Μαρ 262014
 

εργα τελευταιας πενταετιας

(δαπάναις…του Κράτους)

Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 6 Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ !!!!!!!
ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ …….. ΕΛΛΗΝΕΣ………
Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!!!!
ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!!
ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ !!!!
240 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!!!
ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!!!
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ !!!!
ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ… ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ…ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!

 Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

διαθεση προϊοντων σε τιμες Ν.Υ.

διαθεση προϊοντων 1

διαθεση προϊοντων 2

Προτείνουμε:

  2 Σχόλια to “ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!”

  1. […] ιδιαίτερες ιδιότητες. Ένας τέτοιος έλεγχος αφορά την συμφωνία Cooper καθώς και τα μνημόνια που υπέστη η χώρα των […]

...