ΣΥΡΟΣ. Στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα 120 δημοτών για εύρεση επενδυτών

ΕΛΛΑΔΑ

ΞΕΨΥΧΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ…

Στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα 120 δημοτών για εύρεση επενδυτών

SWRAS

“Ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας” με τους 120 δημότες που έθεσαν γραπτώς αίτημα να διερευνηθεί η δυνατότητα αναζήτησης επενδυτών για την πραγματοποίηση έργων στο νησί, θα κρατήσουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με την προϋπόθεση να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά τους, η οποία θα κινείται αυστηρά στο επιτρεπόμενο νομικό πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο μπορεί να κινηθεί ένας Δήμος.

 

Εκπρόσωπος των συνυπογραφόντων του αιτήματος, ο κ. Νικόλαος Χάλαρης μίλησε στη συνεδρίαση για την πρόταση που κατέθεσαν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο οι ίδιοι, η οποία αφορά στο να εγκριθεί η εξουσιοδότηση του δημάρχου, Γιάννη Δεκαβάλλα, να προχωρήσει στη λήψη απόφασης που θα “ανάβει το πράσινο φως” σε επενδυτές να πραγματοποιήσουν έργα στη Σύρο με άξονα την πρόταση που έχει γίνει γνωστή από τον Αρτέμη Σώρρα για τη διάσωση της Ελλάδας. Σημείωσε μάλιστα πως η σημερινή κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες είναι τραγική και απαιτείται άμεσα διέξοδος.

 

Από την πλευρά, του ο κ. Δεκαβάλλας γνωστοποίησε την απόφαση του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, η οποία έχει αποσταλεί σε όλους τους Δήμους της χώρας, τονίζοντας πως στο περιεχόμενό της, αναφέρεται μεταξύ άλλων, πως “απαγορεύεται και είναι μη νόμιμη και άκυρη κάθε διαδικασία που αποσκοπεί σε απευθείας διαπραγμάτευση και απευθείας ανάθεση σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα και υπογραφή δανειακής σύμβασης ακόμη και με συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα αν προηγουμένως δεν έχει τηρηθεί η διαδικασία της προσκλήσεως ενδιαφέροντος της κοινοποιήσεως σε όλα τα αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα ώστε να λάβουν γνώση προκειμένου να καταθέσουν προσφορές…”.

Παράλληλα, ο δήμαρχος διευκρίνισε πως για την πραγματοποίηση οποιουδήποτε έργου, θα πρέπει να έχει αναζητηθεί πρωτίστως η κατοχύρωση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης ή πόρων που προέρχονται από το κεντρικό κράτος ή η πιθανότητα σύμπραξης του Δήμου με ιδιώτη (ΣΔΙΤ) όπως άλλωστε ορίζει το νομικό πλαίσιο των ΟΤΑ.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν επί του θέματος, διατυπώνοντας πολλές απόψεις υπέρ της περαιτέρω διερεύνησης της πρότασης ενώ υπήρξαν και επιφυλάξεις για τους “αόρατους σωτήρες” όπως τονίσθηκε από ορισμένους αιρετούς, οι οποίες  παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί.

 

http://vimeo.com/88695636

http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-syros/2014/03/10/sto-dimotiko-symvoylio-aitima-120-dimoton-gia-eyresi-ependyton.html

…………………………………………………………….

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΙΑ…”ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ” ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ…  

Δυνατότητα σύναψης ή μη δανειακών συμβάσεων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και νομικών προσώπων αυτών απευθείας με ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα

η σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ Π.Ζυγούρη

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ …

…………………………………………………………………………………

Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!


ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
 

–> ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!

–> ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

–> ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!! 

–> Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ .. ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ !!!

–> ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΑΡΙΝΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !!!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!

–> ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!

–> ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

–> ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! 

–> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

………………………………………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΘΗΚΗΣ, ΒΑΡΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…

SXETIKO 2-PARARTHMA D- DECISION – blanc-GR-VCH.doc

 […

  • Ο Δήμαρχος οφείλει να κάνει όλες τις πράξεις και ενέργειες που θα κριθούν από τον ίδιο λογικά αναγκαίες και απαραίτητες για να δοθούν όλες οι εφικτές υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τον επενδυτή (ες) ή τον χορηγό-δωρητή, ούτως ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία η ανεύρεση και η δέσμευση κεφαλαίων υπέρ της υλοποίησης των έργων, χωρίς όμως να δημιουργήσει καμία υποχρέωση προς το Δήμο για δάνεια ή/και οικονομικές υποχρεώσεις οποιαδήποτε μορφής.

  • Όπως επιτάσσεται από την Ελληνική Νομοθεσία, δεν παρέχεται στον Δήμαρχο σε καμία περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο δικαίωμα να προβεί σε:

  1. ανάθεση έργων, υπηρεσιών, μελετών και προμηθειών,

  2. σύναψη οποιασδήποτε μορφής συμβάσεων,

  3. κατάρτιση επιχειρησιακών προγραμμάτων,

  4. πράξεις κανονιστικού περιεχομένου,

  5. σύναψη οποιασδήποτε μορφής δανείων, &

  6. εκποίηση ή αγορά ακινήτων,

αλλά δίδεται η εντολή να υλοποιήσει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη προσέλκυση και διάρθρωση ή δέσμευση διαφόρων επενδυτικών πακέτων, από όποιο επενδυτή δύναται να δημιουργήσει την επαρκή οικονομική υποδομή, με σκοπό να υλοποιηθούν έργα στο Δήμο που θα είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων και με πράξεις που θα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον επενδυτή.

  • Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλες οι προσπάθειες που θα γίνουν στο να προσελκυσθούν κεφάλαια να μην επιφέρουν κανένα πρόσθετο έξοδο ή βάρος προς το Δήμο ή και το Δημόσιο. …]

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;!!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ…

SXETIKO 1-Porisma Epitropis-IERAPETRA-7-1-2014.pdf

Περίληψη των όρων του πληρεξουσίου που θα υπογράψει ο Δήμαρχος προς τον Αρτέμη Σώρρα.
 
Άρθρο 1ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στην απαραίτητη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων ανταποδοτικών και κοινωνικών. 
 
Άρθρο 2ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση διαφόρων έργων. 
 
Άρθρο 3ο Ο θεματοφύλακας μπορεί να θεσπίσει μία ή περισσότερες εταιρίες ειδικού σκοπού για να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις σε έργα πάσης φύσεως. Οι επενδύσεις θα είναι υπό τη διαχείριση του θεματοφύλακα έως την αποπληρωμή της επένδυσης και την εξ΄αυτού αποδέσμευσης της περιουσίας του. Ο θεματοφύλακας μπορεί να μεταβιβάσει μέρος ή το σύνολο των κεφαλαίων σε τρίτο μέρος που χαίρει της δικής του εμπιστοσύνης. Μόλις η επένδυση αποπληρωθεί, τότε το σύνολο του έργου μεταφέρεται στην ιδιοκτησία του Δήμου. 
 
Άρθρο 4ο Επενδυτικό σχέδιο. Ανθρωπιστική βοήθεια επείγουσα και μη. Υποδομές, τρόφιμα απαλλαγμένα από τοξίνες και φθόριο, γέφυρες, δρόμοι, δίκτυα άρδευσης καθαρού νερού, γεωργική και ζωική παραγωγή, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους Έλληνες και συνεχίζει κλπ. 
 
Άρθρο 5ο Αναφορά στα έργα, 31 ομάδες έργων προς όφελος των δημοτών και στο κόστος αυτών παράρτημα Α, σελίδα 7 έως 17, παράρτημα Β
 
Άρθρο 6ο Διοίκηση και διαχείριση των έργων από τον θεματοφύλακα. Αναφορά στον σχεδιασμό, την διάρθρωση της χρηματοδότησης και την πίστωση των κεφαλαίων. Δικαιώματα του θεματοφύλακα: Να αξιοποιήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης, να συμβουλεύεται οποιοδήποτε πρόσωπο ή τράπεζα προκειμένου να δομήσει την χρηματοδότηση που θα έχει συγκεκριμένο οικονομικό στόχο. Να συνάπτει συμφωνίες με κράτη, νόμιμες αρχές, οργανισμούς κλπ. Δεν εμπλέκεται ο Δήμος, ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όλες οι ενέργειες του θεματοφύλακα είναι για τους στόχους χρηματοδότησης του Δήμου. 
Στο άρθρο 7 αναφέρεται η διαδικασία εκταμίευσης των κονδυλίων εκ των προτέρων. 
 

Άρθρο 8ο Ο θεματοφύλακας θα ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση στη διοίκηση και διαχείριση των κεφαλαίων, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Ο εντολέας (δηλαδή ο Δήμος) μπορεί να υποβάλει σχέδια του Δήμου για επιλογή και επιλογή και για χρηματοδότηση από τον θεματοφύλακα. Ο Δήμος παρέχει βοήθεια προς τον θεματοφύλακα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη έναντι των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων. 

Συμπέρασμα: Το πληρεξούσιο αυτό προς τον επενδυτή δεν ιδρύει καμία αστική ευθύνη ή ποινική σε βάρος του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά μόνον την απλή και αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων αυτών για την ηθική και μόνο υποστήριξη του επενδυτή κατά την υλοποίηση της επένδυσης. 
 
Επομένως, η υπογραφή του ανωτέρω πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη τα αποτελέσματα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄έπέκταση όλων των δημοτών. 
…………………………………………………………….

 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. των ΔΗΜΩΝ

 

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

— ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 

END.ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΩΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Αφήστε μια απάντηση