Κοσμικά μυστήρια;…Τέκτονες, ΝΑSA, αστροναύτες και 250.000 ονόματα κατοίκων της γης στον Άρη!

ΚΟΣΜΟΣ

1979-moon-masonic-medallion

(μετάφραση Google) Δημοσιεύθηκε στις 31 Μαΐ 2013
Παράξενο πράγμα . Τέκτονες . Σε επιφυλακή κοσμικά μυστήρια .
Air Ημερομηνία : 05/31/2013

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι Αμερικανοί αστροναύτες και οι ηγέτες της NASA είναι στην Τεκτονική Στοά . Μπορούμε ακόμη και να πούμε ότι στο φεγγάρι Αμερικανοί πραγματοποίησαν μια τεκτονική τελετουργία , και το μηχάνημα Kyuriositi που σκάβει στο αρειανό έδαφος δεν είναι λόγω του επιστημονικού ενδιαφέροντος …

Κάθε τεύχος του « παράξενο » – ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε ένα από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα της ανθρωπότητας . Όλα στον κόσμο μας προκαθορισμένα και φυσικά. Υπάρχει ένα καθολικό σενάριο στο οποίο υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια . Υπάρχει κάποια θεωρία ότι έχουν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο, τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι, είναι …

……………………………………………….

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το περιοδικό ΒΗΜagazino, 3 Αυγούστου 2008, τ.407. Η…απορία μας είναι ποιανών είναι τα ονόματα αυτών των 250.000 “κατοίκων” της γης!!!!! Και για ποιό λόγο άραγε να τα έστειλαν στον Άρη;;;; Μήπως για να “δηλωθούν” ως οι μελλοντικοί “ιδιοκτήτες” του;;;;
 
To Phoenix γυρίζει στη Γη 
http://cosmo.gr/Epikairotita/Technologia/Eidiseis/to-phoenix-gyrizei-sth-gh.1271115.html
Αφού συμπλήρωσε πέντε μήνες έρευνας στον πλανήτη Άρη, το ρομπότ Phoenix τερμάτισε την αποστολή του έχοντας καταγράψει εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία για τον «κόκκινο πλανήτη».

Τώρα το ρομπότ φαίνεται ότι έχει σιγήσει για τα καλά, χωρίς να υπάρχει περιθώριο επανάκαμψής του. Αιτία όπως όλα δείχνουν, οι καιρικές συνθήκες…
Το Phoenix είχε αποσταλεί από τη NASA κι έχει μεταδώσει χιλιάδες δεδομένων από τον πλανήτη που φαίνεται ότι θα απασχολήσουν τους επιστήμονες για αρκετό καιρό ακόμη. Η αποστολή του έφτασε στον Άρη στις 25 Μαΐου 2008 και κράτησε δύο μήνες περισσότερο από την διάρκεια που του έδινε αρχικά η NASA. Το σκάφος σταμάτησε τη μετάδοση δεδομένων στις 2 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα οι ελπίδες των επιστημόνων έχουν χαθεί.
Σύμφωνα με αναφορές η αιτία της παύσης λειτουργίας του είναι το φθινόπωρο, στο οποίο μπαίνει το βόρειο ημισφαίριο, με τα νέφη και τη σκόνη από τις αμμοθύελλες να εμποδίζουν τους ηλιακούς συλλέκτες να φορτίσουν τις μπαταρίες του Phoenix.
«Ουσιαστικά τερματίζουμε τις επιχειρήσεις, κηρύσσοντας το τέλος της αποστολής σε αυτή τη φάση» δήλωσε τη Δευτέρα (10/11) ο Μπάρι Γκόλντσταϊν, επικεφαλής της αποστολής στο Εργαστήριο Αεριώθησης στην Καλιφόρνια.
Το Phoenix ήταν το πρώτο σκάφος που εντόπισε πάγο από νερό να κρύβεται λίγα εκατοστά κάτω από την επιφάνεια του Άρη κοντά στον βόρειο πόλο. Στα δεδομένα που μετέδωσε το ρομπότ διαπιστώθηκε ότι το ελαφρώς αλκαλικό έδαφος θα ήταν κατάλληλο για να καλλιεργήσει κανείς φυτά, και περιέχει άλατα που υποδηλώνουν ότι στην επιφάνεια έρευσε κάποτε υγρό νερό. Ακόμα και χιόνι ανιχνεύθηκε να πέφτει ψηλά στον ουρανό.
Πάντως, στον Άρη εξακολουθούν να λειτουργούν τα δίδυμα ρομπότ της NASA, Spirit και Opportunity, που εδώ και τέσσερα χρόνια εξερευνούν το τοπίο στη ζώνη του ισημερινού.

Αφήστε μια απάντηση