ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10801994_1561240080776850_5923081918843107552_nΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ 

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ
Είμαστε εδώ παρέα για να συζητήσουμε την κατάσταση η οποία έχει αυτή την στιγμή, να επαναπροσδιορίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά γιατί κάθε καθυστέρηση είναι εις βάρος όλων μας, όλων των συνελλήνων και εις βάρος του στόχου μας. 
Είχαμε μία κατάσταση έκτακτη τον τελευταίο καιρό, είχαμε μία αποστασία, η οποία εδώ και δύο μήνες περίπου έχει εξελιχθεί σοβαρά. Στις αρχές Οκτωβρίου είχα απευθύνει μία επιστολή προς τον Μανώλη Λαμπράκη ζητώντας του να μας εξηγήσει ορισμένα πράγματα και να μας δώσει αποδείξεις για ορισμένα λεγόμενά του. Συγκεκριμένα του είχα ζητήσει να μας δώσει μία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου το οποίο έλεγε ότι έχει βγάλει μία απόφαση σχετικά με τις ΚΟΙΝΣΕΠ και ζητούσα τότε διευκρινίσεις σχετικά με τις ΚΟΙΝΣΕΠ οι οποίες είχανε μπει στο πρόγραμμα σαν εργαλείο μαζί με αυτά τα οποία είχαμε στα χέρια μας. Βέβαια δεν πήραμε καμία απάντηση, δεν δεχθήκαμε καμία απόδειξη και τέτοιες ερωτήσεις γίνανε πολλές και από άλλους συνέλληνες και τελικά και αυτές μείναν αναπάντητες. Αντ΄αυτού είχαμε μία επίθεση η οποία ήτανε εναντίον και του Αρτέμη Σώρρα προσωπικά αλλά και των εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα τα οποία έχει δώσει για να μπορέσουμε να αφυπνίσουμε τους Έλληνες, να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε έναν αγώνα πραγματικά ο οποίος είναι τελείως αντικαθεστωτικός και ο οποίος έχει την δύναμη και την δυνατότητα να τα βάλει με τους επικυρίαρχους και να μπορέσουμε να έχουμε μία νίκη σε αυτόν τον αγώνα τον οποίο διεξάγουμε. 

ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ

Η θέση η οποία εξακολουθούσε να υπάρχει από τον Μανώλη Λαμπράκη ήτανε σταθερή, ήταν θα την έλεγα μία εριστική διαλεκτική, ήτανε μία διαλεκτική η οποία απεύθυνε μόνο κατηγορίες, απεύθυνε απαξιωτικές θέσεις και ζητούσε αποδείξεις σε αυτά τα οποία υπήρχανε αποδείξεις και ήταν από καιρό αποδεδειγμένα. Ποτέ κατά την διάρκεια όλων αυτών των ομιλιών που έκανε δεν έδωσε μία απόδειξη των λεγομένων του, συνέχεια όμως ζητούσε αποδείξεις από ερωτήματα τα οποία έθετε. Βέβαια είναι θα έλεγα παράδοξο ένας άνθρωπος ο οποίος ισχυρίζεται επί δύο χρόνια περίπου, ότι πρεσβεύει τον Ελληνισμό και θέλει να βγαίνει σαν «δάσκαλος» για νουθεσία και για αφύπνιση των Ελλήνων, αυτά τα οποία επί δύο χρόνια ισχυρίζεται ότι είναι αληθινά, κάποια στιγμή να έρχεται να τα απαξιώσει ο ίδιος και να θέσει ερωτήματα τα οποία ουσιαστικά έφερναν σε αμφισβήτηση αυτά που δύο χρόνια ουσιαστικά πρέσβευε. Το παράδοξο είναι ότι κάποια στιγμή είπε ότι ο Αρτέμης Σώρρας χάθηκε για τρεις μέρες περίπου και μετά φανερώθηκε κάποιος άλλος Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δεν αναγνωριζόταν. Δεν είδαμε καμία τέτοια διαφοροποίηση του Αρτέμη Σώρρα. Αντιθέτως από την αρχή ο Αρτέμης Σώρρας έως σήμερα, από την πρώτη του ομιλία, από την πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με τους συνέλληνες, έχει ακριβώς την ίδια γραμμή που είναι τελείως ευθυγραμμισμένη σε έναν συγκεκριμένο σκοπό που ο σκοπός αυτός είναι η ελευθερία της Ελλάδος. Τα εργαλεία τα οποία προσέφερε είναι συγκεκριμένα από την αρχή και δεδομένα, από τις μετοχές της Ανατολής, από τα 600 δις, από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, από την υπόθεση του ΤΧΣ, έχει μία απόλυτη ευθυγράμμιση και έχει μία στρατηγική συγκεκριμένη η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή και η οποία έχει σαν στόχο να τα βάλει με τους επικυρίαρχους, να μπορέσει να βάλει ένα τέρμα σε αυτό το καθεστώς και να έρθει με την ενεργοποίηση όλων μας, όλων των συνελλήνων ένα Ελληνικό αξιακό σύστημα το οποίο είναι το ζητούμενό μας. 

Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία διαφοροποίηση από την αρχή μέχρι τέλος του Αρτέμη Σώρρα, αντιθέτως βλέπουμε ότι μετά από δύο χρόνια διαφοροποιείται ο Μανώλης Λαμπράκης σε αυτόν τον αγώνα ο οποίος έχει παραχθεί μέχρι τώρα. Το θέμα είναι ότι αυτή η διαφοροποίηση έφερα κάποια αναστάτωση, έφερε κάποια σύγχυση και αυτή η σύγχυση είναι καλό να μην συνεχιστεί για να βάλουμε ορισμένα πράγματα στην θέση τους, για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει και το πως πρέπει από δω και πέρα να πορευτούμε. 
Είναι γεγονός ότι η διαφοροποίηση με τις ΚΟΙΝΣΕΠ έφερε αναστάτωση. Έφερε αναστάτωση την στιγμή που είχαμε αφήσει αυτή την ενημέρωση την οποία κάναμε σε όλη την Ελλάδα και είχαμε αρχίσει να μιλάμε για την επικέντρωσή μας στην λειτουργία τοπικών ομάδων, δημοτικών ομάδων ώστε να ξεκινήσουνε οι πυρήνες οι οποίοι θα είναι οι πυρήνες για την συνέλευσή μας, για την συνέλευση η οποία θα μας προσδιόριζε τις επόμενες κινήσεις μας, την αμέσως μετέπειτα πορεία μας. Εκείνη λοιπόν την στιγμή που αλλάζει μορφή ο αγώνας, που γίνεται πιο συγκεκριμένος και που γίνεται πιο οργανωμένος, εκείνη την στιγμή ο Μανώλης Λαμπράκης μας λέει ότι αυτά αφήστε τα και πηγαίνετε αμέσως να κάνετε ΚΟΙΝΣΕΠ. Αυτές οι ΚΟΙΝΣΕΠ βέβαια έτσι όπως τέθηκαν δεν είχαμε ιδέα το πώς θα μπορούσαν να προχωρήσουνε και ζητήσαμε εξηγήσεις. Αυτές οι εξηγήσεις ποτέ δεν δόθηκαν. Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό μιας σύγχυσης που υπήρξε και η οποία έχει αρχίσει βέβαια να υποχωρεί και πρέπει να σταματήσει αμέσως γιατί πρέπει αυτό το οποίο κάνουμε να το συνεχίσουμε και να το συνεχίσουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Η εριστική αυτή διαλεκτική έχει στόχο την ανταπόδοση ας πούμε διαφωνιών και αυτό τρέφει την διαλεκτική η οποία θα έχει συνέχεια ανταπαντήσεις, απαντήσεις με σκοπό θα έλεγα την ενεργοποίηση του θυμικού του συναισθήματος γιατί εάν φανεί ότι υπάρχει κάποιος καβγάς θα φανεί αμέσως ότι υπάρχει μια ομαδοποίηση σχετικά με τους δύο που καυγαδίζουν. Δεν υπάρχει κανένας καβγάς, δεν υπάρχει καμία διαμάχη, τα πράγματα είναι όπως προείπα από τον Αρτέμη Σώρρα τελείως ευθυγραμμισμένα. Από την αρχή μέχρι τώρα έχουμε ακολουθήσει μία πορεία η οποία είναι συγκεκριμένη. Αν κάποιος διαφοροποιήθηκε, αν αποστάτησε από αυτήν την πορεία δεν σημαίνει ότι υπάρχει καβγάς. Απλώς παίρνει την ευθύνη των πράξεών του και προχωράει σε μια άλλη κατεύθυνση. Το θέμα είναι ότι εάν εμπλακούμε σε διενέξεις, εάν εμπλακούμε σε αντεγκλήσεις, αυτό είναι που πρέπει αν αποτρέψουμε.

ΕΥΘΥΝΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η πορεία μας είναι συγκεκριμένη, αυτή την στιγμή εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τον αγώνα τον οποίο ξεκινήσαμε προτού από δύο χρόνια. Είναι ευθύνη μας και είναι αποστολή μας να το κάνουμε αυτό. Αυτό δεν είναι μία πρακτική η οποία είναι πρωτόγνωρη. Πάντα το καθεστώς ήθελε να φέρνει σύγχυση και ήθελε να φέρει προσκόμματα στον αγώνα για την ελευθερία. Πάντα υπήρχανε παρεμβάσεις του καθεστώτος και αυτές προσπαθούσαν να απαξιώσουνε τα εργαλεία, προσπαθούσαν να απαξιώσουνε την δυνατότητα των εργαλείων τα οποία έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας. Βλέπετε ότι μαζί, ταυτόχρονα με τις κινήσεις αυτές τις αποστασιοποίησης από τον αγώνα μας υπήρξανε πάρα πολλές ανακοινώσεις, πάρα πολλές θα έλεγα αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για κάτι ξαναζεσταμένο, το οποίο είχε ξαναβγεί πριν από δύο χρόνια περίπου, και το οποίο ουσιαστικά ήταν καθεστωτικές κινήσεις και απαξίωναν με έναν τελείως παράλογο τρόπο, με έναν τελείως ανεπίσημο τρόπο τα εργαλεία που μας έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας. Είδαμε σε εφημερίδες, είδαμε στο διαδίκτυο να ξαναζεσταίνετε η υπόθεση αυτή η οποία είχε δημιουργηθεί από τον Ελευθέριο Ρήνο σχετικά με την απαξίωση, υποτίθεται, των ομολόγων του Αρτέμη Σώρρα και βγήκανε ξανά οι ίδιες δημοσιεύσεις σε έναν χρόνο ο οποίος είναι τελείως συμβατός με τις κινήσεις Λαμπράκη.

ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ 

Το θέμα είναι ότι ο αγώνας μας παραμένει σταθερός. Ο Σωκράτης στην εποχή του έπρεπε να αντιμετωπίσει τους «σοφιστές». Οι σοφιστές οι φιλόσοφοι ήταν αυτοί οι οποίοι θεωρούσαν ότι αυτό για το οποίο αγωνίζονταν δεν έχει σημασία αν ήταν αληθινό ή ψέμα, έπρεπε όμως να γίνει πεποίθηση των ανθρώπων που τους άκουγαν η γραμμή τους. Είναι γεγονός ότι προσπαθούσανε να θίξουνε τον θυμικό, να παίξουνε με το θυμικό των ανθρώπων και δεν τους ενδιέφερα εάν αυτό το οποίο ισχυρίζονταν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Ήταν αυτοσκοπός να περάσουν την ιδέα τους και ήταν αυτό που ουσιαστικά είχε δημιουργήσει μία σύγχυση στους ανθρώπους τότε. Ο Σωκράτης αυτό το οποίο προσπάθησε να κάνει ήτανε μέσω της διαλεκτικής να δώσει στους ανθρώπους αυτό που λέμε αρετή, λέγοντας ότι η αρετή είναι γνώση. Και μας είπε, γιατί αυτή η διδασκαλία είναι και για μας πάρα πολύ επίκαιρη γιατί αν ζούσε στην εποχή μας ο Σωκράτης ακριβώς τα ίδια θα είχε να αντιμετωπίσει και τα ίδια ακριβώς θα έλεγε, αυτό το οποίο πρώτα από όλα να αποκτήσουμε την γνώση είναι το γνώθι σε εαυτόν. Να καταλάβουμε εμείς οι άνθρωποι ποιοί είμαστε, εάν καταλάβουμε και έχουμε την γνώση του τι είμαστε, τότε ασφαλώς αυτή η γνώση θα δημιουργήσει την αρετή και θα αναζητούμε πάντα μέσω της διαλεκτικής το αληθινό. Αυτό το οποίο πρέπει εμείς να κατανοήσουμε είναι ότι ζητώντας πάντα μέσω της διαλεκτικής την αλήθεια, μπορούμε να φτάνουμε πάντα στο σωστό συμπέρασμα. Μπορεί να ακούσουμε πολλά, μπορεί να ακούσουμε πράγματα τα οποία ούτε καν μπορούμε να τα φανταστούμε και από πολλά κανάλια, από πολλούς πομπούς. Το θέμα είναι ότι μέσω της νόησής μας πρέπει να ξεχωρίζουμε πάντα την αλήθεια, να καταλάβουμε ότι ουσιαστικά ο αγώνας που κάνουμε δεν θα είναι ένας περίπατος στην εξοχή, θα έχει πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Εφόσον όμως ξέρουμε ότι υπηρετούμε τον σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος πρέπει να είμαστε πάντα υποψιασμένοι ότι αυτά που ακούμε εάν δεν υπάρχουν αποδείξεις, εάν μας λένε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αποδειχθούν τότε είναι καλό να μην ασχολούμαστε με αυτά. Εάν μας δώσουν αποδείξεις για αυτά τα οποία λένε, ναι να κάτσουμε να δούμε τι είναι αυτά. Αλλά χωρίς αποδείξεις απλώς λόγια, μόνο λόγια, λόγια, είναι αυτά τα οποία απευθύνονται στο θυμικό μας, είναι αυτά τα οποία επηρεάζουν μόνο το συναίσθημά μας και ουσιαστικά δεν προάγουν την λειτουργία της νόησης. 

