Βίκυ Χαραλάμπους: Δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤτΕ για την, όπως την ονόμασαν…, ” οικονομική “εξυγίανση” των Τραπεζών.

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Viky Charalambous Στο συνημμένο έγγραφο, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤτΕ για την, όπως την ονόμασαν…, “οικονομική “εξυγίανση” των Τραπεζών που εδρεύουν στην Ελλάδα (ιδιωτικές εταιρείες) φέροντας βάρος προς το Ελληνικό Δημόσιο (και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά), είτε υπό τη μορφή εγγυήσεων (δυσχέραιναν έτσι την πιστοληπτική ικανότητα και συνάμα αύξησαν το επίπεδο ρίσκου της χώρας, προκαλώντας στο ν’ αυξηθεί το κόστος τοκισμού και να μειωθεί η αξία των κρατικών ομολόγων), είτε με χρήματα (και που το Ελληνικό Κράτος επιβαρύνθηκε με επιπρόσθετο δάνειο που δυσχέραινε και πάλι την οικονομική εικόνα της Ελλάδος, το δάνειο/ ΑΕΠ, ρίσκο, κτλ) :

Κινήσεις που έγιναν με παράλληλη εγγυοδοσία του Ελληνικού Δημοσίου:

1. ΕLA Emergency Liquidity Assistance

2. Financial Envelope (Διασφάλιση της επάρκειας «Χρηματοδοτικών Πόρων») Δημοσίων Πόρων που προορίζονται για την κάλυψη της απαιτούμενης ανακεφαλαιοποίησης και του κόστους αναδιάταξης του ελληνικού τρ. Τομέα 2012 – 2014, = 50 Δις Ε (Μνημόνιο Συνεννόησης-MOU- Μάρτιος 2012). Σημ. Το Μνημόνιο Συνεννόησης του Μαρτίου 2012 προέβλεπε τη διεύρυνση των διαθέσιμων πόρων του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στα 50 δισεκ. ευρώ. Βλέπε και Ν. 3864/2012, όπως τροποποιήθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 19ης Απριλίου 2012 (ΦΕΚ 94Α). Στην παρούσα έκθεση, ο όρος Μνημόνιο αναφέρεται τόσο στο Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής όσο και στο Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, αντίστοιχα,

3. Εξυγίανση και κλείσιμο αδύναμων τραπεζών,

4. Απαίτηση αύξησης κεφαλαιακής επάρκειας των τραπεζών (που στην περίπτωση που δεν επιτεύχθηκε και πάλι το Δημόσιο έπρεπε να καλύψει τα σπασμένα…).

Η Ιδιωτική ΤτΕ καθορίζει την οικονομική στρατηγική ενώ η ΕΚΤ και το ΔΝΤ παρείχαν καθοδήγηση και “διασφάλισαν τη συνέπεια” με τους σκοπούς του προγράμματος που οι ίδιοι σχεδίασαν και επέβαλαν.

Δείτε τα χάλια μας: Ένα καθ’ όλα αποτυχημένο σχέδιο, το οποίο παράνομα και καταχρηστικά ενορχηστρώθηκε από τους εξωτερικούς τοκογλύφους δανειστές και τον Δούρειο Ίππο ΤτΕ και επικυρώθηκε από τους ταγούς προδότες πολιτικούς, το οποίο έφερε από το 2009 μεγάλη καταστροφή στην χώρα σε όλα τα επίπεδα (οικονομικά, κοινωνικά, θεσμικά, λειτουργικά κτλ), εκτόξευσε το εξωτερικό χρέος πάνω από το 205 % (2014) -2009 όταν “ανέλαβαν την δημοσιονομική εξυγίανση” στο τέλος 2008 ήταν 113 %, έφερε τη χώρα σε σοβαρά προβλήματα γεωπολιτικής ασφάλειας, κτλ.

Δείτε τα χάλια σε γραφικές και αριθμούς: (έκθεση 2013 της ΤΤΕ)

Έκθεση για την Ανακεφαλαιοποίηση και Αναδιάταξη του Ελληνικού Τραπεζικού Τομέα

………………………………………………………………………..

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Ποιός έκανε ταμείο με τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής;Το 2000 η Τ.τ.Ελλάδος ενημερώνει…

ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Η ΕΥΘΥΝΗ & ΤΟ ΧΡΕΟΣ

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ!

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… «ΦΙΛΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ…

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση