !!! ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ !!!

31/12/2014 ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

…………………………………

Απόφαση του Λογιστηρίου του Κοινοβουλίου

Οι βουλευτές καλούνται να επιστρέψουν την αποζημίωση του Ιανουαρίου

Το συνολικό ποσό, που τους είχε καταβληθεί προκαταβολικά, θα πρέπει να επιστραφεί μέσα σε δέκα μέρες και ανέρχεται -στο σύνολο- σε 6.099,54 ευρώ

Δυσάρεστη έκπληξη περιλαμβάνει επιστολή του Λογιστηρίου του Κοινοβουλίου προς τους βουλευτές καθώς τους ζητεί να επιστρέψουν στα ταμεία την αποζημίωση για το μήνα Ιανουάριο, που τους είχε καταβληθεί προκαταβολικά.

«Κατόπιν αυτών καθίσταται σαφές ότι θα πρέπει να επιστραφεί στο Δημόσιο η προκαταβληθείσα αποζημίωση για τον μήνα Ιανουάριο ως αχρεωστήτως καταβληθείσας. Από τα στοιχεία της υπηρεσίας μας προκύπτει ότι το συνολικό ποσό που θα πρέπει να αποδοθεί στις υπηρεσίες ανέρχεται σε 6.099,54 ευρώ» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

eggrafoΟι βουλευτές μάλιστα καλούνται εντός δέκα ημερών να επιστρέψουν τα χρήματα. Να σημειωθεί πως το θέμα της καταβολής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα καθώς θεωρήθηκε «δωράκι» – σκάνδαλο προς τους εθνοπατέρες οι οποίοι δεν εργάστηκαν τον Ιανουάριο καθώς η Βουλή διαλύθηκε την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Ωστόσο από τη Βουλή είχε επισημανθεί ότι η εντολή για την εκταμίευση των ποσών γίνεται στις 23 κάθε μήνα και πως δεν θα μπορούσαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα της τρίτης εκλογής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το οποίο τελικά προκάλεσε και το κλείσιμο της Βουλής.

http://www.protothema.gr/politics/article/444142/oi-vouleutes-kaloudai-na-epistrepsoun-tin-apozimiosi-tou-ianouariou-/

Αφήστε μια απάντηση