Αυγ 212014
 

507236-1459331_10202596741064725_699745502_nΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! 

ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ… “να μην ανακατεύεται, αλλά να γράφει μόνο βιβλία”… ΚΑΙ…”να μην στηρίζει την ΕΙ-END γιατί θα βρει τον μπελά του”…, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ!!! ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΣΠΑΣΕ!!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ, ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END !!! ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!!! 

Βασιλειάδης Δημήτριος ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ;

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Δ..Ε..Ν ……ΣΑΣ ……Φ..Ο..Β..Ο..Μ..Α..Σ..Τ..Ε.

====================================

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!!!!

Προ ημερών έστειλα ένα μήνυμα, στους φίλους μου με το οποίο στήριζα τους σκοπούς της EI- END, με αποτέλεσμα να δεχτώ, όχι από τους παραλήπτες μου αλλά από κάποιους ανώνυμους που με «αγαπούν πολύ», τηλεφωνήματα με επικρίσεις, απειλές και προειδοποιήσεις όπως «να μην στηρίζω την EI- END γιατί θα βρω τον μπελά μου;;;», ότι με «παρακολουθούν;;;» και «να μην ανακατεύομαι, αλλά να γράφω μόνο βιβλία;;;». Σε αυτούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του τηλεφωνήματος απαντώ ότι, εγώ δεν φοβάμαι κανέναν, και θα υποστηρίζω «πάση δυνάμει» όποιον μιλά και αγωνίζεται για Ελλάδα μεταξύ αυτών και την EI- END. Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία εναντίον της, γιατί δεν έχει τίποτε το μεμπτό εις βάρος της αφού η Ελληνική δικαιοσύνη παρέδωσε την EI- END απαλλαγμένη από τις συκοφαντίες και την λάσπη του πολιτικού συστήματος. Η ένθερμη αγάπη της EI- END για την πατρίδα, θεωρείται έγκλημα για τους πολιτικούς αγύρτες, τους δοσίλογους και τους απάτριδες πολιτικούς.
Θεωρώ τον εαυτό μου απλό στρατιώτη στην εθνική προσπάθεια συνένωσης των Ελλήνων και της εξόδου της χώρας από τα δίχτυα των τοκογλύφων. Αδιαφορώ αν με παρακολουθούν ή όχι, και θα συνεχίσω να γράφω βιβλία χωρίς αυτό να μου απαγορεύει να κατακεραυνώνω την πολιτική διαφθορά που οδήγησε την χώρα σε αυτό το κατάντημα.
Γεράσιμος Καλογεράκης

……………………………………………………………………………

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!!!

Συνέλληνες

Ο φλογερός δάσκαλος Δημήτρης Λιαντίνης είχε κατατάξει τους Έλληνες σε τρεις κατηγορίες και συμφωνώ απόλυτα μαζί του:

Τους Ελληνοέλληνες, αυτούς των οποίων, ο νους, η ψυχή και η καρδιά, πάλλεται από φιλοπατρία, ηρωισμό, αυτοθυσία, και τιμούν το Ελληνικό παρελθόν.

Τους Εβραιοέλληνες, είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των προβατοποιημένων Ελλήνων όπου γνωρίζουν ακόμη και πόσες καμήλες είχε ο Αβραάμ και δεν ξέρουν τίποτε για τον Σωκράτη, τον Λεωνίδα και τον Περικλή.

Τους Ανέλληνες, σ’ αυτούς ανήκουν όσοι δεν έχουν ιερό και όσιο, θεό και πατρίδα, αξίες και οικογένεια, είναι οι ψεύτικοι αχυράνθρωποι της πολιτικής σαπίλας, οι αμόρφωτοι φελλοί που μας κυβερνούν, οι εφιάλτες που προδίδουν την πατρίδα, οι άρπαγες που ρήμαξαν τη χώρα με τις κλοπές και τις προδοσίες τους και πολεμούν την ιστορία και το έθνος.

Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι Έλληνες πολιτικοί, που είναι το χειρότερο είδος ανθρώπων, είναι άτομα τραγικά κατώτερα των περιστάσεων, σε συνδυασμό με την πολιτική ατιμία την οποία έχουν αναγάγει σε δόγμα, οδήγησαν την χώρα σε υπαρξιακή κρίση, με την οικονομική καταστροφή και εσωτερική της αποδυνάμωση που σημαίνει τον απόλυτο παραμερισμό της Ελλάδας από τα παγκόσμια τεκταινόμενα. Η πολιτική κατάπτωση έχει καλύψει ολόκληρο το φάσμα της εθνικής μας ζωής, στην άμυνα, στην έννομη τάξη, στην εξωτερική πολιτική, στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία και οδήγησαν την Ελλάδα σε σημείο ανυπαρξίας.

