1/6/2900/Ω:20.00 “Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 2” ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” & Η Ε. ΚΙΤΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 2 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ «MOTEL NATASSA»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Εσύ έμπορε, βιοτέχνη, επιχειρηματία..
Εσύ βιοπαλεστή που σου κλέβουν τον κόπο σου..
Ε.ΣΥ άνθρωπε που βιώνεις την καταστροφή σου..
Έλα την Τετάρτη να μάθεις όλα όσα σου κρύβουν !!!
Έλα να μάθεις τον τρόπο για να σώσεις την επιχείρησή σου και για να αλλάξεις τη ζωή σου ..
Ε.ΣΥ. .. είσαι το κύτταρο, ο δημιουργός και ο κυρίαρχος !!

13341934_10210186841373924_1501194246_n

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας εσάς και τους συνεργάτες σας, την εκδήλωση που διοργανώνει η <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 2>> στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου, σχετικά με τον μοναδικό, εφικτό και νόμιμο τρόπο εξόδου από την οικονομική κρίση καθώς και του τρόπου ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας ως μέσου της δόμησης των βάσεων για το μέλλον της Εθνικής μας οικονομίας.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί ο τρόπος εξόφλησης των ιδιωτικών και επιχειρηματικών οφειλών στο Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και Τράπεζες καθώς και ο Κληρονομικός Εθνικός μας πλούτος, που ανήκει στον κυρίαρχο Ελληνικό λαό.
Ομιλήτριες θα είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> κα Βίκυ Χαραλάμπους και η Πρόεδρος της <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 2>> κα Ελένη Κίτσου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1-6-2016 και ώρα 20.00 στο «MOTEL NATASSA»
Η Πρόεδρος
Ελένη Κίτσου

Αφήστε μια απάντηση