ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HOT DOC ! (για τα σκουπίδια ο λόγος)

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…

ΟΙ «ΣΤΕΝΕΣ» ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  

Σοκ προκάλεσαν στους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες του δήμου Πύργου τα στοιχεία φωτιά για την έκνομη δραστηριότητα υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου και τις στενές τους σχέσεις με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από τις διωκτικές αρχές,   που αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό HOT DOC.  

To περιοδικό αποκαλύπτει με έγγραφα – ντοκουμέντα ότι στο διαβιβαστικό του ΣΔΟΕ προς τις δικαστικές αρχές  περιλαμβάνεται  η μυστηριώδης υπόθεση της αγοράς του δεματοποιητή απορριμμάτων που φέρεται να έκανε ο δήμος Πύργου από εταιρεία με έδρα τον Ορχομενό Βοιωτίας τον Δεκέμβρη του 2009 έναντι 1.125.470 ευρώ.

Πηγές του ΣΔΟΕ χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη αγορά ως «ύποπτη και κατά πάσα πιθανότητα  εικονική»  καθώς από την μέχρι τώρα έρευνα ,  τόσο ο δήμος του Πύργου όσο και η εταιρεία που πώλησε το πολύπλοκο μηχάνημα δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα του ΣΔΟΕ για την παροχή όλων των οικονομικών στοιχείων της συναλλαγής. (Τιμολόγια , Δελτία Αποστολής κλπ ).

Το HOT DOC αποκαλύπτει επίσης ότι η ποσότητα απορριμμάτων η οποία αναφέρεται στις βεβαιώσεις του επιβλέποντα μηχανικού το 2009 (σύνολο – ποσότητας 6.756 τόνοι) …ουδέποτε μεταφέρθηκε ! Το μέγεθος της μεταφοράς απορριμμάτων από τον εργολάβο Θεόδωρο Καράμπελα σύμφωνα με το έλεγχο των φορολογικών στοιχείων ανήρχετο σε 886, 840 τόνους  απορριμμάτων. Η επιπλέον μεταφερόμενη ποσότητα των 5.869, 160 τόνων είναι εικονική…

*** «Εχω μείνει άναυδος με τα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό. Θα ζητήσω άμεσα έρευνα και εξηγήσεις από τους αρμόδιους και θα συνδράμω με κάθε μέσο στις έρευνες των δικαστικών αρχών» – ανέφερε στοwww.apokalypseis.com δήμαρχος του Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

*** « Το ρεπορτάζ του περιοδικού είναι συγκλονιστικό. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει είναι πολύ σοβαρά και δίνω συγχαρητήρια στο περιοδικό και στον συντάκτη του ρεπορταζ . Θα ζητήσουμε άμεσα ενημέρωση και εξηγήσεις για όλα τα θέματα που αναφέρει…» – ανάφερε o επικεφαλής της παράταξης Οραμα Δημιουργίας Γιάννης Αργυρόπουλος.

*** « Οι ευθύνες είναι μεγάλες και το περιοδικό αποκαλύπτει μια από τις βασικές αιτίες της μάυρης τρύπας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στα οικονομικά του δήμου. Θα ζητήσουμε πλήρη ενημέρωση και εξηγήσεις για όλα τα θέματα. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν » – ανέφερε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Τάκης Αντωνακόπουλος.    

http://apokalypseis.com/?p=4958

…………………………………………………………………………….

Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΟΗΣ

ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ… ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

Παραίτηση Παρασκευόπουλου – 1 Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ της πιθανής παραίτησης

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΟΜΙΛΟ»…ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

………………………………………………………………………

Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: 

–> ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!

–> ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

–> ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!! 

–> Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ .. ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ !!!

–> ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΑΡΙΝΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !!!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!

–> ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

–> ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! 

–> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

……………………………………………………………………

— ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

END.ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΩΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 

934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

Αφήστε μια απάντηση