Τις πολιτικές παρατάξεις ενώ φαίνεται ότι τις χωρίζουν ιδεολογικές διαφορές, στην ουσία τις ενώνουν η αρνησιπατρία και τα συμφέροντα άνομα και σκοτεινά σε βάρος του λαού. Γι αυτό και η πολιτική όλων των παρατάξεων είναι απελπιστικά ίδια με κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ιδιοτέλεια, το ψέμα, την αρνησιπατρία, την απάτη, την αναλγησία προς τον λαό, και στερούνται παντελώς γενναίου εθνικού όραματος. Όσο οι αχυράνθρωποι της πολιτικής, τα κομματόσκυλα και οι εθνικοί μειοδότες θα κυβερνούν την Ελλάδα μας με εντολές των εχθρών της, τόσο η Ελλάδα θα οδηγείται στον αφανισμό.

Αυτή είναι η πολιτική μαφία της Ελλάδας που απαρτίζεται από μερικές εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες έχουν υποστεί τόση ηθική σήψη, ώστε να καταπατούν χωρίς ίχνος συστολής τα ιερά και τα όσια της φυλής, τα οποία υποτίθεται πως έχουν ταχθεί να υπηρετούν. Περιφρονούν το σύνταγμα της χώρας, τον νόμο και την ηθική. Πλουτίζουν σε βάρος του λαού και του δημοσίου χωρίς κανένα φραγμό. Ο τυχοδιωκτισμός, το άρπαγμα και το βόλεμα τα έχουν καθιερώσει σε δόγμα, και κατάντησαν την Ελλάδα σε σκιά του εαυτού της.

Είναι αυτά τα πολιτικά σκουπίδια για τα οποία έγραψε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στην Εφημερίδα «Ακρόπολις».

«Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήτες της Ελλάδας. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευτές, κατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κόψιμο (σφάξιμο) θέλουν όλοι τους! Τότε σε ξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε αθεώνουν οι βουλευτές κ’ οι δήμαρχοι».

Βέβαια αυτή η κατάσταση είναι επιλογή του Ελληνικού λαού, ο οποίος με τόση ανευθυνότητα στηρίζει το παλαιοκομματικό καταρρέον πολιτικό σύστημα και δεν εννοεί ν’ ακούσει και το πρόγραμμα ενός νέου κόμματος, εάν αυτό δεν το υποστηρίζουν τα κανάλια, και αν η πολιτική μαφία δεν κρύβεται πίσω του υπηρετώντας ανθελληνικά συμφέροντα.

Η εποχή των πατριωτών έχει περάσει οριστικά, σήμερα είναι η εποχή των περιθωριοποιημένων νάνων της πολιτικής σαπίλας, των ληστάρχων του δημόσιου πλούτου, των εθνικών μειοδοτών οι οποίοι κολυμπούν μέσα στους βόθρους της ηθικής και εθνικής σήψης και παρακμής. Αυτοί γκρέμισαν την Ελλάδα στην άβυσσο, της εθνικής, πνευματικής και οικονομικής δυστυχίας.

Όμως υπάρχουν ακόμη υγιείς δυνάμεις, που μπορούν να οδηγήσουν την πατρίδα μας στο πεπρωμένο της και στην αναδημιουργία, η οποία δε θα προκύψει σαν αποτέλεσμα ευσεβών πόθων αλλά συνεχούς αγώνα. Ένας αγώνας που θα σταματήσει τον αφελληνισμό της χώρας και την καθοδική πορεία της και θα σημάνει τον συναγερμό του Ελληνισμού σε κάθε γωνιά της γης. Αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορούν να απελευθερώσουν την πατρίδα μας από τους κάθε είδους τυράννους, και να μην περιμένουμε την ελευθερία μας να έρθει ουρανοκατέβατη. Μπορούν να προστατέψουν την πατρίδα μας από την πλήρη διάλυση. Μπορούν να αντιπαραταχθούν στην τυραννία για να μη γίνουμε δούλοι και μετά να χρειαστεί να παλέψουμε να ελευθερωθούμε, τώρα πρέπει να παλέψουμε για να μην σκλαβωθούμε. Δεν πρέπει μόνο να είμαστε υπερήφανοι για το μεγαλείο των προγόνων μας αλλά να προσπαθήσουμε να τους μοιάσουμε.

Ας μην αφήσουμε τη σπίθα της ελπίδας να σβήσει, γιατί τότε τι θα απομείνει από την ψυχή της Ελλάδας; Ποιο ιδανικό και ποια σκέψη θα είναι ικανή να κάνει το έθνος να σαλέψει και πάλι; Ν’ αρχίσει να δημιουργεί; Πως θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια όταν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε; Αυτό που έχουμε σήμερα, δεν είναι δημοκρατία είναι τυραννία, αφού υπάρχουν Έλληνες για τους οποίους δεν ισχύουν οι νόμοι και οι υπόλοιποι Έλληνες που είναι τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Το σημερινό πρόβλημα είναι πως θα βγούμε από τα αδιέξοδα που δημιούργησε η πολιτική μαφία, πως θα μπορέσει ο λαός να αποτινάξει τα δεσμά που του φόρεσε η πολιτική αλητεία που θυμίζει εποχές Κωλέτηδων, Μαυρομιχαλαίων και πολιτικών εγκληματιών που δολοφονούσαν τους ήρωες της Επαναστάσεως και εκτελούσαν τους πολιτικούς αντιπάλους, σήμερα τους αντιπάλους τους βαφτίζουν εγκληματική οργάνωση και τους κλείνουν φυλακή.

Ποιος θα απομακρύνει τους κηφήνες που την λυμαίνονται την εξουσία και να προχωρήσει αποφασιστικά στην ανασύνταξη των πολιτειακών δομών και την εξυγίανση της κρατικής μηχανής ως προϋπόθεση για την επίτευξη των μειζόνων εσωτερικών και εξωτερικών εθνικών στόχων; Ποιος θα επεξεργαστεί ένα σε βάθος κυβερνητικό πρόγραμμα με μια ποιοτικώς αξιόπιστη, αλλά και ποσοτικώς επαρκή, στελέχωση; Ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός, που έχει απογοητευθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις θα ανταποκριθεί χωρίς αμφιβολία σ’ ένα κάλεσμα συνένωσης και εθνικής ομοψυχίας; Πιστεύω πως ναι αν αποκλειστούν από την προσπάθεια αυτή τα τέρατα της πολιτικής σαπίλας που είναι ακατάλληλα για κάθε είδους εθνική δραστηριότητα.

Η Ελληνική κοινωνία έχει πελαγώσει, έχει μαραθεί, γιατί βάλλεται από παντού, ακόμη και η φτωχούλα του θεού η εκκλησία του, με τα τρισεκατομμύρια καταθέσεις στην παγκόσμια τράπεζα, την ακούσαμε να λέει δια στόματος του προκαθημένου της ότι προτιμάει να «ταΐζει λαθρομετανάστες, παρά τεμπέληδες Έλληνες» και να συνεργάζεται με τον Γερμανό κατακτητή τον επιτετραμμένο Φούχτελ, για να εξασφαλίσει την μη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Ενώ κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ιερέας (έκανε 12 χρόνια να τελειώσει το γυμνάσιο) στο κήρυγμα του τον Δεκαπενταύγουστο επιχαίρει για την δεινή κατάσταση της χώρας, «Καλά να πάθετε για όλα φταίει η απιστία σας στον θεό!!!» ενώ αυτός δεν έχει ακούσει τίποτε για τους πολιτικούς και ούτε τον άγγιξε η κρίση.

Συνέλληνες

Έχουμε χρέος έναντι των επερχομένων γενεών να ανεβάσουμε την Ελλάδα και πάλι στην Βίγλα του πεπρωμένου της. Ο Έλληνας ήτανε πάντα φιλόπατρις χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα και χωρίς εξάρσεις σωβινισμού. Ο Κόδρος, ο Λεωνίδας, η Ιφιγένεια, ο Θησέας, οι Μεσολογγίτισσες, οι Σουλιώτισες, οι Ναουσαίες της Αραπίτσας, επέλεξαν την αυτοθυσία από φιλοπατρία και σεβασμό για την τιμή και την αξιοπρέπεια τους, και για να σωθούν οι άλλοι, και δεν πέθαναν ούτε για «τα καλά και συμφέροντα των ψυχών τους» ούτε ζητούσαν αμοιβές και παραδείσους, και να ζεις με κάθε τρόπο, όπως μας έκανε να σκεπτόμαστε σήμερα η εβραϊκή θρησκεία.

