Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ

ΕΛΛΑΔΑ
 
unnamed
Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ
Η συνταγή γνωστή. Εάν το θέμα είναι π.χ. το γράμμα Α , ο Αντίνοος θα αναφέρεται σε οποιοδήποτε άλλο γράμμα που έχει έμμεση ή και καθόλου σχέση με το Α, αλλά δεν θα κάνει ούτε μία αναφορά για αυτό καθαυτό το Α πού είναι και η ουσία του θέματος.
Στην υπόθεση Μπαλτάκου – Κασιδιάρη το φλέγον θέμα ήταν η ουσία της συνομιλίας τους απ΄ όπου προκύπτει η έξάρτηση  τής, κατά τα άλλα ανεξάρτητης,  δικαιοσύνης από το πολιτικό καθεστώς και το πατρονάρισμα και η καθοδήγηση της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου από το Σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ , γεγονός που θα πρέπει να οδηγήσει την κυβέρνηση σε παραίτηση, λόγω του μεγέθους του σκανδάλου. Αντί αυτού  είδαμε προχθές στο πάνελ της Ζούγκλας όλους ανεξαιρέτως τους παπαγάλους του Αντίνοου να μιλάνε για τον γιό του Μπαλτάκου, για την αντίδρασή του, το ξύλο στα γραφεία της ΧΑ, αν έχει ευθύνη ο φρούραρχος που τον άφησε και έφυγε, ότι ήταν στα ΟΥΚ, αν έχει ακροδεξιούς θύλακες η κυβέρνηση, αν ο Κασιδιάρης παγίδευσε τον Μπαλτάκο, αν η κάμερα θεωρείται παράνομη, και τόσοι άλλοι δήθεν σοβαροί προβληματισμοί επί μιάμιση ώρα και καμμία κουβέντα για την «ταμπακιέρα». Ούτε ένας από τους παρόντες δεν έθιξε το Μέγα Σκάνδαλοαυτό. Ούτε από την αντιπολίτευση, καθότι ομοτράπεζοι κομματάνθρωποι, ούτε από κανέναν άλλο από το πάνελ. Έτσι παραπλανάται ο κόσμος και ασχολείται με όλα αυτά που συζητήθηκαν πλήν της ουσίας. Η εφαρμογή των κανόνων της προπαγάνδας στην πράξη. Αντιπερισπασμός , αποπροσανατολισμός, συγκάλυψη.
Στην υπόθεση των 600 δίς εφαρμόζεται με μένος η ίδια συνταγή. Ενώ η πραγματικήουσία είναι η Συνένωση των Ελλήνων και η αποτίναξη του ζυγού των κομμάτων και των δυνάμεων κατοχής και είναι αυτό που πραγματικά φοβούνται, έχουν επικεντρωθεί στο αν τα ομόλογα είναι γνήσια, ενώ ήδη έχει αποδειχθεί, αν ο Σώρρας έχει περιουσία, αν έχει γιατί δεν βοηθάει με φιλανθρωπίες, αν είναι ομόλογα ή χρεόγραφα, αν είναι ΒΟΕ ή ΙΒΟΕ και ένα σωρό συζητήσεις για τεχνικούς όρους που και οι ίδιοι δεν γνώριζαν μέχρι πρόσφατα, πόσο μάλλον ο απλός Έλληνας πολίτης, και όπως είπαμε και πρίν, για την «ταμπακιέρα», κουβέντα. Κατάφεραν με τον Αντίνοο να εξαπατήσουν μεγάλο μέρος του λαού και να τον κάνουν να πιστέψει το παραμύθι, παρόλο που ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτοί οι ίδιοι είναι οι ψεύτες και οι παραμυθάδες. Δηλαδή, πώς γίνεται ενώ γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι παρουσιαστές μας λένε ψέμματα καθημερινά, ειδικά στην υπόθεση Σώρρα να μας λένε την αλήθεια;!! Είναι τραγικό ! Αυτή όμως δυστυχώς είναι η δύναμη της υποβολής και επιβολής της τηλεόρασης μέσω της προπαγάνδας και επάνω στις ρήσεις του Γκέμπελς «συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι μένει».
Γιατί όμως έχουν φοβηθεί τόσο πολύ; Φοβούνται μην τυχόν και επανενωθούμε μετά από 200 χρόνια ξανά και τους πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας. Φοβούνται μην αποκαλυφθεί πως όλα τα κόμματα είναι στο ίδιο κόλπο και τρώνε και από το ίδιο χέρι που τους ταϊζει, κι άς διαφωνούνε δήθεν μεταξύ τους ώστε να φαίνεται αληθινό. Έχουν τρομοκρατηθεί ακόμα και στην ιδέα ότι οι Έλληνες μπορούμε να ενωθούμε και επειδή ο Σώρρας και η EI-END εργάζονται μαζί με όλους τους πατριώτες για τον σκοπό αυτό και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον ζυγό τους, δεν κάνουν καμμία αναφορά για ποιο σκοπό έχει έρθει στο προσκήνιο Σώρρας και τα 600 δις, και ασχολούνται μετά μανίας περί των 600 δις, μέχρι σε σημείο να αμφισβητούν τις εγκρίσεις του ΥΠΟΙΚ, της Βουλής και της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Όμως το τέλος του Αντίνοου είναι γνωστό στην ιστορία μας και ο καιρός είναι κοντά. Μην ακούτε τι σας λένε. Ακούτε αυτά που δεν σας λένε και που κρύβουν, τυρβάζοντας περί άλλων.
Αγαμέμνων

Αφήστε μια απάντηση