ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΙ Ε.N.D.!!! 26% ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

END ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ artfm ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΙ END Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ!!! Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! end

ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΠΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ), ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ END, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΡΥΦΗ-ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΦΕΡΝΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ), ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 26% !!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ !!! ΤΩΡΑ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ !!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! 

1234239_713074138718143_563468754_n

 ΑΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΕΡΑ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ !!!

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ !
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ !
ΟΥΤΕ ΓΙΑ “ΗΞΕΙΣ-ΑΦΗΞΕΙΣ”…

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…”ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ” !
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Αίτηση αποδοχής

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Α

Αφήστε μια απάντηση