Γεράσιμος Καλογεράκης

  5 Σχόλια to “ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: Δέχτηκα τηλεφωνήματα με απειλές…«να μην στηρίζω την EI- END γιατί θα βρω τον μπελά μου;;;»”

 1. ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ 16 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.
  ΗΤΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙ-eEND!
  ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΠΟΥ ΕΔΕΧΘΗ….
  ΜΑ ΘΕ ΝΑ’ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ Η ΟΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΜΑΣ.
  ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΥΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ,ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ “ΘΕΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ”.ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜαΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΗΤΑΝ ΚΆΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑ Ο ΙΑΤΡΟΓΝΩΣΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ “Ε” ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ dnaΤΟΥΣ,ΠΡΟΣ ΘΛΙΨΙΝ ΤΩΝ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ” ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΥΛΙΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ(ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ)ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ…..ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

  ΕΙΝΑΙ Η “ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ” ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ “ΜΙΚΡΗ”ΤΗΣ ΚΟΡΗ.ΕΙΝΑΙ Η “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ……ΦΕΥ!ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΤΥΠΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΙΚ-ΤΑΚ,ΤΙΚ-ΤΑΚ,ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 2017.ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΟΣ ΣΟΥΒΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΩΝ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΖΕΝΤΕΛΜΕΝ;ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ 13 ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ;
  ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ=ΒΛΑΚΩΔΩΣ;’Η ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ‘Η ΜΕΝΩ “ΦΡΟΝΙΜΟ ΠΑΙΔΑΚΙ” ΠΛΕΟΝ,’Η ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ’ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ!
  ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ “ΑΛΚΥΟΝΗΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.
  ΚΙ ΟΡΓΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΑΙΜΑ,ΠΤΩΜΑΤΑ,ΠΟΝΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΑΡΠΑΓΗ,ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ,ΘΑΝΑΤΟ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ…..BIG MISTAKE!EVEN BIGGER THE PUNISHEMENT PIN-DAR DEAR!
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΔΥΝΑΜΗ” ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΞΥΠΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ “ΓΥΜΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ” ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Σ’ΕΝΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΚΟ ΟΛΟΓΙΟΜΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΑΔΑΚΡΥΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ Η ΤΙΣΙΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΥΒΡΙ ΚΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ “ΚΑΘΑΡΣΗ” ΤΟΥ ΚΑΝΩΠΟΣ.
  Ο ΧΑΚΑΝ ΦΙ(ν)ΔΑΝ ΤΗΣ ΜΙΤ,ΒΑΦΤΙΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΕΤΣΙ…”ΚΑΝΩΨ” ΔΕΝ ΛΟΓΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ….

  ΓΡΑΦΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΔΕΙΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΙΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΧΑΙΡΕΙΣ ‘ΕΙΔΙΚΗΣ’ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΟΡΑΤΗ ΜΕΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΕ…..

 2. Ο Γ.Καλογερακης δεν ειναι απλα ενας στρατιωτης οπως λεει.Για πολους απο εμας ηταν ο μεγας δασκαλος της αφυπνησης.Οποιος εχει διαβασει τα βιβλια του διαπιστωσε πως ολα τα ερωτηματα που ειχε βαθια μεσα του απαντηθηκαν με εναν αλλο,ανωτερα πνευματικα τροπο.Βεβαια για να τα καταλαβουν ολα αυτα καποιοι πρεπει και το DNA τους να ειναι Ελληνικο,ωστε με την αναγνωση να μπορεσουν να ξυπνησουν ολα αυτα τα κυτταρα του εγκεφαλου,που περιμενουν χρονια τωρα προγραματισμενα απο ανωτερες δυναμεις να δωσουν τη γνωση του Φωτος και της αληθειας για το ποιοι ειμαστε και πια ειναι η καταγωγη μας.Ευχαριστουμε δασκαλε για το εργο σου και για την προσπαθεια σου να μας στηριξεις στον αγωνα που κανουμε.
  Ολοι οι Ελληνες εννωμενοι!!!

 3. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ!

  ΣΤΕΚΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ!

  ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;
  ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΙΣ ΤΟΥ, “ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ”.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ…..ΤΟ’ΝΟΙΩΣΑ ΟΜΩΣ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΩΡΕΣ ΟΛΑΚΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ‘ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ’ ΤΟΥ “ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ” ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΜΕΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
  ΜΑ ΤΙ ΘΑ’ΛΕΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΠΛΑΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ.Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ DOWN TO EARTH ΤΥΠΟΣ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΑ’ΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ “ΠΤΕΡΥΓΑ” ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΜΑΧΗΣ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΩΡΕ!
  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ”,ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΑ “ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ”,ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ LOGISTICS,ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ” ΑΘΕΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD.
  ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ” ΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
  ΟΧΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΣ ΖΕΠ ΤΕΠΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ “ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ” ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ “ΦΩΤΕΙΝΑ” ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΒΓΑΖΕΙ “ΦΩΣ ΔΕΛΦΙΚΟ”.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΜΠΡΟΣΤΑ” ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ “ΛΕΩΝΙΔΑ” ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ” ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΩΡΙΜΟ ΔΙΗΝΕΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΡΤΑΙΟ ΝΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΣΤ’ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ……

 4. ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

...