Μυστική έκθεση του ΔΝΤ : Απόκρυψη δανείων χρυσού και swaps για τη χειραγώγηση της αγοράς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!!!!!!!
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!!!!!!!!!
ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ…ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ..ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ…. ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ …ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ… Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!!!!!!!!!!
Μυστική έκθεση του ΔΝΤ : Απόκρυψη δανείων χρυσού και swaps για τη χειραγώγηση της αγοράς
Υποβλήθηκε από cpowell στις Τρι , 11/12/2012 4:53 . Ενότητα : Τεκμηρίωση
Δώδεκα παρα δύο p ET Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012
Δυτικές κεντρικές τράπεζες κρύβουν δανείων χρυσού και συμβάσεων ανταλλαγής τους, επειδή οι πληροφορίες γι ‘αυτούς είναι « εξαιρετικά ευαίσθητες για την αγορά » και την υπευθυνότητα γι’ αυτούς θα εμπόδιζε μυστικές παρεμβάσεις στην αγορά συναλλάγματος από τις κεντρικές τράπεζες , σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμeio.
Η έκθεση …το προσωπικό του ΔΝΤ πρότεινε την ενίσχυση των προτύπων χρηματοοικονομικής πληροφόρησης για τις κεντρικές τράπεζες . Η έκθεση δείχνει ότι οι αντιρρήσεις από το χρυσό – δανεισμό των κεντρικών τραπεζών ήταν καθοριστική στην αποδυνάμωση των προτύπων . Ενώ το πρώτο σχέδιο των νέων κανόνων παροχής στοιχείων θα απαιτούσε την αποκάλυψη δανείων χρυσού και συμβάσεων ανταλλαγής των κεντρικών τραπεζών , οι αναθεωρημένοι κανόνες , που υιοθετήθηκε αργότερα , επέτρεψε κεντρικές τράπεζες να κρύψει δανείων χρυσού και swaps τους εντός αποθέματα χρυσού τους, ακόμη και να μην γνωστοποιήσει το ποσό της τους νομισματικό χρυσό σε όλα , μόνο η αξία που της έχουν ανατεθεί .
Δηλαδή , η ρητή , αλλά μυστική πολιτική των δυτικών κεντρικών τραπεζών προς το χρυσό είναι να εξαπατήσουν και να χειραγωγήσουν τις αγορές , όπως GATA καιρό έχει παραπονεθεί .
Η εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ αναφέρει ότι για την ενίσχυση των προτύπων χρηματοοικονομικής πληροφόρησης για τις κεντρικές τράπεζες – Ειδικού Προτύπου Διάδοσης Στοιχείων διατηρεί το πρότυπό της – τα μέλη του προσωπικού του ΔΝΤ διαβούλευση με κορυφαία στελέχη της οργάνωσης , καθώς και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών , η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , η Τράπεζα της Αγγλίας , η γερμανική Bundesbank , η Τράπεζα της Γαλλίας , καθώς και άλλες ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες .
“Central τραπεζικά στελέχη , « η εμπιστευτική έκθεση αναφέρει, ” ανέφεραν ότι θεωρούν τις πληροφορίες σχετικά με δανείων χρυσού και συμβάσεων ανταλλαγής να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες για την αγορά , ενόψει του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων σε τέτοιες συναλλαγές . Έτσι , θεωρούν ότι η διάδοση Special Data πρότυπο πρότυπο αποθεματικά δεν πρέπει να απαιτείται η ξεχωριστή γνωστοποίηση των στοιχείων αυτών, αλλά αντ ‘αυτού θα πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα νομισματικά περιουσιακά στοιχεία χρυσού , συμπεριλαμβανομένου του χρυσού με τη μορφή δανείου ή αντικείμενο των συμφωνιών ανταλλαγής , ως ένα ενιαίο στοιχείο. επίσης, επιβεβαίωσαν την άποψη , που λαμβάνονται από έναν αριθμό χωρών ( τόσο εντός όσο και εκτός της G – 10) κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου Δεκέμβριο ότι η γνωστοποίηση της σύνθεσης των αποθεματικών από μεμονωμένα νομίσματα θα είναι ευαίσθητες για την αγορά , αλλά ότι δεν θα είχαν καμία αντίρρηση για τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών αυτών από τις ομάδες των νομισμάτων …. ” (σελίδα 6 , παράγραφος 15 ).
