“ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟς”

ΒΙΒΛΙΑ

pki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ:

http://api.ning.com/files/PsAaxOmlMrpAEGxXWmvVCAkAYQNuQ5dlpQorPq4U4hkIxWagumI4FinjBTu2UH4V-1XOHPJciKBQtvU1Bon56S8yMnmKYile/file.yKrasodad.pdf

 

eot

——————————

ΣΧΟΛΙΟ

ΤΟΝ… ΕΥΣΕΒΙΟ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΓΙΑ… ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ… ΕΡΜΗ ΤΟΥ… «ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ»!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΥΠΑΤΙΑΣ…

ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΩ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, …ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΩΝΕΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ! ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΤΜΗΘΟΥΝ, ΗΤΟΙ, ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!!!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ «ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ» ΤΟΥ… «ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ» !!! ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΩΪΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ… 1170 π.χ.χ. ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο… «ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ» ΕΖΗΣΕ ΤΟ… 9.000 π.χ.χ. !!! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΟΜΩΣ, Ο ΕΡΜΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. Η ΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΟΙΝΟΜΑΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑ. ΑΡΑ, Η ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ!

ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΕΛΟΠΑΣ, ΓΙΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΤΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! ΕΠΕΙΔΗ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΕΡΜΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ, ΑΡΑ, Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΜΗ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ, Ο ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΜΑΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ «ΜΥΡΤΩΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ» ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ… ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ… «ΤΑΡΑΞΙΠΠΟΣ» !!!

“Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ”

Αφήστε μια απάντηση