ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ε4 ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

KALOGEROPOULOS

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

DNA & ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ”

Είτε το θέλουμε είτε όχι, θα πάμε αναγκαστικά να θυμηθούμε μία κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος του Γιώργου του Παπανδρέου, του οποίου ξαναέβγαλα στη δημοσιότητα την γενεαλογία πριν από μερικές μέρες. Απευθυνόμενος μέσα στη Βουλή, των Ελλήνων όχι του Ισραήλ, είπε – υπάρχει το βίντεο για τη μαρτυρία, δεν είναι το θέμα γιατί το λέω εγώ- “ Άμα κάνουμε DNA εδώ μέσα, δεν είναι κανένας μας Έλληνας, τί μιλάμε για DNA!”

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιας χώρας λέει μέσα στη βουλή της χώρας ότι άμα φτάσουμε να κάνουμε τεστ DNA δεν είμαστε από αυτή τη χώρα, τα λόγια περιττεύουν. Πρέπει να συναισθανθούμε την ευθύνη μας.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Θα σας πω κάτι που δεν είναι μόνο πατριωτικό είναι και πρωτίστως ελληνικό αλλά είναι και νομικό. Το κληρονομικό δίκαιο, στηρίζεται στο δίκαιο της ιθαγένειας. Τι σημαίνει αυτό: Εγώ και να αρνηθώ ότι είμαι παιδί του Καλογερόπουλου του Δημήτρη και της Χριστίνας, δεν μπορώ να αποδείξω ότι βγήκα από ένα αυγό. Εκ των πραγμάτων γεννήθηκα από μια γυναίκα που γονιμοποιήθηκε από έναν άντρα. Όσο και να θέλω να το αποποιηθώ, δεν γίνεται γιατί αυτή είναι η φυσική μου συνέχεια ως ανθρώπου. Άρα έχω υποχρεωτικά την ιθαγένεια των γονιών μου και αυτοί έχουν την ιθαγένεια των γονιών τους, και πάμε αναδρομικά πίσω στους προγόνους. Αυτό είναι τεράστιας σημασίας να το καταλάβετε γιατί είναι νομικό. Πάνω σε αυτό το δίκαιο της ιθαγένειας έρχεται ως κληρονομούμενο η εθνική μας περιουσία είτε υπάρχουν χαρτιά είτε όχι. Ακούστε, η εθνική περιουσία έρχεται κληρονομούμενη ως καταπίστευμα, το εθνικό περιουσιακό στοιχείο όπου και να είναι αυτό, και αφού έρχεται ως καταπίστευμα προς φύλαξη πρέπει να δώσουμε μέχρι και τη ζωή μας για να το διαφυλάξουμε διότι πρέπει ως καταπίστευμα να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Άρα ό,τι έχει να κάνει με την εθνική μας περιουσία, έρχεται κληρονομούμενη ως καταπίστευμα και πρέπει να την παραδώσουμε ακέραιη. Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνουν οι 300 μέσα στη βουλή όταν ψηφίζαν το μνημόνιο να το πετάξουν στα μούτρα των δανειστών. Και να θέλουν να αποποιηθούν την εθνική κυριαρχία επί της εθνικής περιουσίας, δεν υπάρχει κάλυψη νομική σ αυτό. Δεν προβλέπεται νομοθετικά πάνω στον πλανήτη Γη και δεν μπορεί κανένας να το πραγματώσει αυτό το πράγμα. Άρα ψευδώς παραιτηθήκανε της εθνικής κυριαρχίας επί της περιουσίας της εθνικής, αυτό κάνανε. Πρέπει να καταλάβετε τα νομικά. Μόλις καταλάβετε αυτό το τόσο μικρό αλλά τόσο τεράστιο νομικό κομμάτι, θα δείτε ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να απεμπολήσει την κυριαρχία επί της εθνικής περιουσίας! Αποτελεί αιτία πολέμου το να έρθει κάποιος να στην καταλάβει! Γιατί αποτελεί αιτία πολέμου; Γιατί πρέπει να την προασπίσεις και να την παραδώσεις ακέραιη στους επόμενους.

Αν πούμε ότι έρχεται κάποιος και στην καταλαμβάνει με τα όπλα, ακόμα και μετά από 100, από 200, από 300 χρόνια που είναι με τα όπλα εκεί, πάλι η εθνική περιουσία ανήκει στους απογόνους των ιθαγενών όχι αυτού που ήρθε με τα όπλα. Υπό αυτό το καθεστώς το νομικό που είναι πάνω στον πλανήτη Γη, θυμηθείτε ότι η γη της Μικράς Ασίας και της Ιωνίας και όπως αλλιώς την ξέρουμε, ανήκει κληρονομικά και είναι εθνική περιουσία των Ελλήνων ιθαγενών. Ας είναι οι Τούρκοι εκεί με τα όπλα. Τι σας είπε πριν ο Αρτέμης ο Σώρρας; Η Τουρκία δεν είναι κράτος! Είναι εταιρία! Δεν είναι τυχαίο που την έχουνε κάνει εταιρία. Έχει να κάνει ακριβώς με αυτό που σας λέω. Η γη, ας είναι 600 χρόνια αυτοί εκεί, είναι με τα όπλα, δεν τους ανήκει όμως, είναι δική μας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το νομικό κομμάτι του κληρονομικού δικαίου και θα καταλάβουμε και την εθνική μας περιουσία η οποία μπορεί να είναι εκεί, μπορεί να είναι υπέδαφος, μπορεί να είναι ο υποθαλάσσιος χώρος. Ό,τι ακούτε που λένε είναι παράνομο, δεν μπορούνε να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία. Και έχει ένα πράγμα ακόμα μεγάλη σημασία: Η εθνική περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα. Αφού δεν έχει συμβόλαια, με τι συμβόλαια μωρέ με τι συμβόλαια το ΤΑΙΠΕΔ πουλάει ελληνική περιουσία; Πώς βγαίνει αυθαίρετα ένας οργανισμός και πουλάει εθνική περιουσία; Έχει κανένα συμβόλαιο ιδιοκτησίας; Για συνειδητοποιήστε τι σας λέω. Είναι σαν αύριο το πρωί να ξεκινήσω να πουλάω τα σπίτια σας! Έχω κανένα συμβόλαιο και είναι δικό μου; Για κοιτάτε εδώ απάνω τι λέει, επάνω εδώ το κτήριο στο τέρμα στην ταράτσα τι λέει; να δείτε την απάτη τώρα τη μεγάλη, δείτε σε τι κτήριο είμαστε. Κάτι λέει “ο οργανισμός που θα κάνει την ανάπτυξη”; τι λέει εδώ επάνω; Για να συνειδητοποιήσετε πώς μας δουλεύουν!

Δεν ισχύει τίποτα από οποιαδήποτε πώληση έχει γίνει ή θα σας πουν ότι έγινε. Είναι απάτη στημένη όλα! Δεν υπάρχουν συμβόλαια εθνικής περιουσίας στα χέρια κανενός που να μπορεί να μεταβιβάσει κάτι. Και το τελευταίο που έχουνε κάνει και δεν σας το έχουνε πει είναι ότι σας έχουνε κάνει ομόλογο τον καθένα υποχρεωτικά για τα όργανά μας. Ένας ένας που πεθαίνει- ντρέπομαι που το λέω- αλλά αν ανοίξουμε το σώμα πριν το ενταφιάσουμε θα δούμε ότι λείπουν τα όργανα από μέσα, από το νοσοκομείο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
2:17:25 – 2:24:00

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
Tag:Mνημοσύνη

mn119

Αφήστε μια απάντηση