«Συνομιλίες με λίγες εκτελεστικούς διευθυντές επιβεβαίωσαν την απροθυμία των αρχών τους προς το παρόν να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τις διεθνείς θέσεις των αποθεματικών τους σε ένα εξαιρετικά συχνή και έγκαιρη βάση , ως θέμα πολιτικής Τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω τη θέση αυτή ήταν : . ( Α) την επιθυμία να διαφυλάσσει το απόρρητο της παρέμβασης στην αγορά συναλλάγματος για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητά του ? β ) μια απροθυμία από ορισμένες νομισματικές αρχές να αποκαλύπτουν πληροφορίες για τις επίσημες συναλλαγές τους στις αγορές συναλλάγματος σε μια πιο συχνή και έγκαιρη βάση από τη γνωστοποίηση των συναλλαγών με μεγάλες διεθνείς επενδυτές? . και γ) μια ανησυχία ορισμένων χωρών ότι τα δεδομένα εβδομαδιαία αποθέματα θα μπορούσαν να είναι εγγενώς πιο ευμετάβλητη από τα μηνιαία στοιχεία , τα οποία θα μπορούσαν να είναι παραπλανητικές και δυνητικά αποσταθεροποιητική στις αγορές συναλλάγματος η θέση αυτή είχε διεγερθεί , κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου Δεκεμβρίου, ζωηρή συζήτηση του κόστους και των
οφελών της αυξημένης διαφάνειας υπό διάφορες περιστάσεις και τις απαιτήσεις πληροφόρησης για την καλή λειτουργία των διεθνών χρηματοπιστωτικών αγορών . ” ( Σελίδα 8 , παράγραφος 20 ).
Καθορισμός αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα πρότυπα υποβολής εκθέσεων που προτείνεται από το προσωπικό του ΔΝΤ , η εμπιστευτική έκθεση αναφέρει : ” Από την πλευρά του ενεργητικού του προτύπου , οι κυριότερες αλλαγές είναι : α) η κατάργηση κάθε υποχρέωσης να γνωστοποιήσει το ποσό των δανείων χρυσού , και από τη ρητή απαίτηση να αποκαλύπτουν τον όγκο του νομισματικού χρυσού . το αναθεωρημένο πρότυπο απαιτεί μόνο ότι η συνολική αξία του νομισματικού χρυσού ( συμπεριλαμβανομένου του χρυσού δάνεια ) να αποκαλύπτονται . ” ( Σελίδα 8 , παράγραφος 23 ).
Η εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει και αναπτύσσει την Τράπεζα της εισδοχής της Αγγλίας  πριν από ένα χρόνο ότι ο χρυσός ανταλλαγής της τράπεζας και χρηματοδοτικής μίσθωσης πληροφοριών είναι ” ευαίσθητα στην αγορά » και την αποκάλυψη του ” θα επιτρέψει ερωτώντες να μάθετε τι έχουν συναλλαγές χρυσού έχουν ήδη λάβει χώρα . ” Τέτοια γνώση του τι η τράπεζα είχε κάνει στην αγορά του χρυσού , ένας εκπρόσωπος της τράπεζας δήλωσε , θα βλάψει τα συμφέροντα τόσο της βρετανικής κυβέρνησης και της τράπεζας « ιδιώτες πελάτες », στους οποίους η τράπεζα « οφείλει καθήκον εχεμύθειας » :
Ενώ η αποκάλυψη των εμπιστευτικών έκθεση του ΔΝΤ είναι απίθανο να ζητήσει οποιαδήποτε αναγνώριση από τους πλέον αποφασισμένους προμηθευτές παραπληροφόρηση όσον αφορά την ανάλυση της αγοράς χρυσού και τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης οικονομικές ειδήσεις – τίποτα δεν είναι πιθανό να πάρει τους να είναι ειλικρινείς – θα επιτρέψει μεμονωμένους επενδυτές και τους πολίτες να αντιμετωπίσουν την κεντρική τράπεζα της χώρας τους και των εκλεγμένων αξιωματούχων και να ζητήσει πιο έγκυρα για μια λογιστική και επεξήγηση των σκοπών των μυστικών δανείων χρυσού και swaps κεντρική τράπεζα , οι συναλλαγές στις οποίες ακόμη και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ συμμετέχει , σύμφωνα με δήλωση που εξάγεται από GATA από ένα μέλος του Συμβουλίου των Διοικητών το 2009 της Fed :
Η εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ για την έγκριση του απορρήτου για το χρυσό δάνεια και swaps έχει αναρτηθεί σε μορφή PDF στο Διαδίκτυο :
CHRIS POWELL , Γραμματέας / Ταμίας
Gold Anti -Trust Action Επιτροπή Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση