Ιούλ 122014
 

Εικόνα1Ο-Οδυσσέας-στοχεύει-τους-μνηστήρες Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού σε ένα από τα τελευταία κείμενά του με τίτλο: “Η Μέρκελ και η λεία της”

[…Αυτό, το οποίο συμβαίνει με την ελληνική ηγεσία, είναι τόσο περίεργο, που μόνον με όρους μεταφυσικής μπορεί να εξηγηθεί. Οι άνθρωποι, οι οποίοι μας πρόδωσαν, λειτουργούν στην κυριολεξία λες και πάσχουν από “αυτοκτονικό ιδεασμό”. Λειτουργούν σαν “μεθυσμένοι”, που αγνοούν τις ευθύνες τους και δεν νιώθουν καν την ενστικτώδη ανάγκη να αυτοπροστατευτούν. Συμπεριφέρονται σαν να επιδιώκουν τη “λύτρωσή” τους μέσω της τιμωρίας τους. Συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να διευκολύνουν τη Νέμεση να κάνει τη “δουλειά” της, χωρίς να αφήσει ίχνος ατιμωρησίας. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλα τα μελλοντικά της “θύματα” την διευκολύνουν στο έργο της, παρέχοντάς της τις απαραίτητες διευκολύνσεις σ’ ό,τι τα αφορά.

Το ένα πολιτικό “τζάκι” μετά το άλλο δημιουργεί την κατάλληλη “υποθήκη”, για να τιμωρηθεί σκληρά για τη σημερινή προδοσία. Ο ένας μετά τον άλλο προδοτικός οικογενειακός “μηχανισμός” της Μεταπολίτευσης παραδίδει τον τρυφερό “λαιμό” του στο κρύο μέταλλο του “ξίφους” της Δικαιοσύνης. Μετά τους Μητσοτάκηδες, τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου, οι οποίοι μας βύθισαν στο χάος της εθνικής καταστροφής, έρχεται και ο τελευταίος “κρίκος” της αθλιότητας να πάρει το “μερίδιό” του. Μετά τους εμφανείς πρωταγωνιστές της μεταπολιτευτικής μας δυστυχίας έρχεται ν’ “αποκαλυφθεί” και ένας ακόμα βασικός “κρίκος” της προδοσίας.

Με την εμφάνιση του Σαμαρά στο πολιτικό προσκήνιο ολοκληρώνεται το καστ των πρωταγωνιστών. Από το πουθενά σχεδόν εμφανίστηκε ένας στην κυριολεξία χαμένος “κρίκος” της νεότερης ελληνικής ιστορίας … Εμφανίστηκε μάλιστα οικιοθελώς και αυτοβούλως σε μια εποχή, που είναι βέβαιον ότι θα αναζητηθούν “αποδιοπομπαίοι τράγοι”, για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή. Εμφανίστηκε ως εθελοντής ο φυσικός απόγονος ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές τής εθνικής μας δυστυχίας και με την πράξη του αυτή αποκάλυψε ένα στην κυριολεξία “ξεχασμένο” κύκλωμα αθλιότητας … Ένα κύκλωμα, το οποίο τις τελευταίες δεκαετίες κρυβόταν επιτυχώς πίσω από “Μουσεία”, “Προσκοπισμούς” και “Υποτροφίες”. Ο φυσικός απόγονος του Μπενάκη αποκάλυψε με την ύπαρξή του έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερα κρυμμένους “βραχίονες” του ελληνικού παρακράτους.

Αυτή ακριβώς είναι η συμβολή του Σαμαρά στη σημερινή κατάσταση. Η απροσδόκητη αυτή εμφάνιση αποκαθιστά μια “τάξη” δικαιοσύνης, εφόσον θα ήταν “αδικία” για τους ομοίους του να “γλίτωνε” την κρίση και την τιμωρία ένας τέτοιος σημαντικός παράγοντας στην αρνητική εξέλιξη των πραγμάτων. … Ένας παράγοντας, ο οποίος συνδέει τις πρεσβείες των ιμπεριαλιστών με τα Κολέγια της “Μπανανίας”, τα οποία εδώ και σχεδόν έναν αιώνα “παράγουν” δωσίλογους. Με την ενεργή πολιτική παρουσία του Σαμαρά επανενεργοποιήθηκε ολόκληρο το κύκλωμα, το οποίο κάποτε συνεργάστηκε με τους Ναζί και μας πρόσφερε το Κολέγιο Αθηνών. Εξαιτίας του αποκαλύφθηκε ένας από τους βασικούς δημιουργούς του ελληνικού παρακράτους … Αποκαλύφθηκε ένας εκ των “πατέρων” όλων των δωσίλογων.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ανεξήγητες συμπεριφορές με μεταφυσικές προεκτάσεις. Αυτόν τον “κρυμμένο” πρωταγωνιστικό παράγοντα του μεσοπολέμου επανεμφανίζει ο Σαμαράς με την παρουσία του. Τον αποκαλύπτει τώρα, που η ελληνική ιστορία βρίσκεται σε μια κρίσιμη “καμπή” και επίκειται κρίση… Κρίση όλων των επιπέδων και όλων των προσώπων, που μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση… Τώρα, που το κράτος, το οποίο “δημιούργησαν” ο Μπενάκης με τους “κολλητούς” του, πνέει τα λοίσθια,  ψυχορραγώντας στην κυριολεξία.  Για έναν ανεξήγητο λόγο ο ένας μετά τον άλλο οι πρωταγωνιστές τού ελληνικού δράματος αποκαλύπτονται οικιοθελώς.

…Παγιδευμένοι τραγικοί ήρωες σε μια τραγωδία, η οποία, εξαιτίας κάποιας μυστηριώδους “άνωθεν” πιέσεως, τείνει χωρίς καθυστέρηση πλέον προς τη δραματική της κορύφωση …Μοιραίοι ήρωες, που δεν αντιστέκονται και φτάσουν στο σημείο να δρουν “κόντρα” στα ίδια τους τα συμφέροντα …Άβουλες μαριονέτες στα χέρια μιας μοίρας, η οποία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισε να δείξει και στους άχρηστους γόνους το σκληρό της πρόσωπο. Αντί —ως απόλυτοι γνώστες της κατάστασης— να κρυφτούν, ώστε να “φορτωθούν” άλλοι τις καταστροφές, λειτουργούν αυτοκτονικά κι αποκαλύπτονται. Λειτουργούν παράλογα και παίρνουν μόνοι τους το βάρος της δικής τους προδοσίας.

Δεν μιμούνται καν τους δικούς τους προγόνους, οι οποίοι μας έβαλαν στη Μικρασιατική Καταστροφή και έστησαν άλλους στον τοίχο. Δεν μιμούνται τους δικούς τους προγόνους, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί και στη συνέχεια παρίσταναν τους υπερπατριώτες δημοκράτες, που μας έσωσαν από τον κομμουνισμό. Δεν μιμούνται τους δικούς τους προγόνους, που, αφού μας επέβαλαν την Χούντα, στο τέλος διακρίθηκαν σαν “αντιχουντικοί” αγωνιστές. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ανεξήγητες συμπεριφορές, που παραπέμπουν σε “μυστήρια”. Ενώ η λογική λύση στα θέματα που τους αφορούν είναι προφανής, βλέπουμε να επιλέγουν τον αυτοκτονικό παραλογισμό.

Εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών τους βλέπουμε τον ακριβή “χάρτη” της προδοσίας. Βλέπουμε τους προδότες να “εκτίθενται” σε μια “βιτρίνα” …ο καθένας με τη “σειρά” του. Βλέπουν τους γόνους να εκθέτουν και τους προγόνους τους. Ο Κωστάκης πρώτος άρχισε να μοιράζει τα δημόσια χρήματα, για να σώσει τις ιδιωτικές τράπεζες. Ο Γιωργάκης έφερε το ΔΝΤ, για να ξεπουλήσει την πατρίδα, προκειμένου αυτές οι τράπεζες να μην προκαλέσουν “ρήγμα” στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα των διεθνών τοκογλύφων. Η Ντορούλα ήταν αυτή, η οποία του επέτρεψε να το καταφέρει, όταν έξω από τη Βουλή ο κόσμος αντιδρούσε και πραγματικά μπορούσε με τις αντιδράσεις του να σταματήσει την αρνητική εξέλιξη και να ρίξει την προδοτική Κυβέρνηση, απειλώντας τη συνοχή τής κοινοβουλευτικής της ομάδας.

Όλοι πιστοί συνεχιστές του καταστροφικού έργου των φυσικών τους προγόνων. Όλοι συμμέτοχοι και συνένοχοι, για να φτάσουμε σήμερα στην απόλυτη αθλιότητα … Για να φτάσουμε στο σημείο να απειλεί ένα κυρίαρχο κράτος και έναν ιστορικό λαό ένας κοινός λογιστής, όπως ο Τόμσεν. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία κι ούτε προέκυψαν μέσα σε μια στιγμή. Συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια όλα τα “τζάκια” της Μεταπολίτευσης, για να μπούμε στον “εφιάλτη” του ΔΝΤ. Υπήρχε μια μακρόχρονη προδοτική διαδικασία, προκειμένου να παραδοθεί η χώρα μας “λεία” στους δανειστές και προτεκτοράτο στην πολιτική ηγεμονία της Γερμανίας.

Όλοι αυτοί οι προδότες, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα, ακόμα και σήμερα εμφανίζονται αμετανόητοι. Ελέω κράτους —και δημοσία δαπάνη— εξακολουθούν να ζουν πολυτελώς και να συνεχίζουν τις μακροχρόνιες διακοπές τους. Ο Κωστάκης περιφέρει τη μεγάλη πολιτική “περιφέρειά” του στις ταβέρνες του Αιγαίου. Ο Γιωργάκης δεν προλαβαίνει ν’ αλλάζει ξενοδοχεία και κολάν. Η “ολύμπια” Ντορούλα —με χρήματα του δημοσίου— απόλαυσε πλήρως το πανάκριβο Ολυμπιακό Λονδίνο. Σε λίγο και ο Αντωνάκης θα πάρει το “εφάπαξ” του και το αιώνιο βόλεμα ως πρώην Πρωθυπουργός. Όλοι αυτοί —και αγνοώντας πλήρως τα “μηνύματα” των καιρών— γελάνε εις βάρος του λαού μπροστά στα “μούτρα” του.

…Ξεκαρδίζονται στα γέλια και μας κάνουν ν’ αναρωτιόμαστε αν είναι τόσο αφελείς ή αν κάποιος θεός τούς έχει “θολώσει” τα μυαλά, προκειμένου στην πιο κρίσιμη ώρα να τους εκθέσει όλους μαζί. Ολοένα και περισσότερο με τις πρωτοφανούς θράσους συμπεριφορές τους μας θυμίζουν το συμβάν της προφητείας του Θεοκλύμενου μέσα στο παλάτι του Οδυσσέα … Την προφητεία της ύστατης ώρας … Της ώρας εκείνης, όπου την αθλιότητα των εγκληματιών ήρθε να τη “στεφανώσει” η Ύβρις … Όταν οι μνηστήρες “μέθυσαν” και όχι απλά δεν ένιωθαν την ανάγκη να σταματήσουν να καταπατούν την ξένη περιουσία, αλλά αντίθετα ένιωθαν τόσο παντοδύναμοι, που θεωρούσαν ασφαλές να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τα θύματά τους.

Αυτήν τη συμπεριφορά “ενθάρρυνε” η Θεά Αθηνά, προκειμένου να τους “εκθέσει” ανεπανόρθωτα… Προκειμένου να τους παγιδεύσει στα “δίκτυα” του θανάτου. Μια ανάλογη αυτοκτονική συμπεριφορά βλέπουμε και σήμερα με τη συμμορία των αθλίων που μας κυβερνά και μας πρόδωσε, προκειμένου να πλουτίσει η ίδια. Σε αυτό το προκλητικό και αμετανόητο “κλαμπ” των προδοτών της Μεταπολίτευσης εισήλθε τελευταίος και ο Σαμαράς… Ο συμμαθητής, συμφοιτητής και ομοτράπεζος όλων αυτών στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ… Αυτός, που, μετά την προδοσία του Giorgo, θα “διευθετούσε” τα πράγματα σαν “καθαρός”… Αυτός, ο οποίος “έκλεψε” την ψήφο του λαού, υποσχόμενος εξεταστικές για την ένταξή μας στο ΔΝΤ… Αυτός, ο οποίος ξεγέλασε τον ελληνικό λαό, υποσχόμενος “επαναδιαπραγμάτευση” του Μνημονίου… Αυτός, ο οποίος ενέπαιξε τον ελληνικό λαό, μοιράζοντας υποσχέσεις “ανάπτυξης”…]

Και η ερώτηση εδώ είναι η εξής:

Γνωρίζετε ποιος ήταν εκείνος ο προδότης στο παλάτι της Ιθάκης που προμήθευε με όπλα τους μνηστήρες και συνεπικουρούσε σε όλες τους τις ενέργειες; Εκείνο το ρεμάλι λοιπόν λεγόταν Μελάνθιος. Είχε και μια αδερφή που λεγόταν Μελανθώ. Η Μελανθώ, όπως και ο αδελφός της, πήρε το μέρος των μνηστήρων και έγινε ερωμένη του μνηστήρα Ευρύμαχου. Μετά την εξόντωση των μνηστήρων, η Μελάνθη απαγχονίσθηκε μαζί με άλλες 11 άπιστες δούλες κατά διαταγή του Οδυσσέα.

Και έτσι για την ιστορία..

Ο Μελάνθιος κρεμάστηκε ανάποδα, του έκοψαν την μύτη, τα αυτιά, τα χέρια και τα πόδια, και στο τέλος του έκοψαν και τα @ρχ@δι@ και τα πέταξαν στα σκυλιά.

http://kommatoskylo.blogspot.gr

http://kopais.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3832.html

…………………………………………

Ο Μελάνθιος ήταν βοσκός στην Ιθάκη, γιος του Δολίου και αδελφός της δούλας Μελανθούς. Εξ ου και ο δόλος! Και ο δόλιος!!!

………………………………………..
Εσείς τι λέτε; Ποιο από τα εικονίζομενα @ρχ@δι@ θα πρωτοβρεθεί στη θέση του Μελάνθιου;

Simitis[10] Samaras[9] Provopoulos[9] Pikramenos[9] Papandreou[13] Papakonstantinou[9] Papadimos[9] Pagkalos[10] Mitsotakis[10] Karamanlis_thumb[7]kouvelis0605122011061602422_120216891ÓÕÓÊÅØÇ ÐÏËÉÔÉÊÙÍ ÁÑ×ÇÃÙÍ- ÅÎÏÄÏÓ - ÔÓÉÐÑÁÓimagesKammenosstournaras8

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1. Η Αλέκα δεν συμμετέχει στην λίστα για ανατομικούς λόγους.2. Ο Παπακωνσταντίνου προπονείται για θηλειά, τον στενεύει λίγο ο κόμπος αλλά αγνοεί ότι από αλλού θα κρεμαστεί…

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3417.html

 

  One Response to “ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ… Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ”

 1. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
  FW: Η ωμή εγκληματική πραγματικότητα βρίσκεται πίσω από τα παρασκήνια των τοκογλύφων.
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ευρύτερα όλη η ανθρωπότητα έχει άμεση και επιτακτική ανάγκη ένα δημοκρατικό νόμο για την κατάργηση και ποινικοποίηση της διεθνούς τοκογλυφίας. Όχι απλώς την απαλοιφή χρεών ή σεισάχθεια διότι το διεθνές πλαστό κεφάλαιο στα χέρια των τοκογλύφων είναι σχεδόν εννέα φορές μεγαλύτερο του πραγματικού.

  Είναι επείγουσα και αναγκαία η ενοποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, όλων αρχικά των χωρών με κοινό νόμισμα το ευρώ σε μια ισχυρή οικονομία για να πάψουν να είναι οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους;
  Όποια χώρα μέλος της ευρωζώνης δεν συμφωνεί μπορεί να φύγει ..! (Η Γερμανία π.χ. με τις νεοφασιστικές τάσεις.)
  Η Ελλάδα έχει επιτακτική ανάγκη την κατάργηση της ληστρικής τοκογλυφίας των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών εις βάρος των υπερχρεωμένων πολιτών με 1,2 -1,8% μηνιαίο επιτόκιο !
  Είναι ανάγκη ν’ αναδείξουμε στις μέρες μας και στην πράξη τη νομοθεσία του μεγάλου Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα.!

  Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΪΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ
  Ποιους φοβίζει ο αρχαϊκός χαιρετισμός από τις τελετές των αρχαίων μυστηρίων ( Archaic Praise Exaltation) τον οποίο αντέγραψαν με έπαρση οι Ρωμαίοι κατακτητές ως “salute” και κατάντησε ο πιο απάνθρωπος χαιρετισμός στα μάτια και στις ψυχές όλου του κόσμου από τους φασίστες και ναζί;
  Τους νεοφασίστες φοβίζει, αυτούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση παραλλαγμένοι μέσα στο χάος της για να παραμείνουν αλώβητοι, να υποτάξουν και να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα.
  Τους εμπνευστές του οικονομικού ολοκαυτώματος της ανθρωπότητας δια της χρεωκρατίας και της ληστρικής εκμετάλλευσης που προωθεί ο “ιθύνον νους” των οικονομικών δολοφόνων, ασφαλής ως αφέντης της fed με όμηρο την αμερικανική οικονομία και μαριονέτα τη δημοκρατία της φίλης χώρας.
  Ίσως έτσι να εξηγείται γιατί δεν μπορούμε να αντιδράσουμε ως χώρα στον ευρωπαϊκό οικονομικό εμφύλιο που προωθούν οι τοκογλύφοι και δεν κάνουμε απολύτως τίποτε γι’ αυτό..!
  Ίσως κατάφεραν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε στη ¨στημένη και χάρις στη ανοχή και την ανικανότητα μας ελληνική οικονομική κρίση¨ διότι η καλοπέραση σε συνδυασμό με την υποβαθμισμένη παιδεία αποχαυνώνει και σκοτώνει το όραμα της δημιουργίας.

  Η άμεση δημοκρατία και η κατάργηση του νόμου ¨περί μη ευθύνης των υπουργών¨ σε συνδυασμό με την πάταξη της “σπατάλης” όλων μας και η ενεργοποίηση των πολιτών στον οικονομικό τομέα είναι η ελπίδα μας. Οι κοινοβουλευτικοί μας αντιπρόσωποι οφείλουν να ερευνήσουν την ουσία των προβλημάτων και να προτείνουν πιθανές λύσεις με πρώτο βήμα τη ορθολογική ενημέρωση.
  Η κυβέρνηση πρέπει να ρυθμίσει λογιστικά το δημόσιο χρέος της χώρας αφαιρώντας τα πανωτόκια, ώστε να είναι διαχειρίσιμο, θα μας εμπνεύσει, να εργασθούμε και να μεθοδεύσουμε την έξοδο από την στημένη εις βάρος των λαών και σε μας ως αδύναμου κρίκου οικονομική κρίση.
  Οι νεκροί από τη στημένη οικονομική και θεσμική κρίση στη χώρα μας έφτασαν τις 8.000.
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ “ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ “.
  Γ. Σ. 1.1.2015 μ.Χ..

...