ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1932421_805906339436191_452184726_nVasilis Theodoropoulos: ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ….

ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/11/21012 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 700ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ…

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ . ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ …. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ!!!!!! ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!!!!! Κ.Λ.Π

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.!!!!!!!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ,,, ΣΥΝΕΝΩΣΗ ,,, ΣΥΝΕΝΩΣΗ,,, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ……. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ….. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!! 

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΚΟΜΑ . . ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. . Η ΓΗ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ….. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ 12388_1426029690975516_1288559917_nΕΚΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!………………… ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …………. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΡ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟ 1928 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ………….

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της Εθνικής μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας … ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ………………. και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ …. ΧΡΥΣΟ … ΑΚΙΝΗΤΑ ….. ΜΕΤΡΗΤΑ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. . .. ΧΩΡΑΦΙΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΛΠ που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας ………..

Αφήστε μια απάντηση