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Είμαστε σε μια καμπή του αγώνα μας. Είναι γεγονός ότι χάσαμε κάποιο χρόνο μ’ όλη αυτήν την σύγχυση. Είναι γεγονός ότι το καθεστώς εξακολουθεί την πορεία του. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα των επικυριάρχων εναντίων μας είναι σε εξέλιξη και κάθε μέρα που περνάει κάθε ώρα που περνάει οι Έλληνες βρίσκονται σε μια χειρότερη θέση έτσι λοιπόν έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία στο πως εμείς επικεντρωνόμαστε να μην χάνουμε χρόνο πρέπει να βαδίσουμε με πολύ σταθερά βήματα, πρέπει να πάμε με γοργό βήμα προς την κατεύθυνση που ουσιαστικά θα μας οδηγήσει στην ελευθερία μας. Ο σκοπός μας δεν αλλάζει. Τα εργαλεία τα οποία έχουμε είναι πάρα πολύ δυνατά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα εργαλεία που έχουμε δεν είναι καθεστωτικά, είναι τα εργαλεία που μπορούν να γκρεμίσουν το καθεστώς, είναι τα εργαλεία τα οποία φοβούνται οι επικυρίαρχοι και προσπαθούν να τα απαξιώσουν και θα προσπαθήσουν με πολλούς τρόπους να τα απαξιώσουν. Εάν προσπαθήσουμε με καθεστωτικά εργαλεία να κάνουμε αυτό που είναι η επιθυμία μας είναι βέβαιο ότι το καθεστώς θα χρησιμοποιήσει τις δικές του δυνάμεις προς ώφελός του και δεν θα μας δώσει εμάς την δυνατότητα να πάμε στον σκοπό τον οποίο έχουμε.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Τα εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα είναι αυτά τα οποία είναι σε θέση να γκρεμίσουνε το καθεστώς. Οποιοδήποτε από τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά είναι ένα τεράστιο πλήγμα στους επικυρίαρχους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά τα εργαλεία αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνα τους, και θα ενεργοποιηθούν όταν καταλάβουμε την δύναμή τους, καταλάβουμε ότι είναι η οδός, είναι το μέσον προς την ελευθερία μας και απαιτήσουμε την ενεργοποίησή τους. Η ενεργοποίησή τους δεν είναι για τον πλουτισμό μας, η ενεργοποίησή τους δεν είναι για την χρηματιστική, για να βελτιώσουμε την χρηματιστική μας θέση. Η ενεργοποίησή τους είναι μόνο η οδός για αν αποκτήσουμε την ελευθερία μας. Θέλω να πω ότι ο αγώνας ο οποίος κάνουμε είναι μία αποστολή η οποία έχει έρθει στην ώρα αυτή και όλοι οι συν-Έλληνες καλούνται να συμμετέχουν μαζί σε αυτήν την αποστολή. Είναι μία αποστολή η οποία είναι προνόμιο σε εμάς που ζούμε αυτήν την ώρα να την προωθήσουμε να την επιτελέσουμε και να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Είμαστε υπόλογοι και στους προγόνους μας αλλά κυρίως στους απογόνους μας. Έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε το καθεστώς αυτό το οποίο μας έχει φορέσει τα δεσμά και δεν είναι μόνο στην γενιά την δική μας, είναι πάρα πολλά τα χρόνια που ουσιαστικά μας έχει δέσμιους και μας πηγαίνει εκεί που θέλει. Είναι λοιπόν η ώρα η στιγμή που έχουμε την δυνατότητα πολλών συνθηκών και κυρίως με αυτά που προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας με τα εργαλεία τα οποία μας έχει δώσει να κάνουμε την υπέρβαση αυτή, να κάνουμε το σκοπό της αποστολής μας να την φέρουμε σε πέρας και να ελευθερώσουμε την Ελλάδα. 

ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ

Όταν ελευθερώσουμε την Ελλάδα θα μπορέσουμε μετά να αποφασίσουμε για το πώς θέλουμε να έχουμε το δικό μας το αξιακό. Βέβαια το δικό μας το αξιακό το σύστημα είναι συγκεκριμένο, μιλάμε για τα αξιακά πρωτόκολλα. Τα αξιακά πρωτόκολλα τα έχουμε εμείς, τα έχουμε μέσα μας. Από την ώρα που γεννιόμαστε όπως έλεγε και ο Κυκέρωνας γεννιόμαστε με το δίκαιο αυτό το δίκαιο που είναι μέσα μας γι’ αυτό λέμε ότι υπάρχει το περί κοινού δικαίου αίσθημα. Κάθε φορά που αισθανόμαστε μία αδικία μέσα μας αγανακτούμε γιατί το δίκαιο υπάρχει μέσα μας. Όλα λοιπόν εάν δούμε πως λειτουργούνε θα δούμε ότι ουσιαστικά υπάρχει μία νομοτέλεια στην οποία εμείς βρισκόμαστε μέσα και είμαστε μέρος της. Είναι μια νομοτέλεια η οποία λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα και εάν την προσδιορίσουμε σε ένα, ένα θα δούμε πως αυτά τα αξιακά πρωτόκολλα βρίσκονται ήδη μέσα μας και είναι θέμα της Ελληνικής κοσμοθέασης το πώς προσδιορίζονται. Υπάρχουνε πρωτόκολλα όπως της Σιών, αυτά είναι κατά του ανθρώπου, αυτά είναι για την χειραγώγηση του ανθρώπου για την υποτέλειά του, είναι πρωτόκολλα τα οποία ουσιαστικά είναι για την καταστροφή του ανθρώπου και είναι πρωτόκολλα για να μην μπορεί ο άνθρωπος να έχει τα δικά του να έχει αυτά που του ανήκουν. Τα Ελληνικά αξιακά πρωτόκολλα είναι αυτά τα οποία που ουσιαστικά ο κάθε ένας φέρει μέσα του και είναι αυτό αυτό-απόδεικτο και αυτό-δίκαιο το πώς μπορούμε να θεωρούμε την δικαιοσύνη, το πώς μπορούμε να θεωρούμε την αισθητική μας, το πώς είναι το περιβάλλον μας, το πώς πρέπει να είναι το περιβάλλον μας. Ας δούμε τους προγονούς μας που δεν είναι πάρα πολλά τα χρόνια που έκαναν αυτά τα έργα τα οποία μέχρι τώρα υπάρχουν και είναι και σε αρμονία με την αισθητική μας. Κάθε φορά που πηγαίνουμε και βλέπουμε έναν αρχαίο ναό βλέπουμε πόσο είναι δεμένος με το περιβάλλον γιατί σε αυτό το περιβάλλον είναι η ύπαρξή της σε αυτήν την διάσταση. Βλέπουμε λοιπόν τα πρωτόκολλα τα αξιακά τα οποία αφορούν στην διατροφή μας. Σήμερα οι επικυρίαρχοι αυτά τα οποία έχουν επιτρέψει στην γη ή έχουν επιβάλλει στη γη είναι τροφές οι οποίες επιφέρουν πάρα πολλά επικίνδυνα συστατικά για τον άνθρωπο. Ουσιαστικά θέλουν να ελέγχουν τον άνθρωπο μέσα από την διατροφή. 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το νερό είναι αυτό το οποίο μας ενώνει με το περιβάλλον. Το νερό είναι αυτό το οποίο ουσιαστικά κάνοντάς το συνέχεια, προσλαμβάνοντάς το και αποβάλλοντάς το γινόμαστε κοινωνοί με το γενικότερο περιβάλλον. Το νερό είναι αυτό το οποίο επενεργεί μέσα στον ψυχισμό μας, μέσα από τις συχνότητες που προσλαμβάνει κάθε ώρα. Αυτό λοιπόν το νερό το οποίο είναι ένα ζωτικό στοιχείο είναι μία ζωτική ουσία η οποία είναι για την διαβίωσή μας, έχει μολυνθεί. Είναι λοιπόν μέσα στα Ελληνικά αξιακά πρωτόκολλα ότι το νερό το οποίο προσλαμβάνει ο άνθρωπος να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται. Έτσι λοιπόν αυτό το οποίο θέλουμε εμείς είναι ένα αξιακό το οποίο να είναι καθαρά Ελληνικό, το οποίο να είναι από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο γιατί ουσιαστικά η ευδαιμονία του ανθρώπου μπορεί να υπάρξει μόνο σε ένα τέτοιο περιβάλλον που να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει για τον άνθρωπο. Η αρμονία είναι κάτι το οποίο είναι απαραίτητο στον άνθρωπο όπως και η αισθητική, όπως και η αφθονία, όπως και η αλήθεια. Όλα αυτά είναι τα Ελληνικά αξιακά πρωτόκολλα τα οποία τε έχουμε μέσα μας γιατί αυτό ακριβώς που είμαστε, οι συμπαντικές οντότητες που είμαστε έχουνε μέσα την συμπαντική νομοτέλεια και αυτή είναι που δεν αμφισβητείται από κανέναν μας. Αυτή είναι που θέλουμε να προσδιορίσουμε, αυτή είναι που θέλουμε να γίνει ο τρόπος ζωής μας και ουσιαστικά γι’ αυτό αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε μέσα από το Ελληνικό αξιακό να ζούμε σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι περιβάλλον ανέλιξης. ΓΙ να το κάνουμε αυτό όμως πρέπει πρώτα να είμαστε ελεύθεροι να το εγκαθιδρύσουμε, πρέπει να αποκτήσουμε την ελευθερία μας. Αυτήν τη στιγμή αγωνιζόμαστε γι’ αυτό το πράγμα ακριβώς για αν μπορέσουμε να ελευθερωθούμε. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ο αγώνας μας ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια πρέπει να ολοκληρωθεί, και πρέπει να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε παρεμβολές δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε αποστασίες την καθυστέρηση για να πάμε στον στόχο μας. Είναι γεγονός ότι δημιουργούνται ορισμένα προβλήματα στην πορεία μας. Πρέπει όμως μέσα από την διαλεκτική με στόχο την αλήθεια και όχι την εριστική διαλεκτική να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους πρέπει να έχουμε την κατανόηση και την εννόηση όλων των πεπραγμένων για να μπορούμε να προσδιορίσουμε την θέση μας. Ήθελα λοιπόν προχωρώντας να πω ότι ουσιαστικά ενώ έπρεπε να κάνουμε κάποια παύση στις δημόσιες εκδηλώσεις μας για να διευκρινιστούνε όλες αυτές οι θέσεις και να ξεκαθαρίσουν, τώρα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Ξέρουμε ότι υπήρξε μία παρεμβολή , ξέρουμε ότι υπήρξε μία προσπάθεια διάσπασης του αγώνα μας αυτό όμως δεν πέρας ούτε θα περάσει. Συνεχίζουμε απτόητοι στον αγώνα μας και ξεκινάμε πάλι τις εκδηλώσεις. Ήδη είχαμε εχτές μία εκδήλωση, είναι ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις νέες και ο στόχος μας είναι αυτό το οποίο είχε μία παρένθεση τον τελευταίο καιρό έχει σταματήσει και να συνεχίσει πια με μεγαλύτερη προσπάθεια για την αφύπνιση την ενημέρωση και την συνένωση όλων των Ελλήνων.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 

Δεν θα μας αλλάξουν τον δρόμο ορισμένες απόψεις. Όσα ακούμε είναι απλά λόγια, δεν έχουν καμία αποδεικτική βάση. Αυτά τα οποία εμείς λέμε έχουνε απόλυτη τεκμηρίωση ότι προσφέρουμε και ότι λέμε στους ανθρώπους είναι απόλυτα τεκμηριωμένο. Μιλάμε για την Ανατολή η οποία έχει όλες τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες ουσιαστικά θεωρούνε τον Αρτέμη Σώρρα σαν νόμιμο κάτοχο, νομέα των μετοχών. Έχουμε μετά από κοινοβουλευτικό έλεγχο την πιο επίσημη πράξη πιστοποιηθεί σαν αξίες οπότε είναι αξιόγραφα και βάση αυτής της πιστοποίησης της αξίας τους έχει καταλογιστεί και φόρος, τι ποιο επίσημο. Ακούμε ότι υπάρχει μία μετοχή η οποία υπάρχει σαν δωρεά, αυτή άραγε έχει πιστοποιημένο κάτοχο; έχει πιστοποιηθεί η αξία της; πως είναι δυνατόν να υπάρχει μία κληρονομιά, πως είναι δυνατόν να υπάρχει δωρεά χωρίς να υπάρχει ο φόρος; Αν προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, αν λειτουργούμε με την νοήση μας, σε κάθετι που ακούμε, θα δούμε ποια είναι η αλήθεια. Θα δούμε ακριβώς, πώς πρέπει να πορευτούμε για να φτάσουμε στο κοινό αποτέλεσμα, στο αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε κι είναι η Ελευθερία μας.

