Γεωργαντά: “Ο Γεωργίου συνεχίζει να αλλοιώνει τα στοιχεία”

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

GEORGANTA

«Ο κ. Γεωργίου, επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. συνεχίζει να αλλοιώνει τα στοιχεία», ανέφερε η Ζωή Γεωργαντά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, στον Real Fm, 97.8, για την αποκάλυψη της Realnews, η οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το υπόμνημα δύο πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ που συμπεριλαμβάνεται στην επίμαχη δικογραφία και καταγγέλλουν μεθοδεύσεις από τις δικαστικές αρχές με στόχο την συγκάλυψη της υπόθεσης που αφορά την διερεύνηση της τεχνικής διόγκωσης του ελλείμματος το 2009 που είχε ως στόχο να ενταχθεί η χώρα μας στο μνημόνιο.

Η κυρία Γεωργαντά σημείωσε ότι ο Ανδρέας Γεωργίου «ενώ είναι υπό δίωξη για κακούργημα, στο βαθμό της εθνικής προδοσίας, βρίσκεται ακόμα στην Στατιστική Υπηρεσία, παραμένει επικεφαλής και συνεχίζει να αλλοιώνει τα στοιχεία».

«Το γνωρίζω γιατί είμαι σε επαφή με τους ανθρώπους της ΕΛΣΤΑΤ και το σύλλογο, ο οποίος έχει προσφύγει στα δικαστήρια για ακύρωση των πράξεων της διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι τεκμηριωμένο πλήρως. Ακόμα τα στοιχεία του 2009, του 2010, του 2011 και του 2012 μας λέει ότι είναι τελειωτικά, δεν είναι γιατί μέσα στους πίνακες της Eurostat λέει ότι δεν είναι τελικά νούμερα. Και κάθε εξάμηνο τα αλλάζουν», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ξέρετε που τα κρύβουν αυτά; Υπάρχει ένα κονδύλι που λέγεται εθνικολογιστικές προσαρμογές, το οποίο είναι αδιαφανές και εκεί μέσα κάνουν όλες τις “μαγείες” τους και όλες τις αλλοιώσεις. Η Eurostat, η Κομισιόν, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ. Το έγκλημα είναι τεράστιο».

SPEAKER ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

SPEAKER

Αφήστε μια απάντηση