ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!! Γνωμοδότηση «σοκ» του Νομικού Συμβουλίου του κράτους…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..

[ International Bill of Exchange . [ IBOE ] . No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / . UCC DOCUMENT , Nos . 2000422643063 ]

……………………………………………………………………………………………….

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΦΥΡΙΞΤΕ…ΚΛΕΦΤΙΚΑ…

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! κ.κ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ! ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ… ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ… ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ

[… Κάθε ένα από τα (συμβεβλημένα) μέρη αμετάκλητα και χωρίς όρους αίρει κάθε ασυλία την οποία έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν στο μέλλον σε σχέση με τον εαυτό τους ή τα περιουσιακά τους στοιχεία ή έσοδα από νομικές διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή την Συμφωνία. Κάθε ασυλία συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμούς ασυλία από (συνέπειες) μήνυσης/αγωγής, αποφάσεις δικαστηρίων ή άλλη αρχή, από σύλληψη, κράτηση ή περιοριστικό ένταλμα πριν από την ανακοίνωση της δικαστικής απόφαση και από κάθε μορφή εκτέλεσης και επιβολής κατά αυτής, των περιουσιακών της στοιχείων ή έσοδα μετά την δικαστική απόφαση μέχρι το σημείο που δεν απαγορεύεται από υποχρεωτικό νόμο…] 

498610-ÔÁÚÐÅÄ 0

kleftes

………………………………………………………………………………………………………………………….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…

………………………………………………………………………………………………………………………….

Γνωμοδότηση «σοκ» του Νομικού Συμβουλίου του κράτους

Η εφορία θα μπαίνει σε σπίτια και καταστήματα για κατασχέσεις!

Θα μπορούν να γίνονται ακόμη και χωρίς την παρουσία εισαγγελέα – Έλεγχοι και κατασχέσεις στα πρότυπα των ΗΠΑ

Σε γνωμοδότηση-σοκ που επιτρέπει σε εφοριακούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου ή την επιχείρησή σου, προκειμένου να  ψάξουν να βρουν «ζεστό χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά πράγματα για την είσπραξη οφειλομένων, προχώρησε το Νομικό Συμβουλίου του κράτους. 

Η απόφαση εκδόθηκε με οριακή πλειοψηφία (14-10 ψήφων) από την Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) απαντώντας σε ερώτημα του υπουργείου Οικονομικών. 

Οι ελεγκτές της εφορίας, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος», θα μπορούν να κάνουν έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με στόχο να κάνουν φορολογικούς ελέγχους αλλά και να ψάξουν για λεφτά με τα οποία θα αποπληρωθούν φόροι ή άλλες οφειλές προς το Δημόσιο. 

Οι έρευνες μπορούν να γίνονται χωρίς την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS. 

Σύμφωνα με το ΝΣΚ η παρουσία εισαγγελέα απαιτείται μόνο σε κατ’ οίκον έρευνα μόνο όταν πρόκειται να συλλεχθούν αποδεικτικά στοιχεία για τη διαπίστωση εγκλημάτων ή σύλληψη δράστη και την πρόληψη ή καταστολή ποινικών αδικημάτων.

Εκτός από τις εφόδους χωρίς την παρουσία εισαγγελέα σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους των φορολογούμενων, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους έχει ανάψει το “πράσινο” και για κατασχέσεις χρημάτων ή όποιων άλλων πολύτιμων αντικειμένων. 

http://www.protothema.gr/economy/article/401754/i-eforia-tha-bainei-se-spitia-kai-katastimata-gia-katasheseis-/

……………………………………………………………………………………………….

SPAIN2

Σοκαριστικές εικόνες από τις εξώσεις στην Ισπανία

………………………………………………………………………………………………..

10420317_10152605737632748_2481794359522551282_n

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ END ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ή ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ- ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ . ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση