Ιούλ 102014
 

[…Η Ελληνική Τράπεζα είχε ανακοινώσει στις 9 Ιουλίου ότι ανάθεσε στον οίκο εξωτερικών συμβούλων Ν.Μ Rothschild and Sons την εξέταση των επιλογών για θέματα κεφαλαίου και να συμβουλεύσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας…]

ΤΙΝΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;

………………………………………………

kentriki trapeza

 

Συνάντηση Κυριών

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας συναντάται με τη Διοικητή της Κεντρικής

Την πρώτη κατ` ιδίαν συνάντηση με την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) Χρυστάλλα Γιωρκάτζη έχει αυτή την ώρα η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται από τις 12.00 στην ΚΤ, αναμένεται να συζητηθούν σειρά ζητημάτων που τρέχουν για την Ελληνική Τράπεζα, όπως είναι, μεταξύ άλλων, τα τεστ αντοχής των τραπεζών που διενεργεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας και η διαχείριση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Η Ελληνική Τράπεζα είχε ανακοινώσει στις 9 Ιουλίου ότι ανάθεσε στον οίκο εξωτερικών συμβούλων Ν.Μ Rothschild and Sons την εξέταση των επιλογών για θέματα κεφαλαίου και να συμβουλεύσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Η κ. Γεωργιάδου εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας κατά τη συνεδρία του την περασμένη Τρίτη, 8 Ιουλίου.

http://offsite.com.cy/proedros-tis-ellinikis-trapezas-sinantate-ti-diikiti-tis-kentrikis/

  2 Σχόλια to “ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ (ΓΛΑΣΤΡΕΣ) ΤΩΝ Rothschild ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΧΑΝ… ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!”

  1. έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα
    προμηνύεται το ίδιο κόλπο της Ελλάδας να γίνει και στην Κύπρο

    ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    και πλήρωνε Κυπριακέ λαέ

  2. Δεν είναι μόνο γλάστρες είναι γλάστρες με μέσο….και υποταγή στο πρόγραμμα.
    Α.

...