ΤΑ ΨΕΥΔΗ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτά υπάρχουν. Δεν έχει τολμήσει κανένας επίσημος φορέας να τα αμφισβητήσει. Τα αμφισβητούν όλοι αυτοί, που ανεπίσημα λειτουργούν μόνο με ίντριγκες, μόνο με διαρροές και μόνο με ψεύδη. 
Θα θέλαμε να επαναπροσδιορίσουμε την θέση μας. 
Αυτά τα 600 δις υπάρχουν κι είναι δικά μας, γιατί είναι κατετεθειμμένα στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία. Την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία την αποτελούμε εμείς, οι Πολίτες! Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα ομόλογα είναι δικά μας.
ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 
Κάποια στιγμή, που είναι πολύ γρήγορα, θα φτάσει αυτό, το οποίο θα γίνει με ένα συντεταγμένο τρόπο και θα απαιτηθούν αυτά τα χρήματα τα οποία είναι δικά μας. Και πολύ γρήγορα, πιστεύω μέσα στην βδομάδα, θα είναι έτοιμες οι μηνύσεις για να μπορέσουμε να τις καταθέσουμε στα Πρωτοδικεία, σχετικά με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 
Θέλω να πω λοιπόν, ότι ο αγώνας, ο οποίος έχει ξεκινήσει, χωρίς αλλαγή και χωρίς καμία παρέκκλιση, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Είμαστε όλοι ομόνοοες, είμαστε όλοι συννήμονες κάτω από την συμφωνία που έχουμε κάνει ότι θα ελευθερώσουμε την χώρα μας, θα ελευθερώσουμε την πατρίδα μας! Η Ελλάδα θα γίνει ελεύθερη και αυτό θα το κάνουμε εμείς! Έχουμε τα εργαλεία. Θα μείνουμε ενωμένοι και δεν θα μας χωρίσει κανένας, για να μπορέσουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και να εκτελέσουμε την αποστολή μας. 
Αυτή την στιγμή εκτελούμε μια αποστολή. Η αποστολή μας είναι ακριβώς αυτή, να ελευθερώσουμε την χώρα μας και αυτό πρέπει να το ολοκληρώσουμε. 

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ & ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ

Είναι γεγονός, όπως είχα πει, ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα έχουμε κάποιες παρεμβολές, θα έχουμε κάποια εμπόδια, αλλά μέσα από αυτά γίνεται μια εξάσκηση κι υπάρχει μια παιδεία η οποία είναι χρήσιμη στον καθένα από εμάς. Ζήσαμε μια κατάσταση αποστασίας. Την βιώσαμε! Βγήκαμε όμως πιο δυνατοί, πιο ατσαλωμένοι και συνειδητοποιημένοι, ότι αυτό το οποίο κάνουμε, είναι πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνουμε! Καταλάβαμε ότι το καθεστώς θα χρησιμοποιήσει πάρα πολλά μέσα για να μας αποτρέψει. Ουσιαστικά μένουμε ακλόνητοι, μένουμε μέσα στις επάλξεις του αγώνα και προχωρούμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι πολλοί που δεν τους βλέπουμε ούτε στο facebook, ούτε υπάρχουν δηλώσεις, αλλά μας παρακολουθούν πολύ προσεκτικά. Είναι άνθρωποι οι οποίοι σκέφτονται και είναι μαζί μας, αλλά ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί. Πρέπει λοιπόν, να παραμείνουμε σταθεροί στην πορεία μας για να μην υπάρχει κλονισμός μέσα σε αυτό το έργο, το οποίο επιτελούμε. 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Αν εξακολουθούμε να έχουμε μια θέση, η οποία ουσιαστικά δίνει τροφή στις έριδες, δίνει τροφή στον καβγά, ο οποίος είναι φαινομενικός και ουσιαστικά δεν υπάρχει, όλο αυτό είναι εις βάρος του αγώνα μας. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Οι πρώτοι που σεβόμαστε την Ελεύθερη Βούληση, είμαστε εμείς οι Έλληνες! Αν δεν έχει αποδείξεις για αυτό που λέει, εμείς δεν ασχολούμαστε με τις απόψεις. Εάν έχει αποδείξεις, θα ασχοληθούμε! Αλλά να εκτοξεύονται κατηγορίες και δη, προσωπικές και να εκτοξεύονται χωρίς καμία αιδώ, λόγια και κατηγορίες, οι οποίες δεν έχουν καμία βάση και είναι αναπόδεικτες, τότε εάν συμμετέχουμε σε μια τέτοια αντέγκληση, ουσιαστικά εξυπηρετούμε αυτόν, τον οποίο θέλει να υπάρχει καβγάς. Εμείς δεν θέλουμε κανέναν καβγά, γιατί δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει καμία έριδα! Δεν υπάρχει τίποτα, μεταξύ των Ελλήνων, που ουσιαστικά μας χωρίζει. Αν κάποιος διαφοροποιεί την θέση του, έχει δικαίωμα να το κάνει! Ας το κάνει! Ας κάνει το δικό του πρόγραμμα, τον δικό του στόχο κι ας κάνει ό,τι θέλει! Από εκεί και πέρα, να ασχολούμαστε με τις κατηγορίες που ενδεχομένως, κάθε μέρα θέλει να εκτοξεύει, δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Εμείς ξέρουμε καλά πού πηγαίνουμε! Έχουμε επίγνωση και την αλήθεια με το μέρος μας και προχωρούμε. Δεν έχουμε ανάγκη να αντιπαρατεθούμε με κανέναν για αυτά τα οποία λέει. Θα απαντήσουμε μόνο, αν αυτά τα οποία λέει έχουν κάποια αποδεικτική βάση. Το να εμπλακούμε σε μια ανταπόδοση ανούσιων επιχειρημάτων, με υποθετικές κατηγορίες, με αναπόδεικτα λόγια, δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά και ουσιαστικά δεν πρέπει να ρίχνουμε νερό στον μύλο της αντινόησης. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό που από την αρχή είχαμε σαν στόχο μας, είχαμε συνταχθεί και είχαμε δοθεί για να το φέρουμε εις πέρας. Και αυτός είναι ο στόχος μας, άλλωστε! Αυτός ο οποίος μας έδωσε τα όπλα για να το κάνουμε, έχει χαράξει μια στρατηγική, γιατί αυτός γνωρίζει καλύτερα τα όπλα, αυτός γνωρίζει πώς θα χρησιμοποιηθούν και με ποιο τρόπο αποτελεσματικά Ουσιαστικά, μένουμε σε αυτή την στρατηγική η οποία θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε. 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Είναι γεγονός ότι ο Αρτέμης Σώρρας –θα το πω, ακόμα μια φορά- από την αρχή, μέχρι τώρα, δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου.
Είναι απορίας άξιον, κάποιος ο οποίος έλεγε ότι είναι δάσκαλος και προ δύο μηνών ήταν συντενταγμένος με την κοινή πορεία, ξαφνικά, άλλαξε πορεία πλεύσης. Πώς μπορεί, ενώ δύο χρόνια, ως δάσκαλος, έλεγε αυτά που δεν μπορεί να αποδεχτεί τώρα, να παραμείνει ως δάσκαλος; Ένας δάσκαλος θα πρέπει να έχει την ευθύνη των λόγων του. Και πρέπει να είναι υπεύθυνος και όταν κάποια στιγμή καταλάβει ότι έχει παραπλανήσει τους μαθητές του και το κοινό του, τότε πρέπει ουσιαστικά με αιδώ, να σταματήσει να κάνει πλέον τον δάσκαλο. Είναι γεγονός ότι υπήρχαν πάρα πολλές διαφοροποιήσεις, σχετικά με λεγόμενα που ακούγαμε κατά καιρούς. Ακούγαμε από την μία, ότι το ελληνικό DNA είναι θεϊκό και έχει θεία προέλευση. Σε κάποια άλλη εκπομπή, ακούγαμε ότι ο Αβραάμ ουσιαστικά είναι προπάτορας και των Ελλήνων και των Εβραίων. Πώς είναι δυνατόν να συνυπάρχουν αυτά; Αυτές οι διαφοροποιήσεις ήταν γνωστές και είχαν προσδιοριστεί, αλλά επειδή ο βασικός στόχος –τουλάχιστον, κατά τα λεγόμενα- ήταν η απελευθέρωση της χώρας μας, αυτό, σαν κοινός στόχος, δεν μας άφηνε να διαφοροποιηθούμε για τέτοιες γνώμες και ιδέες. Έφτασε όμως η στιγμή που η διαφοροποίηση είναι ουσιαστικά τελείως αποστατική και τώρα μπορούμε να καταλάβουμε ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούμε να τα δεχτούμε και οπωσδήποτε, από εδώ και πέρα και αυτό, το οποίο μας ενώνει όλους, είναι παραμείνουμε σταθεροί σε μια στρατηγική που θα μας φέρει στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό το οποίο θέλουμε, είναι το συμφέρον μας και το ζητούμενο μας είναι να μείνουμε ενωμένοι και ενωμένοι να το διεκδικήσουμε έτσι μόνο θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ SORRAS FM SORRAS TV 1.11.2014
https://www.youtube.com/watch?v=VTLD0UAwKjg 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση