Σεπ 302014
 

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,… ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ…, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ Η ΜΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!!

……………………………………………………………………………..

Γιάννης Καλογερόπουλος O BOΥΛΕΥΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ : Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!! .ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ … ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ;;;

……………………………………………………………………………..ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , ΠΑΡΟΝΤΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΤΡΕΙΣ (3) ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΕΝΤΟΣ 10ΛΕΠΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!!

  2 Σχόλια to “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ “ΣΥΡΙΖΑ” ΛΑΜΙΑΣ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,… “…ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ…” !!!”

  1. Έχω μια απορία και όποιος μπορεί τον παρακαλώ να μου την λύσει. Αν ο θαρραλέος Έλληνας (και όχι θρασύς όπως αυτοαποκαλέστικε) γυρνούσε προς το κοινό και το εξύβριζε … πρόβατα, όντα με μειωμένη αντίληψη και άλλα επίθετα .. και τους έφερνε στην θέση να τον μηνύσουν για εξύβριση.. αν γινόταν το δικαστήριο.., σύμφωνα με όλα τα στοιχειά που διαθέτουμε, δικαιώνοντας την πράξη αυτή , με την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων τι θα γινόταν?

    υστερόγραφο
    Σίγουρα δεν θα μπορούσαν να το κρατήσουν κρυφό.. όπως επανηλλιμενα έχει γίνει .. και στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά όπως και τότε.. με την πάγο κολόνα ονόματι Σαμάρας… όταν δημοσίως ερωτήθηκε τα ίδια πράγματα και προκλήθηκε μια “μικρή” αναστάτωση στην ,συγνώμη για την έκφραση, χουφτοματοκατασταση που επικρατούσε εκεί λίγα λεπτά πριν κληθεί να απαντήσει.

...