ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΗΝΥΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ !

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ… […ΣΆΒΒΑΤΟ, 2 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΓΚ…ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ…

07.02.2013 Πύργος: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος ο Αντώνης Καράμπελας

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ…

…………………………………………………………………………

Aπίστευτη ενέργεια του κ. Δημητρουλόπουλου – Bάναυση προσβολή των δημοκρατικών θεσμών και της ελευθερίας του Τύπου

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΗΝΥΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ !
Σε αυταρχικά καθεστώτα και σκοτεινές εποχές του παρελθόντος , παραπέμπει η σημερινή προκλητική και πρωτοφανής ενέργεια του πρώην νομάρχη Ηλείας και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάκη Δημητρουλόπουλου, να μηνύσει τον αρθρογράφο και υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον Πύργο Ηλείας Χρήστο Αθανάσουλα , επειδή αυτός αναδημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ! σχόλιο πολιτικής ιστοσελίδας που αφορούσε τον κ. Δημητρουλόπουλο.
Η απίστευτη ενέργεια του κ. Δημητρουλόπουλου αποτελεί βάναυση προσβολή των δημοκρατικών θεσμών και της ελευθερίας του Τύπου καθώς αυτός , αντί να απαντήσει σε πολιτικό επίπεδο , επιχειρεί με μηνύσεις να φιμώσει , να λογοκρίνει και να εκφοβίσει και μάλιστα επιλεκτικά, εκείνους που δεν ασχολούνται με την προσωπική του ζωή , αλλά καυτηριάζουν και σχολιάζουν την πολιτική του διαδρομή .
Το σχόλιο με τον τίτλο :http://www.kalpes14.gr/kalpes14blog/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF
«Άλλον ψηφίζεις κι άλλος …βγαίνει στον Πύργο» που δημοσιεύτηκε στο parapolitika.gr – http://www.kalpes14.gr/kalpes14blog/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF και στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ», είχε σαν σκοπό να δείξει τα «παιχνίδια» των τοπικών παραγόντων της Ηλείας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Το σχόλιο ανέφερε ότι :
«Επιστροφή στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ηλεία δια της τεθλασμένης φαίνεται πως επιδιώκει ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και πρώην Νομάρχης στον εν λόγω νομό, κ. Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος, αξιοποιώντας τα «πατήματα» και τις πολύ καλές διασυνδέσεις που διατηρεί με την κ. Λούκα Κατσέλη. Ο κ. Δημητρουλόπουλος φέρεται στο παρασκήνιο να έχει δώσει τα χέρια με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου κ. Αντώνη Καράμπελα ώστε ο τελευταίος να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του προκειμένου να εκμεταλλευθεί τη σημαντική δεξαμενή ψήφων που διαθέτει ο πρώτος. Οι «κακές γλώσσες» πάντως, πίσω από την εν λόγω φιλολογία, αφήνουν να εννοηθεί πως οι πολίτες του Δήμου Πύργου ενδέχεται στο τέλος άλλον να ψηφίσουν για δήμαρχο και άλλος τελικά να αναλάβει τον συγκεκριμένο θώκο. Και αυτό διότι, όπως υποστηρίζουν, υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος προς τον κ. Καράμπελα, κάτι που σημαίνει πως πιθανόν –εάν βεβαίως εκλεγεί δήμαρχος- θα κηρυχθεί άμεσα σε αργία, καταλαμβάνοντας έτσι τη θέση του ο κ. Δημητρουλόπουλος ο οποίος θα έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος… Για να δούμε…»
Η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου σχολίου στο facebook από τον Χρήστο Αθανάσουλα, προκάλεσε την επιλεκτική αντίδραση του πρώην  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία και πρώην νομάρχη, Τάκη Δημητρουλόπουλου , ο οποίος θέλοντας  να λογοκρίνει ναι εκφοβίσει και να φιμώσει τον κ. Αθανάσουλα τον μήνυσε για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση  .
Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας , μετέβησαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του κ. Αθανάσουλα και αφού τον συνέλαβαν ! τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και στην συνέχεια στο αυτόφωρο απ όπου πήρε προθεσμία και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.
Στο πλευρό του Χρήστου Αθανάσουλα βρέθηκαν δεκάδες πολίτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  τα οποία καυτηρίασαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον εκφοβισμό και την προσπάθεια λογοκρισίας και  ποινικοποίησης του πολιτικού σχολιασμού,  από τον κ. Δημητρουλόπουλο.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία από τα δικαστήρια, όλων των δημοσιογράφων της Ηλείας και κυρίως,  της εργασιακής εκπροσώπου της ΕΣΗΕΠΗΝ κυρίας Δήμητρας Διαμαντοπούλου.
Κοντά στον κ. Αθανάσουλα βρέθηκαν  μόνο ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Γιώργος Μαρινόπουλος μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ και ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος μέλος της ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι μάλιστα προσφέρθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης στον αρθρογράφο – συνάδελφό τους Χρήστο Αθανάσουλα .

ΗΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ , ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ !

http://www.pirgiotis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23083%3Aa-b-&catid=37%3Anews&Itemid=57

………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΟΛΟΙ ΟΙ «ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ»… ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ «ΤΟ ΚΑΛΟ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!!!

Παραίτηση Παρασκευόπουλου – 1 Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ της πιθανής παραίτησης

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ… ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΟΜΙΛΟ»…ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

Αφήστε μια απάντηση