ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

10653883_1536933203207538_9128879556246882648_n

Ei-End Μνημοσυνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΑΜΕ……..
ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ : ΔΗΜΟΣ + ΚΡΑΤΩ (ΚΡΑΤΕΙΝ) , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ , Η ΕΞΟΥΣΙΑ , Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ….
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔIΟΙΚHΣΗ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ) ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ……ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ……
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ , ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ , ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ , ΙΔΙΟΡΥΘΜΙΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΑIΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 325 ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ.

………………………………………………………………

Adrianos Bezouglof ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”.

………………………………………………………………

Σχόλιο Αλφειού:

1010354_1441658802740996_1802863108063821692_n1-225x300

Αφήστε μια απάντηση