Σεπ 052014
 

molonlabe

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!

”Έστ’ αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι… Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!”, ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.Χ., που σημαίνει: ”Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας… Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!”…
Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας ”άρχοντες” να μοιάζουν με εκείνους τους παλιούς Έλληνες! Αυτούς που τότε έδιωξαν κακήν κακώς τους απεσταλμένους και μετά ενωμένοι πολέμησαν και νίκησαν στις Πλαταιές!
Δυστυχώς όμως. Οι σημερινοί άρχοντές μας, αφούέδωσαν αμαχητί ”γην και ύδωρ”, διχάζουν το λαό και παραδίδουν τα πάντα στους σύγχρονους βαρβάρους!Κατάντησαν ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς! Υπακούουν, σκύβουν και εκτελούν. Μαζί κι οι παρατρεχάμενοί τους, κηφήνες, βάτραχοι κι ακρίδες! Τι κυνική υποκρισία στ’ αλήθεια, να επιμένουν να πιστέψουμε ότι μας ανασταίνουν σκοτώνοντάς μας!
Από την άλλη, οι σημερινοί απεσταλμένοι, άρχοντες στη θέση των αρχόντων. Έρχονται και φεύγουν όποτε θέλουν. Διαφεντεύουν, προστάζουν και μας κουνούν το δάκτυλο απειλητικά!
Κι οι ραγιάδες συνεχίζουν το έργο τους.
Εμπρός λοιπόν!

Εμπρός εσείς, γαλαζοπράσινες μαριονέττες της πολιτικής, θεραπαινίδες της νέας ισοπεδωτικής παγκόσμιας τάξης και του δήθεν ευρωπαϊκού ουμανισμού, και σεις οι άλλοι οι ποικιλόχρωμοι εξουσιαστές του αναρχικού εθνομηδενισμού και πάσης μορφής θιασώτες της λαθρολαγνείας. Κτυπήστε μας κι άλλο! Κι όπως λέει ο ποιητής.

Στα ακάθαρτα κυλήστε μαs του βούρκου
και πιο βαθειά.Πατήστε μαs με κάτι
κι από το πόδι πιο σκληρό του Τούρκ
Σ’ αυτούς, τους εντολείς σας, υποκύψτε, εμάς βυθίστε!

Κόψτε! Κόψτε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα. Κόψτε τα από όλους, εκτός από τους εαυτούς σας, τους δικούς σας και εκείνους που σας κάνουν τη δουλειά σας!
Κλείστε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, επιχειρήσεις.
Πουλήστε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς, τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. Εκχωρείστε κάθε δημόσια περιουσία.
Αυξήστε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολή του φόβου, φορολογείστε μας αφόρητα και φτωχοποιείστε μας απόλυτα. Επιβάλλετε εργασιακό μεσαίωνα.
Απαξιώστε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία, παιδεία, δικαιοσύνη, πολιτισμό.
Διαλύστε τον κοινωνικό ιστό, ψηφίστε αυτό το έκτρωμα που ονομάσατε ”αντιρατσιστικό νομοσχέδιο” και ελληνοποιείστε κάθε λογής έξωθεν επιβαλλόμενους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες.
Γκρεμίστε τα όλα! Αφανίστε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Θυσιάστε τα όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Ώσπου να μας λυπηθεί της αγάπης ο Θεός ……
Αλλά μη ξεχνάτε κάτι! Ο λαός είναι εδώ. Και για “μούντζα’ ο λαός (κατά τον Παλαμά) και για λιβάνι! Ο λαός είναι του εκδικητή το γιαταγάνι! Έρχεται η ώρα. Το νοιώθουμε ότι δεν πάει άλλο!
Η λύση μια και μοναδική!
Όλοι εμείς, η τεράστια πλειοψηφία των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων, να απλώσουμε τα χέρια μας και να σχηματίσουμε την μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα. Να γείρουμε όμως πρώτα, να ταπεινωθούμε. Άρχοντες να γίνουμε της ψυχής και της βούλησής μας, και εξουσιαστές των παθών αυτών που μας οδήγησαν σ’ αυτή την τρομερή αλλοτρίωση τα τελευταία 40 χρόνια. Και έτσι λυτρωμένοι, ο καθένας από εμάς να γίνει ένας από τους αμέτρητους στύλους του μεγάλου του έργου του ενωτικού, για να στεριώσουμε αυτό το οικοδόμημα που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να παλινορθώσουμε την Ελλάδα! Ο καιρός γαρ εγγύς!!!

Αναρτήθηκε από Πολιτικό Λογία

πηγή

 

  3 Σχόλια to “ENA “ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ” ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…”

 1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΑΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ , ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠ[ΟΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΦΟΡΤΙΟ; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ.

 2. ΟΣΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.
  ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΒΟΥΛΙΑΖΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ..
  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ,ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..

  ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ..

  ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ,ΠΟΝΗΡΟΣ ,ΔΟΛΙΟΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ..

  ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ…

  ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΜΕ ΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΑΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ??

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ..

  https://www.youtube.com/watch?v=wU6nkYknEFI

 3. Αλήθεια λένε ότι θα μας αναστήσουν ; Για να μάς αναστήσουν πρέπει πρώτα να μάς σκοτώσουν και αυτό κάνουν. Το αν θα καταφέρουν να μας αναστήσουν δεν το λένε. Το σχέδιό τους και οι εντολές των αφεντικών τους είναι σαφείς. Εξαφανίστε τούς Έλληνες !

  Τί λέτε ωρέ μιάσματα και κνώδαλα της οικουμένης, Τι λέτε ωρέ χαρτογιακαδομπάσταρδοι πού δεν σας ξέρει ούτε η μάνα σας. Τι λέτε ωρέ απόπατοι και τσανακογλύφτες. Δέν βλέπετε ; Δέν ακούτε ωρέ το βουητό που έρχεται ; Δέν ακούτε την Γή που τρέμει ;

  Μήπως νομίζετε ότι την τελευταία στιγμή θα την κάνετε ή θα την βγάλετε λάδι ; Είστε καθαγεγραμμένοι όλοι στής Αδράστειας τα καθάστιχα και δεν γλυτώνει κανείς σας. Οι μέρες σας λιγοστέψανε και σε λίγο μετράμε ώρες !!!

  Η ώρα των Ελλήνων έφθασε ! Ποιός από εσάς θα σταθεί μπροστά μας ; Ποιός από εσάς θα πεί ότι δέν γνώριζε ; Κανένα έλεος πλέον ! Ήρθεν η ώραν σας !!!

  currier

...