Σεπ 242014
 

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 21-9-2014-γΗ συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Καλογερόπουλος στον Μαίανδρο και στον Διόνιο στην Αρχ. Ολυμπία, στις 21/9/2898 εν όψει της ομιλίας για τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα και του ΕΙ END, στο Λάλα Ηλείας την ίδια ημέρα.

http://dionios.blogspot.gr/2014/09/21-9-2014.html

  One Response to “Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ dionios.blogspot.gr ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ 21/9/2898”

 1. όλοι οι ατζέντα του καθεστως έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής. σε Καμια μα σε καμια περιπτώσει δεν έχουν αποτύχει τους στόχους. οι δήθεν αποτυχημενοι χρεοκοπια λόγου τα 600 δις βοήθησε τους πολιτικούς με τρομο σε όλοι την ευρώπη να αποδεχτεί αντισυνταγματικους νομους και την δικτατορια του ΔΝΤ και της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας. Δηλαδή τα βρήκανε οι συμμαχοι για να κλέψουν και οι δύο τους λαους. το ίδιο σενάριο παίχτηκε και στην ουκρανία. Τρέχανε ποιος να προλάβει πρώτος να χρηματοδοτήσει την ουκρανια.
  στις επόμενες εκλογές πάλι δεν θα ξέρει ο λαός ποιο κόμμα να ψηφισει.
  το σχέδιο τον τραπεζών προβλέπει τον SYRIZA, και θα πραγματοποιηθει. Ο Τσιπρας είναι όμως πρώτο πρακτορακι τον αμερικανον. Τι περιμένετε να μας πει αυτός μετά από το ολοκληρωμένο ξεπουλημα της ελλάδος?
  Μετά οι βγαινουμε οι μενουμε στο ΕΥΡΩ δεν εχει ουσια. Γιατί ο χρηματικός πόλεμος ανάμεσα ΗΠΑ και ΕΕ είδη έχει σταματήσει. Τώρα μοιράζονται τα κέρδη από της κλοπης στην ελλάδα μέσα ΤΑΙΠΕΔ, Τρόικας, TXΣ kai ΔΝΤ.

  ολοκληρώνοντας τις ιδέες τις ΕΙ-ΕΝD και με ποιον τροπο και ποιες δυνάμεις προσφέρουν την οικονομική βοήθεια, μας αποκαλυπτει μια νέα εικόνα:

  ΟΙ κινεζοι οπως και αλλα κρατει αντί για Δολλαρια ζητουσαν εδώ και πόλη κάιρο τα ομολογα να πληρωθούν σε χρυσο.
  γιατί όπως πριν από χρόνια οι FEDERAL RESERVE ομολόγησε ότι δεν υπαρχουν αποθέματα χρυσού με απλά gold certificate.
  σε ποια σημεια της γεις μετεφεραν τα παγκοσμια αποθεματα για περιπτωσεις υπερπληθωρισμού οι καταργησεις χρηματων δεν είναι το θέμα αυτοί την στιγμή.
  αλλά όπως φαίνεται το ίδιο κατάστημα οποιον κλεβει της περουςίεσ τον ελλήνων δίνει δικαίωμα να πληρωθεί το χρέος στην ίδια την FED από δικά της ομόλογα στις δικές τους ιδιωτικές τράπεζες της ελλάδος.
  θέλω να το σχολιάζουμε αυτό το θέμα. πως να μην είναι καλά τα ομόλογα του σώρρα και οι εγγυήσεις
  από της τράπεζας της ανατολής σε χρυσά γαλλικά φράγκα.
  αφού δινει όλα τις απαιτησεις και στους διαχειριστες τον κινεζικον επενδύσεων στην αμερικη(ομόλογα) σε αντιστοιχα χρυσά αντί για ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, οποία για την κίνα είναι άχρηστα.

  όπως μας είχε πει και ο κυριος Σωρρας, οι τραπεζιτες είναι διαχειριστες τον περιουσιακών στοιχειων ολονων, αλλά και ειδικότερα της οικονομικής υπερδυναμεις τον κινεζον(Mr. LEE).
  Ένα νέο Yunnan Agreement, οποία σταθεροποιει το Δολαριο τουλαχιστον για 1-2 χρονακια χωρίς να υποχρεουται οι FEDERAL RESERVE BANK να αγορασει οι ιδια αμερικανικά ομόλογα ύψος 70-100 δις τον μηνα οποία, όπως μας είπε και ο κυρίως καλογεροπουλος , εγγυητης είναι πάλι οι FED.
  Μακάρι να βρει κι αλλους έλληνες να στηριζουν το δολλαριο με ελληνικό χρυσό.
  το Θεμα ειναι πως θα γυρίσουμε πίσω το ρολόι για της χαμένες δημόσιες περουςίεσ και τα δικαιωματα εξορύσσει στις ξενες εταιρειες την στιγμη, που είναι να περάσει πανευρωπαικα το TTIP ανάμεσα ηνωμενων πολιτειων της αμερικής και της ευρωπαϊκής ένωσης. Δίνει όλα τα δικαιώματα σε ιδιωτικές εταιρίες να κατασχεσουν δημοσιο πλουτο εάν κινδυνευει τους στόχους κερδους.
  ότι έγινε και γινεται στην ελλάδα νομικά τα τρέχει παντού, με οφειλομενους αμερικανους.
  Πως μια ισχυροτεροι κυβερνήσει EUSA θα επιτρεψει τους ελληνες να πάρουν τα δικά τους διακινδυνεύοντας τους στοχους τον τραπεζών, της κερδοσκοπικής δράσης των πολυεθνικών και τον FUNDS.
  οι εξοδος από το ευρώ δεν θα αλλαξει τα δικαιωματα αυτών των συμμετοχων.

...